Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזאת אומרת בצורה מוזרה?

אתה יכול לפרט?

בקשר לנקאמצ'י , שירות על הפנים , שמעתי מכמה כבר שהיה להם בעיות ולקח זמן עד שהחזירו את המגבר.

למה סתם להתווכח עם מיכאל ?!

הוא חווה את זה על בשרו , ויכוחים על כלום......:|

HU- pioneer DEH-P5750MP / AMP- JBL GTO75.4 / COMP- Boston Acoustics FS60 \ SUB- Kicker NEW Comp12

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער על הזמן שלא עניתי -- צבא

הקטע הוא שאם אני מגביר מעל רבע את המגבר הסאב מתחיל לדפוק ומשמיע רעש של כמו חבטה

לא חושב שזה חירחור של הסאב כי שמתי אותו על מגבר jbl 75.4 והסאב ניגן בן זונה , פשוט כל המברנה שלו זזה והסאב דפק יפה לעומת זאת בנקאמיצ'י הוא על ברדיג' כמו ה jbl והוא לא משמיע את אותו סגנון של דפיקה ...

בדקתי את זה גם עם סאב של אודיו באן וגם אחרי קצת הגברה שכמעט חצי הסאב התחיל להשמיע כאפות כאלה... יש איזה שהיא דרך לסדר את העניין?

פורסם

תשמע גורל אתה נסחף עם מה שעשית מה JBL הזה....

אני מוכן לעשות איתך כזה דבר תן לי את המגבר שלך עם הסאב שלי ולא עם סאב של קנווד שגם מגבר פרו סאונד ירים אותו אני מוכן להתערב שהJBL שלך יכנס לקליפינג...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מה זה בדיוק קליפינג...?

הכנסתי היום גם סאב של מורל 15' כדי לבדוק את העניין וגם שם זה התחיל לעשות את זה טיפה פחות...

אבל מה כן הסאב שלי יורד לתדרים נמוכים שלא היה קודם...

magnat xtc-1200

pioneer deh-2350

פורסם

madma איזה סאב הרמת עם המגבר הזה...?

יש איזה שהיא דרך לפתור את העניין?

וכדרך אגב תודה על העזרה

פורסם
תשמע גורל אתה נסחף עם מה שעשית מה JBL הזה....

אני מוכן לעשות איתך כזה דבר תן לי את המגבר שלך עם הסאב שלי ולא עם סאב של קנווד שגם מגבר פרו סאונד ירים אותו אני מוכן להתערב שהJBL שלך יכנס לקליפינג...

מיכאל, אני יכול להכניס גם מגבר של זאפקו לקליפינג מה הקשר?

אל תהפכו את הJBL למפלצת RMS , זה סה"כ מגבר 4 ערוצים יחסית מאוד פשוט אותו דבר גם הנאקמיצ'י.

שניהם יכולים לעבוד עם סאבים של 250-300 וואט RMS , וגם סאבים נצילים ורק ב4 אוהם.

תקחו כל סאב של 400 וואט RMS עם נצילות של 85-90DB , וכמעט ולא תנצלו שליש מהיכולת שלו עם המגברים הנ"ל.

אל תשכחו שסאב שהוא מוצהר בהספק עבודה של 400 וואט RMS, שואב בכל פיק לפעמים עד פי 1.25-1.75 ממה שהוא מוצהר לעבוד בו.

ולכן גם מגבר שמוצהר 400 וואט יכול לקרוס עם עבודה על סאב כזה.

220-260 בגישור על סאב של 400 וואט RMS = בדיחה.

כמובן שאם מדובר על תיבה אטומה , ההספק שנדרש הוא פחות מהמוצהר ע"ע המלצות יצרן לדוגמא על IDMAX, שמוצהר 1000וואט RMS, אך בפועל בתיבה אטומה של 1.4C^F, הוא מומלץ 200-500 וואט RMS, ובתיבה פתוחה הוא מומלץ 800 וואט RMS.

אל תקחו כל נתון מוצהר כמובן מאליו, ולא בהכרך נדרש הספק X לסאב X, לפעמים עם הגברה חזקה יותר מהמוצהר על הסאב תהיה יותר בריאה לעבודה תקינה, אני לא מדובר על הספק שיאי, אלא על הספק עבודה, מגבר חזק יותר ידע לעבוד טוב יותר בטווח העבודה של הסאב, לא צריך לשאוב את המגבר עד קצה גבול היכולת...

under construction..

פורסם

אתה יודע לכוון את הגיינים לפי הסדר הנכון?

רדיו דיסק על כ 75% מהעוצמה המקסימלית שלו, נגיד פיוניר שהוא מגיע ל 50. נכוון ל37.

ואז תכוון את המגבר על מינימום ותתחיל להעלות את הגיין של המגבר. עד העיוות.

בקיצור.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ניר אתה צודק כל מגבר יש לו גבול אבל השאלה היא כמה הגבול רחוק...

גורל נסחף יעני ביציאה והבנתי את זה כאילו הJBL בגבול של איי איי....

זה כולה עוד מגבר ממוצע כמו שלך שלי ושל ניר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם אני יעשה ככה אני בקושי אשמע את הסאב...

עדיף להביא מגבר של soundstream tarntulla

ואם מישהו יכול להסביר מה זה בדיוק קליפינג...?

פורסם

עדיף להביא מגבר A4 של הליקס ברור...

כל מגבר יותר חזק הוא בגדר העדיפות...

תנסה לשחרר עוד עוצמה בפאנל ולסגור את הגיינים בהתאם...

פורסם

רק רציתי להגיד שפתרתי את הבעיה שלי

בכך שהחלפתי פאנל בועצמת preout גבוה בהרבה יותר והחלפת כבל פלוס לרחב יותר שיכול להעמיס על עצמו יותר עוצמה ...

והכל נשמה הרבה יותר חזק והסאב פשוט מנגן כמו שאלוהים אוהב.... אין חלק שלא זז באוטו...

פורסם

ולגבי הקטע של ההשוואה עם הjbl...

הכנסתי אותו במקום לאוטו אחרי שהחלפתי פאנל וכבל פלוס

ההבדלים הם לא שמים וארץ אבל יש הבדל של חוזק והנאקמיצ'י יותר חזק ויוותר איכות יותר איכות

ואני לא אומר את זה רק בגלל שיש לי את הנאקמיצ'י כי יכולתי להחליף אותו ולקבל החזר כסף...

אני מרוצה...

• תוכן חדש...