פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 910 צפיות
כאמור, מפגש אודיו צפון במיקום הרגיל - מתחם היוניברס קלאב בנשר. יום שישי ה- 21.10.05, נכון לרגע זה בשעה 15:30 אבל בגלל השינויים בשעון החורף והבעיה שמחשיך קצת מוקדם יותר, כנראה שהוא יוקדם בשעה - אך עידכון יבוא בהמשך.... נשמח לראותכם... נ.ב. אם יהיה דביק זה יהיה נחמד - תודה.
הודעה אחרונה מאת אביחי א., -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי באוטו כבל מתח 4 גייג' למגבר מחובר כבל מינוס 8 גייג' באורך חצי מטר ומאמצע החוט של המינוס יוצא עוד חצי מטר של כבל מינוס למגבר השני השאלה היא אם המינוס כל כך ארוך זה יכול להשפיע על המגבר ? אם יש לי כבל 4 גייג' אני צריך גם מינוס של 4 גייג' ? אם כן למה ?
הודעה אחרונה מאת Dome, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מגבר לאנזר VIBE421 הוא אצלי בערך 8 חודש ובחיים הוא לא נכבה לי או משהו כזה לפני זה היה עליו רמקולים 6/9 אינפיניטי וסאב סרווין ווגה HED 12 אינץ ובחיים הוא לא היה עושה לי בעיות השבוע שמתי קומפוננט דראגסטר 50 RMS ותרמקולים רק של האינפיניטי והוא התחיל להכבות לי ושאני מכבה תרדיו דיסק ומדליק שוב חוזר המוזיקה מימה יכול להיות הבעיה???? (ומי שחיברתי את הקומפוננט התחילו לי בעיות של רעשים (וויןןןן הרעש המוקר) ) עם מישהו יכול לעזור אני ישמח תודה מראש
הודעה אחרונה מאת PLUSPLUS1, -
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
השאלה נמצאת בכותרת http://www.cool-car.co.il/Product.asp?Pid=4002&Cat2Cat1ID=6738&Cat2ID=0 יש לי מספר שאלות : ראיתי אחד כזאת לחבר והיא מניעה גם תאוטו זה אפשרי בדגם הזה? כמה עולה בערך התקנה של אזעקה כזאת? איזה עוד אפשרויות יש בדגם הזה(בתמונה רואים כמה חלקים אפשר פירוט)?? תודה מראש אלון
הודעה אחרונה מאת AlonSe, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהוא היה בשבוע האחרון בדיוטי פרי ויודע איזה מגברים יש להם שם בסביבות ה 200 דולר אם יש עדיין את הjbl gto 75.4? (יש שמועות שניגמר ) ואם יש שם משהוא מעניין יותר שמעתי על איזה אינפינטי בכל מקרה הם לא נותנים מידע מהשרות לקוחות ויש לי מישהו שמגיע לשם ב 23 לחודש אז אם תוכלו לעזור סבבה איתן
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
מישהו אולי יודע איפה אני יכול לקנות מגש אחורי ל106 או שיכין לי משהו אבל איכותי וזול
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- 0 תגובות
- 661 צפיות
היום לצערי הרב ניקרע לי הרמקול שלי שהוא jbl 210 watts ועד שיצא לי להלחים אותו אני ישים רמקולים ישנים של חבר שלי pionner 240 watts בכמה אתם חושבים שהאיכות והעוצמה תשתנה? המגבר שמגביר אותם זה פיוניר 200 וואט!
הודעה אחרונה מאת RuDiK-G, -
- 2 תגובות
- 848 צפיות
אני מתקין מקדימה בבורה שלי סט של מורל דוטק, השאלה שלי היא האם כדי לקחת את הרמקולים שהיו מקדימה של סוני (שהאיכות שלהם די טובה) ולשים אותם במקום מאחורה (כרגע אין שם כלום) או שעדיף שיהיה רק את הדוטק מקדימה וכלום מאחורה? תודה.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום... יש לי קיקר L7 ... ואני מעונין במגבר שיפתח אותווו כמה שיותר (עם יש בסכום הזה כמובן) המחיר שיש לי הוא 2000 שקל יש אפשרות גם לפחות כסף לא חייב 2000 רק שיעשה עבודה כמו שצריך... תודה!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- 2 תגובות
- 842 צפיות
שלום לכולם . אני חדש פה בפורום , אז אני רוצה שתציעו לי רמקולים אחוריים ללאנטיס (lantis) שלי . אני מחפש רמקולים בתקציב מקסימום של 400 -450 ש"ח .. ועוד דבר לפני שאתם מציעים לי סוגים של רמקולים .. ראיתי הרבה בפורום שכותבים SQ וSPL אני רוצה לדעת מה זה ... ואני רוצה לדעת מה מוציא באס יותר חזק . בתודה , עומרי.
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 4 תגובות
- 947 צפיות
איפה ניתן בארץ להשיג את הדגם?במחיר הכי אטקטיבי מכשיר חדש בלבד? תשובות תתקבל בברכה לפרטי..
