Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר כרגע זה לא החלק החשוב בבחירה .

אני מחפש שני סאב וופרים בקוטר של 12 אינץ .

הזוג הראשון לטעמי הוא : http://www.d-sound.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=33&catId=31

הזוג השני הם : שני KICKER COMP-VR 2005

(שהם גם 400 רסם ליחידה)

מה מביניהם הכי עדיף ?

על מה תמליצו לי [בגד ל-800 רמס +/- לזוג]

המגבר שיוגבר עלידיהם הוא : 1001BD של רוקפורד.

פורסם

הפוקאל גם יכול לתת בראש זוג 13 כאלה יתנו יותר SPL לדעתי מהקיקר....

אתה מוזמן להגיע למפגש לחבר את שלי אצלך ולראות פחות או יותר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם מחיר לא מהווה גורם במשוואה הזאת, ועוצמה היא מה שאתה מחפש,

שני סאבים של קיקר L7 יעשו את העבודה מצוין ויריעידו לך את האוטו וגם את הגוף...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם
בין ההצעות שלך הייתי בוחר בפוקאל, אם כי במחיר הזה כבר הייתי מייבא IDMAX והיה נשאר לי מספיק כסף לבניית תיבה שתתאים לו + עודף.

המממ...בוא נראה.

סאב IDMAX: 450$.

משלוח דואר אוויר :95-200 $(תלוי באתר השולח וזמן המשלוח).

מכס 33.6% מהמחיר של הסאב +משלוח הזול ביותר (545$)= מכס של ה183$.

תיבה עוד 250 ש"ח=55$, (תיבה אטומה , בניה עצמית, יש מצב שזה יצא יותר יקר עם ציפוי לבד\סקאי)

סה"כ קיבלנו :783$ שהם בשקלים =3492 שקלים חדשים, על משלוח יחסית זול , וזה לפני שבכלל הסאב עובד ותקין(DOA) , וכל זאת ללא אחריות מכל סוג שהיא, אפילו לא ליום אחד.

ובוא נניח שטעיתי בענק(למרות שאין פה כלל טעות) ונפלתם על מציאה וחסכתם 80 דולר שלמים!!(בקושי 400 ש"ח), זה עדיין לא כזה פשוט כמו שזה נשמע.

ואגב, כל החישובי המרה לשקלים זה עפ"י שער דולר יציג, בפועל זה יהיה עפ"י שער העברות שהוא גבוה בכ15-20אג' לדולר).

ובוא נגיד שהסאב יגיע עם בעיה במרכוז של המגנט עקב פקיד דואר שהפיל בטעות את הסאב (וזה לא ממש נדיר), מה קורה אז? עוד תיקון קל של 500 ש"ח? .

אז בוא נגיד שלייבא לבד, כל עוד אתה לא מביא אותו בעצמך, זה קצת מדיר שינה ,וקצת יותר מסובך מ"הייתי מייבא בעצמי IDMAX"...

אני הייתי הולך על הVMAX החדש שהוא 600 וואט RMS, יעבוד נהדר עם המגבר הנ"ל , ואני עדיין יהיה משוכנע ש600 וואט RMS על סאב בודד "יספיקו", אם אתה מחפש משהו יותר בכיוון של SPL הייתי הולך על קיקר L7 בודד(750 וואט RMS זה בהחלט "מספיק").

והייתי משקיע את שאר הכסף באיטום כולל של הבגאז' + חלקים מקרקשים אחרים.

אם מישהו בפורום פה חושב שסאב בודד של 500-750 וואט RMS על אטימה מוחלטת של הבגאז' לא "ירעיד" לכם את הגוף אז הוא טועה טעות מרה.:)

וחצמזה לבחור יש רוקפורד 1001BD, שלא ממש יכול לספק 2 סאבים של L7 , ולכן זה לא רלוונטי, מה עוד שאני בספק עם מערכת החשמל אצלו ברכב תעמוד בזה.

under construction..

פורסם

את כל האמת אני חושב שזוג פוקאל יעבדו יותר חזק מקיקר בכמה בדיוק אני לא יודע אבל יותר חזק..

זוג ממברנות 13 ו400 RMS כל אלמנט יעשו עבודה מעולה...

מה גם שלפי דעתי יותר מדוייקים מהקיקר ויותר נעימים לאוזן הקיקר זה סאב מסאג' חיפשתי את הצליל של הסאב ועם אוטו אטום שמעתי רק רעידות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תגיד מפלצת לא דשנו כבר בנושא?

אתה אמרת שהסאב עולה 450 דולר אצל המפיצים המורשים ואני אמרתי שאפשר להשיג אותו ב 280 דולר במספר רב של חנויות שהן לא Internet Authorized Resellers, וטענת שלא היית לוקח תסיכון ומישהו כבר אכל אותה ככה ואז עניתי שזה לא החלטה שלנו להחליט בשביל אנשים אם לקחת או לא לקחת את הסיכון אז למה עוד פעם אותו הדיון בדיוק?

