Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

איזה סאב אתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 1500 שקל ?

ההגברה בשבילו תהיה 2 ערוצים בגישור של רוקפורד 4004

מאוד חשוב שישמע הכי טוב בתיבה אטומה וכמה שיותר קטנה בגלל חוסר מקום.

הסגנון מוזיקה שאני אוהב זה רוק ובלוז ככה שדיוק יותר חשוב לי מעוצמה.

**עריכה**

מה דעתכם על הסאב הבא :

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3269,'normal_sales')

האם ההגברה שלי תזיז לו בכלל והאם התיבה הזו יחסית קטנה ומתאימה לצרכים שלי ?

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

היי אחי

אני ממליץ על הסאב הזה

http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=53

משתי סיבות

א- אתה צריך סאב עם שני סלילים כי המגבר שלך בגישור יוציא שני ערוצים

כל ערוץ אתה מחבר לסליל אחר

ב- הסאב מקבל 400RMS כל סליל 200RMS אפשר להגיד והמגבר בגישור מוציא 200RMS כפול 2 בשתי אום

ואם כבר יש מגבר של רוקפורד אז גם הסאב

אפשר ואפילו עדיף להשצמש בתיבה אטומה ולא כל כך גדולה

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם
היי אחי

אני ממליץ על הסאב הזה

http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=53

משתי סיבות

א- אתה צריך סאב עם שני סלילים כי המגבר שלך בגישור יוציא שני ערוצים

כל ערוץ אתה מחבר לסליל אחר

ב- הסאב מקבל 400RMS כל סליל 200RMS אפשר להגיד והמגבר בגישור מוציא 200RMS כפול 2 בשתי אום

ואם כבר יש מגבר של רוקפורד אז גם הסאב

אפשר ואפילו עדיף להשצמש בתיבה אטומה ולא כל כך גדולה

ידידי היקר mohadib, אני מציע לך מאוד לקרוא קצת לגבי עבודה של מגברים והתנגדיות סאבים ,אתה יכול להביט בFAQ לא יזיק לך, וכמוכן יש את האתר של אוטוסאונד(www.autosound.co.il) גם הוא מכיל קצת מידע אודות עבודה עם סלילים והתנגדויות.

בנתיים אתה לא ממש יודע על מה אתה מדבר , ואתה מטעה אנשים.

ולפותח התרד,מכיוון שסגנון המוזיקה שאתה אוהב לא מצריך סאב עוצמתי במיוחד אך דורש סאב מדוייק וכמוכן המגבר שלך נותן בגישור הספק יחסית חלש, הייתי ממליץ לך על סאב 10 אינטש בתיבה אטומה .

לא צריך להסחף אפילו עם התקציב יש אופציות לא רעות בכלל בתקציב יותר זול.

מכיוון שאני מאוד אוהב את סגנון המוזיקה הזה, גם אצלי ברכב יש סאב מתאים, אם תרצה ברגע שאני אסיים להתקין מחדש את המערכת תוכל לשמוע את הסאב שלי ולהבין את הסגנון המדובר.

בכל מקרה בתקציב הנ"ל הייתי מחפש VMAX או פיניקס גולד אוקטןR10,(כמו שלי),או אם אתה רוצה באמת להתפנק, תוכל להזמין לך סאב של אימייג דינאמיקס IDQ10 אני חושב שזה יכנס לך בתקציב כולל משלוחים ומכס, אני אברר לך בנושא זה.

צור איתי קשר בפרטי אם יש לך עוד שאלות.

under construction..

• תוכן חדש...