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 4 תגובות
- 824 צפיות
רציתי לשאול אם המגבר הנ"ל יתאים לסאב audiobahn שני סלילים 400rms? http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=113
הודעה אחרונה מאת snake-man, -
- 3 תגובות
- 725 צפיות
S2.1000.1D Strike Class D 1000x1 http://www.lightningaudio.com/2004/products/product.asp?prodID=883 מה דעתכם על המוצר ?
- 1 תגובות
- 878 צפיות
שלום חברה, חבר שלי קנה מגבר של אינפניטי מהדיוטי והשאלה האם המגבר הזה חזק מדי בשביל הסאב הזה הוא נותן 278 rms בגישור http://www.d-sound.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=65&catId=4 והאם יש סאב אחר במחיר עד 650 תודה מראש....
עצה בנוגע להחלפת רמקולים
מאת Guest ®XploiteR- 3 תגובות
- 921 צפיות
ערב טוב חברים, אז כמו שרשמתי בכותרת, והמצב הוא כזה: נכון לעכשיו אצלי ברכב מותקנים 2 רמקולים מהחברה בדלתות שלפי מה שידוע לי הם סה"כ 25W לכל היותר, שמחוברים לHU המקורי שמוציא לכל ערוץ 25W (לגבי זה אני לא בטוח ב100 אחוז כי לא מצאתי בשום מקום נתונים לגביו) ואני מעונין להחליף אותם למשהו יותר רציני (KENWOOD, JBL) ופה רבותיי מגיע החלק שלכם... 1. האם אני ארגיש בהבדל משמעותי אחרי החלפה? 2. אם כן, על מה הייתם ממליצים בתור רמקול איכותי לHU ללא מגבר חיצוני? 3. אל תמליצו לי על קומפוננטים למיניהם כי אין לי איך להגביר אותם. 4. עזבו כרגע בצד את מה שיש לי חוץ מזה, בבקשה תתיחסו נטו למה שביקשתי. 5. תודה מראש חברים...
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 916 צפיות
מה דעתכם על המגבר הזה? ועם מוצהר עליו 35 rms ב4 אום האים הוא יכול להרים סט קומפוננט של נגיד 100 -120 rms? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
אז ככה קניתיי סאב הייפוניקס ואני רוצה לבנות לו תיבה אטומה עכישו הייתי באוטוסאונד ולא ממש הבנתי מה הולך הפרטים על הסאב הם : Fs = 35.62 Hz Qts = 0.45 Vas = 39.5 Liters ZS12 12-Inch 2-Ohm DVC Driver Sealed Enclosure Volume = 1- Cubic Foot Fc = 54.6 Hz אני רוצה לבנות תיבה קטנה כמה שיותר וזה מה שיצא לי רוחב 50 ס"מ גובה 37 ס"מ עומק 17 ס"מ נפח 29.750 ליטר אז למומחים בעניין אתם חושבים שזה בסדר ?!@# כי רק הסאב חסר למערכת שלי ואני אבוד עצות .. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם.. התקנתי לפני כמה ימים מערכת פיוניר 770MP קומפוננט של סרוין וגה V-MAG ומגבר של Phoenix Gold R8 וסאב KICKER CVR12 +איטומים בדלתות ובגאז' דיינמאט. אז ככה.. למגבר מחובר הקומפוננט והסאב אין לי כרגע רמקולים אחורה סוף החודש אני מתכנן להרכיב רמקולים 9*6 ומגבר מונובלוק לסאב ואני צריך עזרה במציאת מונובלוק עד 1800 ש"ח אולי בעתיד אני יקנה עוד סאב כזה אז שהמגבר יוכל להחזיק את שניהם וגם רמקולים 9*6 שישלתבו עם הקומפוננט יפה.. תודה לכולם מקווה שתוכלו לעזור.. ספי.
הודעה אחרונה מאת Sefi_T, -
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
מה המצב חברה? בכל מצב אמרתי לכם שהתקנתי את המערכת ואני מרוצה ממנה חבל לכם על הזמן.. ובאמת הכל טוב ויפה.. אז ככה למי שלא יודע התקנתי רמקולים 1000 וואט ומגבר 1600 וואט ואני מרוצה והכל... וחיברתי את המגבר לסוויץ ולא למצבר.. ואז כל פעם שאני משחק עם הסוויץ (מניע או מכבה את האוטו) יש לי רעש של טליקים מהרמקולים וזה נשמע ממש לא טוב ואני מאוד מפחד שהם ישרפו לי מהר.. למי יש איזה רעיון איך אפשר לפתור בעיה שכזאת?.? המצב טוב, קרא את הכללים.
הודעה אחרונה מאת aviel-bar, -
מה עדיף: (סאבים) 1 2
מאת Sago-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה : -2 סאבים 8' של סרווין -סאב אחד 10 של סרווין
הודעה אחרונה מאת shibby, -
-
- 19 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות מערכת לאוטו הכוללת שני סאב וופרים מגבר בינוני וכמה רמקולים. האוטו הוא יונדאי לנטרה אבל אני לא יודע את המידות של הרמקולי הקדמיים ואחוריים. אני רוצה גם רדיו דיסק חדש כי יש לי PIONEER DEH-225 ורמקולים ROCKFORD מהבעלים הקודמים של האוטו. אני מעוניין לא לבזבז יותר מ 2500 שקל על המערכת כולה האם אז אפשרי ועם איזה חלקים זה אפשרי? נ.ב האם אני אוכל לעשות זאת לבד? ואם לא כמה תעלה לי העבודה הזאת?
