Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד כאן לא שמע את המגבר הזה או ממליץ או להיפך...

חוות דעת על המגבר... אם מישהו יכול לתת

בתודה מראש..

ca$pi

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מגבר די טוב עומד בהצהרות שלו השירות של היבואן על הפנים החלפה של המגבר שלי בחדש לקחה בערך שבועיים...

חוץ מהשירות שלהם לא מצאתי משהו על הפנים אצלם מגבר בגדול לא רע...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני מוכר אותו כי אין לי עוד צורך בו אני עובד רק על שתי ערוצים שלו...

אני מוכר כדי להשתדרג...

לעומת מה הייתי משווה אותו ברמה אממ DCX של פרסשן פאוור מדגם 300.4

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

למה היית משווה אותו למגבר הזה?

תמיר

פורסם

מבחינת עוצמות שמע זה לא שזה הד יוניט שמשווים פיצ'רים...

אין קסם בזה או באחר...

פורסם
מגבר די טוב עומד בהצהרות שלו השירות של היבואן על הפנים החלפה של המגבר שלי בחדש לקחה בערך שבועיים...

חוץ מהשירות שלהם לא מצאתי משהו על הפנים אצלם מגבר בגדול לא רע...

היבואן על הפנים? בחייך.

אפשר לדעת מתי קנית את המגבר?

יש יבואן חדש מלפני חודש ואני בטוח שלא קנית ממנו.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

ואי טוב אני כבר רואה מה הולך להיות פה... אתה תהיה הבחור שאוהב להתווכח איתי..

אני הכנסתי את המגבר שלי השבוע תפסיק לחפור על כל פרט קטן...

המגבר נקנה מלפני חודשיים בערך ולא מעניין אותי מי היבואן החדש אני צריך לקבל שירות טוב ולא לחכות שבוע שלם בשביל פאקינג החלפה....

פורסם
ואי טוב אני כבר רואה מה הולך להיות פה... אתה תהיה הבחור שאוהב להתווכח איתי..

אני הכנסתי את המגבר שלי השבוע תפסיק לחפור על כל פרט קטן...

המגבר נקנה מלפני חודשיים בערך ולא מעניין אותי מי היבואן החדש אני צריך לקבל שירות טוב ולא לחכות שבוע שלם בשביל פאקינג החלפה....

להתווכח איתך? חס וחלילה.

אני דווקא מכיר אותך, תתפלא.

ולא לעניין להשמיץ יבואנים ללא בסיס.

אז למה לקשקש סתם?

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

אין בסיס יותר חזק ויציב ממה שאני טוען פה והנה יש חבר'ה שמצדיקים אותי השירות צריך להגיע לי במלוא טיבו ומהירותו ללא כל קשר ליבואן זה או אחר וללא כל קשר אם התחלפו יבואנים...

מידן הייתה תקלה בקרוס של המגבר נראה לי וחיכיתי ממש הרבה זמן בשביל זה אז בלחץ אטומי ובאמת בהרבה טלפונים שיחררו לי דנדש...

פורסם

ל-STI , יש יבואן אומנם חדש אבל הוא מייבא את המגברים כבר כחצי שנה דגמים 1004 2004.

יש לי ניסיון אם המגבר הזה והוא מגבר מצויין והוא כן עומד בנתונים שלו.

פורסם

המתנת בול עשר דקות תן לבחור צ'אנס לענות לך...

ואם אתה יכול לא להשתמש במילה קשקשנים נמאס לי לראות אותה בכל ת'רד כבר כשכל אחד שחושב שמבין משהו מהחיים שלו...

מה תיתן לך התשובה של מי היבואן?

ומאיפה הנחרצות הזאת בתשובות שלכם אני באמת לא מבין את זה?!

אין חכם כבעל ניסיון...

פורסם

אני יכול להוסיף שאני מרוצה מהעוצמה של המכשיר ומה שבטוח זה איך שהוא משמיע אחרת לגמרי את הרמקולים...

אבל אני רק מבואס מהסאב כי הוא דופק בצורה מוזרה...

• תוכן חדש...