פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם דירוג הפיוז מצביע על צריכת המתח המאקסימאלית או על הספק היציאה המאקסימאלי? בהנחה והוא מצביע על צריכה מאקסימאלית האם החישוב שעוד שניה אני יציג פה נכון? לדוגמא מגבר עם פיוז של 60 אמפר. כלומר צריכת זרם מאקסימאלית של 60*14.4=864W ואם נחשיב את הנצילות של מגבר AB ממוצא, לצורך העניין 0.65 זה אומר שההספק המאקסימאלי הוא: 864*0.65=561.6W וזה אומר שאם מדובר על מגבר 4 ערוצים זה ההספק המאקסימאלי כשכל הערוצים עובדים ב 2 אוהם 561.6/4=140.4 ומכאן המגבר יציג כל דבר בין 70 ל 110 ב 4 אוהם. האם זה חישוב נכון? שכחתי משהו? טעיתי במשהו? פשוט לאחרונה ראיתי כל מיני מגברים עם פיוזים יחסית "קטנים" שטוענים להספקים גבוהים ב 1 אוהם או עם שני גישורים... ועניין או…
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 4 תגובות
- 818 צפיות
http://www.d-sound.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=33&catId=31 הסאב הוא 400 רמס, האם הוא כולש יותר ל-SQ או SPL ? איך שניים כאלו יתנהגו ביחד ?
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 3 תגובות
- 834 צפיות
חברים יקרים, לאחרונה נחלצתי לעזרת חברי בבעיה מקצועית שהועלתה, הנני מבקש את עזרתכם גם: חברי הינו תקליטן מקצועי, לא של חתונות ואירועים גדולים, אך אירועים של 100-150 איש הוא מפיק בקלות. לאחרונה, שידרג החבר את ציודו, וניתקל בבעיה כאשר נגמר לו הכסף לשידרוג: הוא נשאר ללא קרוסאובר (אקטיבי מן הסתם...) והמערכת שלו מצריכה אחד. קרוסאובר מקצועי עולה סביבות 3000 ש"ח, וזה ההשקעה ההבאה שלו, אך לבינתיים הוא צריך קרוסאובר כדי שהציוד יוכל להתפקד בצורה הכי אופטימלית שאפשר, לכן, שאלתי היא האם ניתן להציע לבחור קרוסאובר אקטיבי של רכב? הרי מבחינת חיתוכים הוא מתאים מתח של 12 וולט אפשר לארגן לו בלי בעיה, ויש לו כניסות ויציאות של RCA (זה לא XLR אבל אפשר להסתדר...) מה את…
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 801 צפיות
המלצה לקומפוננט 4' יש לי jbl מאחורה. אני רוצה קומפוננט טוב מקדימה לא בתקציב מופרז אבל שיהייה חזק ואיכותי מן הסתם. וגם צריך באותה הזדמנות המלצה למגבר לשני זוגות הרמקולים. תודה ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת liron27, -
סט קומפננט
מאת R8082- 5 תגובות
- 836 צפיות
האם אפשר להפוך סט קומפוננט קיים2WAY ל3WAY האם יהיה הבדל?
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה....לאחר התקנת הרדיו -דיסק (ד"א מדובר במכשיר JVC-KDG405 ) אני מעוניין לרכוש רמקולים אחוריים וקדמיים , מכיוון שעם הרמקולים המקוריים המותקנים ברכב פשוט לא שומעים חזק מדי לטעמי....וברגע שמגבירים יותר מדי האיכות נדפקת ושומעים גרוע. מידות: האחוריים הם 6X9 והקדמיים לפי מה שהבנתי הם 5.25 לא סגור על זה...מי שיודע שיגיד. עכשיו, יש לי הזדמנות לקנות בדיוטי פרי , נראה לי יותר זול ויותר משתלם....במיוחד שעכשיו יש מבצע של 50% על זוג שני. ההיצע הוא לא רב במיוחד ויש לי התלבטות בין כמה זוגות. אז למי שיש ניסיון ומכיר שידבר. עכשיו לפי שאני רושם את הדגמים של הרמקולים...אני מחפש עוצמה ואיכות.... אני לא מצפה שישמעו כמו קונצרט באוטו אבל שמיעה נקייה...כמו כן אני לא רוצה מסיבת טבע באוט…
הודעה אחרונה מאת RIEGER_TUNING, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
צהריים טובים. היום אבא שלי מצא טוויטרים במחסן של חברת פיוניר . האם מישהו מכיר את הטוויטר הזה? ,על המגנט עצמו כתוב את הדגם (מה שרשמתי בכותרת) וגם רשום שהעוצמה שלו היא 200 וואט ,50 nom. שבוע הבא אני קונה קומפוננט של מורל פלוס וחשבתי אולי להשאיר את הטוויטרים האלו ,הם נראים ממש טובים.