הודעה אחרונה מאת blind29, -
- 2 תגובות
- 728 צפיות
שלום, התקציב לרמקולים אחוריים+ קדמיים - קומפוננט 2.6K, השאלה שלי האם כדאי להביא קומפוננט ברמה גבוהה או שכדאי להביא רמקולים אחרויים ולהתפשר באיכותו של הקומפוננט? חשוב לציין, שההגברה היא 75 RMS, שעל שתי יציאות יחובר סאב, ועל שתי יציאות קומפוננט. אין אפשרות להרכיב שני קומפוננט משום שהאחוריים יישבו על הגברה של HU. באחוריים חשבתי בכיוון של 6.5 אינץ' ה-Coax של מורל. מה דעתכם? אשמח להצעות לקומפוננט או לחילופין, לקומפוננט +אחוריים. תודה לעונים, שי.
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 2 תגובות
- 966 צפיות
שלום לכולם! אבקש את עזרתכם בנושא הבא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=90030 ,נסיתי בפורם הטכני אבל שם לא ממש יש תזוזה בנושא הנ"ל,וכפי שאני יודע שלהרבה אנשים בפורם האודיו יש את האזעקה הזו אז בבקשה מכם מי שיכול תעזרו לי. תודה מראש!. נ.ב:מנהלים מצטער שפירסמתי את הנושא גם בפורם האודיו פשוט בפורם הטכני לא זכיתי לתגובות בכלל.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 6 תגובות
- 992 צפיות
אולי מישהו יודע אם המגבר הזה יציב ב2 אום? http://www.lightningaudio.com/2004/products/product.asp?prodID=727 אני רוצה לחבר אותו לסאב audiobahn שני סלילים 400rms
הודעה אחרונה מאת NIRMINES, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המחיר כרגע זה לא החלק החשוב בבחירה . אני מחפש שני סאב וופרים בקוטר של 12 אינץ . הזוג הראשון לטעמי הוא : http://www.d-sound.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=33&catId=31 הזוג השני הם : שני KICKER COMP-VR 2005 (שהם גם 400 רסם ליחידה) מה מביניהם הכי עדיף ? על מה תמליצו לי [בגד ל-800 רמס +/- לזוג] המגבר שיוגבר עלידיהם הוא : 1001BD של רוקפורד.
הודעה אחרונה מאת MoranLan, -
פונקציות במגבר
מאת Dome- 2 תגובות
- 801 צפיות
יש לי מגבר לאנזאר ויב 430 שמחובר לרמקולים הקרוס מכוון על היי פס וחתוך אבל שאני משחק עם הכיוון של הלאו פס זה עדיין משנה לי את הצליל של הרמקול למרות שהקרוס על היי פס למה זה קורה ? עוד שאלה בקשר למגבר מישהו יודע אם למגבר הזה יש סאב סוניק שאני מגשר 2 ערוצים ? כרגע הסאב שלי מגושר על ערוצים 1 ו-2
- 5 תגובות
- 970 צפיות
שלום רציתי לדעת מה אתם אומרים על כמה מכשירים.. JVC שהוא גם DVD http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=84 איך הוא שווה? על המכשיר נגיע הזה http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=80 על זה http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=97 מה אתם אומרים על כל אחד מהמכשירים האילו ומה היתם מעדיפים??
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
כיוון גיין
מאת Dome- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עשיתי חיפושים בפורום והבנתי איך מכוונים גיין אבל לא הבנתי כמה דברים המגבר מוציא 125 אר אמ אס ליציאה והרמקול יכול לקבל 80 אר אמ אס ליציאה , שאני מעלה את הגיין לא שומעים עיוותים גם שהוא כמעט עד הסוף . במקרה כזה יכולים להשרף לי הרמקולים ? דבר שני זה יכול להיות שהגיין יהיה פחות מחצי והמגבר יוציא את כל העוצמה שלו ואפילו ישמעו יותר חזק מאשר שהגיין יהיה מכוון על 3/4 ?
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
חבר קיבל רדיו דיסק סוני דגם CDX4270R חפשתי עליו פרטים ולא מצאתי.. ההייתי רוצה לדעת איך הוא ומה דעתכם עליו.. תודה רבה רבה רבה
- 3 תגובות
- 754 צפיות
חברה הציעו לי לקנות מערכת קומפלט של SOUNDSTREAM מחבר שלי הוא מכיר את היבואן אז זה בזול אבל למרות שזה בזול זה עדיין עולה הרבה כסף אז אני צריך את עזרתכם בחוות דעת על החברה כל מה שאתם יודעים תודה
הודעה אחרונה מאת MoranLan,