לפי החישוב שלי 280$ + 67.25$ משלוח USPS Economy שכן אמור לקחת בין 4 ל-6 שבועות, אבל לא איכפת לי לחכות גם חודשיים לסאב כזה + ביטוח 10$ = 357.25$

357.25$ + 34% מכס = 478.715$

478.715 * 4.65 = 2226 שקלות חדשות תוסיף עוד 200 שקל לתיבה 2426, והרי לך 74 שקלים עודף וכל זה בלי שום קומבינה מיוחדת לעבוד על המוכסים וכו'.

עכשיו נכון שהסאב יכול ליפול מהמטוס על גשר ברוקלין בדרך ארצה אבל זה הסיכון שלוקחים שמייבאים אישית, לפעמים משתלם לפעמים לא, אני לא יכול להכתיב את המזל שלך, אבל תראה לי סאב ב-2226 שקל שבכלל מתיימר להתקרב לרמה של הIDMAX ואני אבלום.

פורסם

מורן, אם אתה ממש מתעקש, אני יכול להפנות אותך למישהו שכבר הביא סאב דרך מפיץ מורשה,בדואר אוויר,שילם מכס, והסאב עדיין הגיע עם בעיה במרכוז של המגנט, ועל זה הוא עוד שילם 500 ש"ח לתיקון.

יש לך איזשהו מושג איך יגיע הסאב שלך בדואר ימי, שהוא לא נמצא במכולה אטומה שהיא כולה שלך?(כמו יבואן).

ואפילו פריטים שיובאו אישית כמו זוג רמקולים שייבאתי , שבאתי לשלם עבורם מכס בבית המכס, אתה מסתכל על החבילה ומתפלל שהכל יהיה תקין מתחת לכל החורים בקרטון, ועוד הפקיד שמוסר לך אותה "מניח" את החבילה ב"עדינות" על השולחן כאילו הייתה חבילה מלאה בניירות...

דבר שני, סאב זה רכיב אומנם הכי עוצמתי במערכת אך מצד שני הוא גם הכי רגיש מבחינת טלטולים, ואני אישית לא הייתי יושן בלילה לדעת שהוצאתי אפילו 350 דולר, על רכיב שמטלטל לו באוניה ועובר התעללות מצד כל גורם אפשרי במשך חודשיים.

ודבר שלישי, אני מסכים איתך לחלוטין שאין סאב ב2200 ש"ח שמתקרב לIDMAX בארץ, אבל קודם שתביא אותו, והוא יעבוד ואח"כ נוכל להתווכח על כך.:).

בנתיים, ניתן להשיג במחיר שלו 2 סאבים של פוקאל, שלא יביישו, או זוג סאבים פיניקס גולד קסנון שגם הם לא ממש יביישו.

או זוג VMAX חדשים שגם לא ממש "עדינים".

ועוד ועוד.

ועד אז, יבוא אישי הוא לא דבר של מה בכך, ואחרי שתייבא פריטים באופן סדיר תוכל להבין על מה אני מדבר,הכל טוב ויפה על גבי הנייר, בפועל זה "קצת" יותר מסובך מכפי שזה נשמע.

והמלצתי היא למי שלא התנסה ב"חוויה" הזאתי, יש פתרונות גם בארץ,ועדיף שהוא ישמור את החוויה לזמן שהכסף הוא לא משחק תפקיד, ועדיף לדבוק בהם כל עוד ניתן למנוע הסתבכות מיותרת, במיוחד לאלו שעמלו וחסכו כל שקל, והוא משמעותי להם.

under construction..

פורסם

אתה יודע מה, אני מבין את מה שאתה אומר וזה גם מאוד הגיוני כך שאין לי שום צורך להתווכח איתך.

אני רק יוסיף דבר אחרון, אני הבאתי ביבוא אישי 2 מגברים וסאב והכל הגיע תקין ואני מרוצה אבל בטוח שיכול לקרות מצב שהחבילה תקבל מכה ותגיע פגומה, אני גם מקווה שכשאתה משלם על ביטוח אז מפצים אותך על זה (או שלא, אין לי מושג), אבל אני רואה את כל העניין כלקיחת סיכון, האם שווה לקחת סיכון? את זה אפשר להעלות בפורום של סוחרים בניירות ערך ושוק ההון ואז תקבל תגובות מעניינות :smile: בכל אופן אם זה הייתי אני עם התקציב של ה-2500 שקל הייתי לוקח את הסיכון בשביל ה-IDMAX אבל זה רק אני... :grin:

פותח הטרד, קצת סטיתי מהנושא, בכלל לא טרחת להסביר מה אתה רוצה בעצם מזוג הסאבים שלך , אתה קונה דרכם כרטיס כניסה ל EMMA ב SPL Amateur או שאתה נוטה לכיוון אחר, ואיזה סוג של מוזיקה אתה אוהב לשמוע? תן לי להקות/אמנים ספציפיים.

• תוכן חדש...