הודעה אחרונה מאת כושי, -
- 0 תגובות
- 543 צפיות
אני ביומים הקרובים שובר תראש איך ליבנות תיבה לסאב הנל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=17141 ואני צריך תעזרה שלכם אם אתם יכולים אנשים סאב מסוג פיונר 305 c עכשיו אני רוצה תיבה שתימרח תבומים שיהיה בומים אם נפח כמו שצריך אז איזה מידות אני צריך לעשות אם איפשר אז בבקשה תעזרו לי זה דחוף תודה רבה
הודעה אחרונה מאת 1200mics!, -
דגם GTO75.4. עד כמה וואט RMS הוא יוכל לסחוב סאב ולפתוח אותו טוב? יש לי 250W RMS ועדיין חסרה קצת עוצמה, אולי בגלל כיווני האקולייזר או המגבר. עזרה.
הודעה אחרונה מאת mx-5 eilat, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה קורה עם כל המפגשים האלה???? מתי תהיה כבר תחרות רצינית?!!! יאלה אנשים תרימו איזה משהו !!
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
לילה טוב אני צריך עזרה בבנית תיבה לסאב הנ"ל http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=2&prod=70446&saleNo=1157000 אין לי מושג באיזה תיבה או מה הסוגים וההבדלים בינהם, אני חדש בנושא, אין לי בעיה לבנות רק אם יהיה לי שרטוט או שתסבירו לי איך. תודה חן. נ.ב-אם אפשר תיבה הכי קטנה מפאת חוסר מקום בבאגז'.
הודעה אחרונה מאת nahonh, -
- 38 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אחוריים עד 700 שקל ושיהיו לפחות 300 וואט אם לא יותר ואם אפשר קדמיים גם במחיר טוב
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
קניתי רדיודיסק 1 2
מאת Chooch- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם אחרי המלצות שקיבלתי בפורום לקנות פיוניר בתקציב של כ1000 ש"ח והאזנה לרדיודיסקים: blaupunkt bermuda mp35 clarion 356mp rockford 9120 pioneer 650 הדוליפינים,אולי אני טועה בדגם ועוד איזשהו קנווד שעולה 1500 שקל עם מסך צבעוני הגעתי למסקנה: לפיוניר יש את הפיצ'רים הכי טובים וסאונד סביר ללא עומק. אהבתי את התצוגות. קלריון נחמד וקורא דיסקים מיד אחרי הכנסת הדיסק רוקפורד עוצמתי עם איכות סבירה וצליל לא עמוק כ"כ. נאמר לי שיש לו תקלות ובאמת חוויתי את זה שדיסק שהכנסתי למכשיר לצורך בדיקה לא יצא אח"כ בלאופונקט מצוין מבחינת סאונד וגם זול.מכשיר די בסיסי מבחינת פיצ'רים, XBASS מצריך מערכת טובה מאוד עם הגברה כראוי,קורא קצת לאט די…
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 23 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה אתם אומרים על הסאבים האלה שני סאבים 12" POWERAMPER 600WRMS סדרת XP ועל המגבר הזה: BLITZ AUDIO - BZA3000D מגבר דיגיטלי מלא+קרוס 24DB! 1000 RMS אני לא יודע עליהם יותר כלום אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי אני די חדש בכל הקטע של האודיו **ומנהלים אם אתם נועלים תכתיבו למה
הודעה אחרונה מאת V.I.P, -
- 2 תגובות
- 697 צפיות
החיפוש לא נתן לי תשובה חד משמעית... אני פונה כאן לאנשים שיושב אצלם סט 6.5 בפורד פוקוס כדי להיות שקט... הסט-אפ שיותקן בפוקוס: HU Pioneer 5650 מגבר Kicker 350.4 הקונפוננט או MB-QUART DSE 216 או מורל הייברייד הישן מהאתר פומפה לגבי הסאב אני כרגע עם magnat express 180 rms אבל זה זמני תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת MoranLan, -
- 7 תגובות
- 974 צפיות
שלום לכולם, לחבר שלי יש רכב גדול יחסית (מאזדה 323f שנת 2001 סטיישן) אני המלצתי לו לקחת סאב סרווין ווגה "12 אם אני לא טועה הוא הדגם HED- 1200 עם מגבר של ג'י בי אל gto 75.4 מה שיש מהדיוטי אני שמעתי את השילוב הזה והוא בשבילי היה מעולה, וברור שיש עוד המון אפשרויות אבל זאת הכי טובה לדעתי הדרישות הן: איכות, עוצמה וזהו לבינתיים
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מחפש מידע על תיבה מסוג אימפיריילית. ועל עוד סוגי תיבות. בן פאס, דואל בן פאס, טריפל בן פאס, וכו. הוראות בניה, חישובים, צורות, תמונות, קישורים, ועוד.
-
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה אתם אומרים עדיף cerwin vega v-max 10" hifonics zeus zs12sq 12" [המרובע] cadence mw-10 תודה על העצות מראש
הודעה אחרונה מאת amit19, -
- 1 תגובות
- 637 צפיות
אז ככה ... קומפוננט: פלנט האוודיו 4" רמקולים אחוריים : 6*9 פיונייר 300 סדרת זהב מגבר1 : JBL 4 יצאות 800 וואט מגבר2 : יודינישיין מונו בלוק 1000 RMS רדיו : קנווד MP3 סאב : 1200 וואט מגנט תנו חוות דעת על המערכת הזאת... תודה.
