Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה....לאחר התקנת הרדיו -דיסק (ד"א מדובר במכשיר JVC-KDG405 ) אני מעוניין לרכוש רמקולים אחוריים וקדמיים , מכיוון שעם הרמקולים המקוריים המותקנים ברכב פשוט לא שומעים חזק מדי לטעמי....וברגע שמגבירים יותר מדי האיכות נדפקת ושומעים גרוע.

מידות: האחוריים הם 6X9 והקדמיים לפי מה שהבנתי הם 5.25 לא סגור על זה...מי שיודע שיגיד.

עכשיו, יש לי הזדמנות לקנות בדיוטי פרי , נראה לי יותר זול ויותר משתלם....במיוחד שעכשיו יש מבצע של 50% על זוג שני. ההיצע הוא לא רב במיוחד ויש לי התלבטות בין כמה זוגות. אז למי שיש ניסיון ומכיר שידבר.

עכשיו לפי שאני רושם את הדגמים של הרמקולים...אני מחפש עוצמה ואיכות.... אני לא מצפה שישמעו כמו קונצרט באוטו אבל שמיעה נקייה...כמו כן אני לא רוצה מסיבת טבע באוטו או להעיר את כל השכונה ..אבל שישמעו מספיק חזק.

בקיצור הדגמים הם - אחוריים :

TS-A6961 פיוניר 260W

KFC-M6925 קנווד 250W

המחיר של הרמקולים הוא זהה 59 $ .

הקדמיים מדובר על דגם TS-G1340R פיוניר 130W אשמח לשמוע חוות דעת עליו ...אם הוא שווה משהו..

כמו כן קיים גם דגם TS-G1348 פיוניר 130W ...הוא נראה לי דגם ישן יותר...

המחיר שלהם הוא זהה 35 $ .

מי שעדיין לא יודע על איזה רמקולים מדובר מוזמן להיכנס ולראות. כמו כן, אם יש לכם הצעה אחרת על רמוקלים אחרים אני ישמח לשמוע.

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=160&Page=1

זהו בעיקרון, מי שיכול לעזור ולייעץ אני אודה לו מאוד ...זה נורא חשוב פשוט אני לא מבין מי יודע מה ברקמולים ולא יצא לי לשמוע את הדגמים הנ"ל.

מחכה לתגובות.. . :smile:

פורסם

35 צפיות בנושא ורק תגובה 1 ??

קדימה חבר'ה קצת עזרה לא תזיק זה חשוב ...

כפי שרשום בהודעה הדביקה שבראש הפורום - הקפצה לאחר 24 שעות. הנושא יפתח מחר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לחבר שלי יש קווליר גם כן שנת 97 LS והגודל הוא 5 על 7 והוא הכניס 6 וחצי אינץ בלי בעיה כול כך

לגביי האחוריים קח את הפיוניר 260 אחלה רמקול

ואגב אתה לא יכול לצפות לניסים ונפלאות מרמקולים 4000 וואט ואין לך מגבר קח בחשבון שאתע תשמע חזק וטוב עם ה260 וואט אך עם מגבר תשמע הרבה יותר חזק

לגביי קדמיים או שתקנה קומפוננט או שאל תקנה כלום ה260 הם רמקול חזק ונציל הוא כמעט ויבטל לך לגמרי את השמיעה מקדימה לשיקןלך

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אם אפשר לשאול, איחך בדיוק התקנת את הרדיו דיסק, הבנתי שיש בעיה עם הקוואליר בעניין הזה

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

בקשר לקדמיים הייתה לי הרגשה שאפשר להתקין 6.5 בלי בעיה...

קומפוננט בעיני זה דיי השקעה לאחד כמוני שמתפשר על מערכת נחמדה וסבירה, אם אתה אומר שאין טעם לשים קדמיים אלא רק קומפוננט אז אני אוותר על הרעיון .

בקשר לרמקולים האחוריים רוב האנשים ששאלתי דווקא המליצו על הקנווד בטענה שהם הרבה יותר איכותיים מהפיוניר...אשמח לשמוע עוד חוות דעות של אנשים.

בקשר לשאלה על ההתקנה של הרדיו דיסק...נתחיל מזה שלא אני הרכבתי אלא מתקין מקצועי.

חשבתי שזה סרט חבל על הזמן ההתקנה...מסתבר שטעיתי , חצי שעה והרדיו דיסק היה מותקן ברכב.

הבעיה בקאווליר (ובעוד אמריקאיות למינהן) הוא שהחלל שנוצר בפירוק הרדיו טייפ המקורי הוא גדול מזה של גודל רדיו דיסק ,

ולכן צריך לשים מתאם מיוחד שנכנס במקום הרדיו טייפ מכסה את החלל ומשאיר מקום בדיוק לרדיו דיסק.

בסוף זה נראה אותו דבר כמו בכל רכב...רק שהפנאל בולט מעט החוצה.

• תוכן חדש...