-
- 1 תגובות
- 747 צפיות
שני סאבים 12" POWERAMPER כ"א 600WRMS סדרת XP ואיזה מגבר אתם אומרים לחבר להם? מה אתם אומרים על BLITZ AUDIO - BZA3000D מגבר דיגיטלי מלא+קרוס 24DB! 1000 RMS
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הבנתי שצריך לפצל השאלה היא אם הפיצול צריך לבוא ברדיו דיסק ואז משם לשלוח 2 כבלי RCA או לשלוח RCA אחד ושהוא מגיע למגבר לפצל אותו ל 2 בעזרת 2 מפצלים מה עדיף? אם זה עוזר אז המגבר הוא של JBL GTO 75.4 ופאנל של PIONEER DEH P 4750 MP
הודעה אחרונה מאת KaKa, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא, השאלה לא כל כך דבילית כמו שהיא נשמעת. במערכות סופר איכותיות ויקרות לבית בד"כ אין יותר מדי פיצ'רים ושטויות להתעסק בהם (אני מדבר על מגבר וקדם-מגבר, לא אקולייזרים ומחשבים). למה ברכב אין דבר כזה? נכון שאודיו ברכב שונה לחלוטין מאודיו ביתי (מיקום המאזין, אקוסטיקה, חומרי בנייה, נפח ולא צריך להמשיך לתאר מה ההבדל בין פחנוע לבניין טרומי), אבל למה אין הדיוניט או מגבר פשוטים לחלוטין והמחיר שהצרכן ישלם עליהם יהיה על איכות נטו? למה האלפיין 9855 שנחשב לספינת הדגל (כמעט) צריך להיות עמוס בכלכך הרבה פיצ'רים? מי שירצה להשקיע יוכל להוסיף אקולייזר, קרוסים אקטיביים, מחשב ומה לא... תחשבו על זה. איתמר.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
יש מפגש היום אם כן איפה ומתי???
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים. הרכב המדובר הוא מאזדה 626. הרמקולים שיש כרגע הם פיוניר 2WAY 260 וואט אחוריים, 2 טוויטרים של RED SOUND USA מקדימה ועוד זוג של פיוניר בדלתות הקדמיות לא ידוע איזה. הד יוניט של פיוניר 480 וואט יחסית טוב. עכשיו אני רוצה לשים סאב ומגבר ברכב וקומפוננט קדמי נורמלי, הרמקולים האחוריים ישארו בינתיים. אני רוצה מגבר 4 ערוצים גם לסאב וגם לקומפוננט הקדמי. תמליצו לי בבקשה על חברה ודגם של כל רכיב, ובאיזה מקום להרכיב את העסק במחיר הזול. בתודה מראש וחתימה טובה.
הודעה אחרונה מאת jack5, -
- 30 תגובות
- 4 אלף צפיות
אף אחד כאן לא שמע את המגבר הזה או ממליץ או להיפך... חוות דעת על המגבר... אם מישהו יכול לתת בתודה מראש.. ca$pi
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מגבר עם 4 יציאות המתקין שהתקין לי את המגבר חיבר לי את הסאב ועוד 2 רמקולים על אותו יציאה, זה טוב למגבר? וטוב בכללי? כי יש לי עוד יציאות שאני יכול להשתמש בהם. תודה.
הודעה אחרונה מאת jack5, -
- 0 תגובות
- 761 צפיות
1.רדיו דיסק פיוניר-9650 2.קומפוננט לייטנינג אודיו 75 אר אם אס 3.רמקולים אחוריים של לוג'יק 6*9 הסדרה הגבוהה שלהם 250 אר אם אס 4.מגבר רוקפרד פי 4004 50*4 אר אם אס 5.מגבר אודיו באן דגם 6004 75*4 אר אם אס 6.וכמובן סאב כפול של רוקפורד P-1 150 RMS כל סאב בתודה רבה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת gil bachar, -
HED-12 2006
מאת WarDevil- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו שמע את הדגם החדש של HED12 שמוציא 300RMS ולא 250RMS עם כול הכבוד 250 נשמע לי מעט... לפני זה היה לי סאב פיוניר 305 אני יודע שתגידו שהוא לא איכותי בכלל אבל עוצמתי מאוד ועוצמה חשובה לי האם הHED יורד מהעוצמה של הפיוניר בדגם הישן/חדש? *על איכות אני לא מדבר התשובה ברורה...
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מורל פלוס 300 וואט 150 אר אמ אס או פיוניר 460 וואט 80 אר אמ אס ?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת KaKa, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הבנתי שצריך מתאם, שרדיו דיסק סטנדטי לא מתאים ככה סתם למגירה למטה מישהו התנסה פעם? יכול להגיד לי מה צריך? תודה
הודעה אחרונה מאת alonku84,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 15 אנונימיים, 665 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Cherniy Bumer
- DareDevil
- benwin21
- AUDIO KING
- RK
- מי
- בנימין מאמציק
- om2
- yoav911gt2
- Loder
- garicho
- Beacon