Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא הבנתי כמה דברים בנוגע למה שקראתי..

1)למה זה טעות להגיד "יש לי רמקולים 400 וואט מאחורה"(וכולם חושבים וואה וואה איזה רמקולים יש לך!!) אני יודע שהסהפק האפקטיבי חשוב אבל מה עם ההספק הרגיל הוא לא חשוב בכלל? השאלה שלי היא למה אני צריך את ההספק הרגיל ולמה אני אצריך את ההספק האפקטיבי יעני מהם המטרות של כל אחד מהם ותסביר לי את הטעות הנפוצה שכולם עושים שהם מסתכלים על ההספק הרגיל?ואיך אני יתאים את סוג הרמקולים שלי לעצמי?

2)כשאני קונה מגבר איך אני מתאים את המגבר האופטימלי לסוג הרמקולים באוטו שלי בוא נגיד שיש לי קומפוננטים של מורל מקדימה 120 וואט rms ומאחורה רמקולים פיוניר 6x9 400 וואט 80 וואט rms ועוד איזה סאב טוב 12 אינטש עד 1000 שקל..

3)מהם המטרות של מספר הערוצים שיש על המגבר ומה מחברים מהם כי יש מגברים שיש להם 2 יש כאלה אחד יש 6 וכו' תסבירו לי לאיזה אני צריך מס רב של ערוצים במגבר ולאיזה מטרה אני צריך מס מועט של ערוצים במגבר

4)למה למשל כשאני רואה נגיד מגבר של 400 וואט של רוקפורד עם 100rmsx4 אני חושב שהוא מעפן בגלל שאני רואה שההספק הרגיל שלו הוא 400 אז השאלה שלי היא לאיזה מטרה חשוב ההספק הרגיל במגבר ואיזה מטרה חשוב ההספק האפקטיבי ותסביר לי את הטעות שלי (אם טעיתי) בזה שההספק הרגיל שאמרתי הוא "מעפן"?

אם אתם יכולים תענו לי על 4 השאלות כל אחד בנפרד בבקשה

קראתי את מה שאמרתם לי ולא הבנתי כמה נושאים ואת אלה רשמתי ב4 שאלות

תודה רבה

אני מודה לכם על העזרה

תענו לי על השאלות האלה זה מזה חשוב לי כי מחר אני הולך לקנות רמקולים ואני רוצה לדעת שאני יעשה בטוח את הקנייה הבטוחה שלי

תודה

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואטים/RMS: (קרא פה)

http://www.carsforum.co.il/vb/showt...81209#post81209

http://www.carsforum.co.il/vb/showt...1194#post281194

לגבי השאלה השניה שלך, (בהנחה שקראת והבנת), מתאימים מגבר לרכיבים שאתה רוכש.

כמובן שאם תרכוש מגבר חזק מידי ורמקול יחסית חלש , המגבר לא ינוצל במלואו.

לכן שרוכשים מגבר יש לחשוב טוב על ההספקים ליציאה וההספקים בגישור 2 ערוצים לסאב.

בדרך מגבר 4 ערוצים ,2 מהם יתחברו לזוג רמקולים (במקרה שלך קומפוננט קדמי) וה2 השניים יגושרו ויחוברו לסאב.

בסיגנון המערכת שאנו ממליצים לך , אין צורך להגביר 6על9 עם מגבר.

וכי למה?

כי 6על9 או כל רמקול אחורי ברכב יהווה כהשלמה לצלילים הגבוההים מאחור , יתן גם ליושבים מאחורה את האפשרות להאזין למוסיקה כמו שצריך ...

את הרמקולים האחורים מכוונים מאחור על אופצית HP , זאת אומרת שלא יוציא באסים (יש סאב לא צריכים באסים גם מהרמקול האחורי)....

לכן המלצתי לך לרכוש רמקול יחסית חלש בסביבות ה50WRMS כי גם ככה הוא יתחבר להגברה של הרדיו דיסק ולא יוגבר עם מגבר ...

ההשקעה ברמקולים אחוריים היא טעות איומה , המון מתקינים ממליצים אבל זו טעות לדעתי.

350 ש"ח -+ יספיקו ל6על9 מאחור או אפילו רמקולים רגילים בדלתות בפחות כסף...

פורסם
וואטים/RMS: (קרא פה)

http://www.carsforum.co.il/vb/showt...81209#post81209

http://www.carsforum.co.il/vb/showt...1194#post281194

לגבי השאלה השניה שלך, (בהנחה שקראת והבנת), מתאימים מגבר לרכיבים שאתה רוכש.

כמובן שאם תרכוש מגבר חזק מידי ורמקול יחסית חלש , המגבר לא ינוצל במלואו.

לכן שרוכשים מגבר יש לחשוב טוב על ההספקים ליציאה וההספקים בגישור 2 ערוצים לסאב.

בדרך מגבר 4 ערוצים ,2 מהם יתחברו לזוג רמקולים (במקרה שלך קומפוננט קדמי) וה2 השניים יגושרו ויחוברו לסאב.

בסיגנון המערכת שאנו ממליצים לך , אין צורך להגביר 6על9 עם מגבר.

וכי למה?

כי 6על9 או כל רמקול אחורי ברכב יהווה כהשלמה לצלילים הגבוההים מאחור , יתן גם ליושבים מאחורה את האפשרות להאזין למוסיקה כמו שצריך ...

את הרמקולים האחורים מכוונים מאחור על אופצית HP , זאת אומרת שלא יוציא באסים (יש סאב לא צריכים באסים גם מהרמקול האחורי)....

לכן המלצתי לך לרכוש רמקול יחסית חלש בסביבות ה50WRMS כי גם ככה הוא יתחבר להגברה של הרדיו דיסק ולא יוגבר עם מגבר ...

ההשקעה ברמקולים אחוריים היא טעות איומה , המון מתקינים ממליצים אבל זו טעות לדעתי.

350 ש"ח -+ יספיקו ל6על9 מאחור או אפילו רמקולים רגילים בדלתות בפחות כסף...

אז בוא נבחר עכשיו רמקולים 6על 9 טובים למחר אני לר רוצה 50 Rms אני רוצה לפחות 80 rms אז בוא תבחר לי רמקולים אחוריים טובים של חברה טובה

תודה!

פורסם

תבין , אין לך טעם לרכוש רמקולים אחוריים שהם 80 RMS כי אין מה שינצל אותם !

ההגברה של הפאנל מוציאה אולי אולי 20WRMS גם בקושי...

רמקול של 40-50WRMS יהיה עדיף כי הוא ינוצל יותר טוב על ידי ההגברה של הפאנל.

רמקול יותר חזק ישמע גרוע !

המלצתי לך בעמוד הקודם על 2 דגמים ואני יוסיף את הדגם הזה של פיוניר :

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=129701

פורסם
תבין , אין לך טעם לרכוש רמקולים אחוריים שהם 80 RMS כי אין מה שינצל אותם !

ההגברה של הפאנל מוציאה אולי אולי 20WRMS גם בקושי...

רמקול של 40-50WRMS יהיה עדיף כי הוא ינוצל יותר טוב על ידי ההגברה של הפאנל.

רמקול יותר חזק ישמע גרוע !

המלצתי לך בעמוד הקודם על 2 דגמים ואני יוסיף את הדגם הזה של פיוניר :

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=129701

אוקיי הבנתי אותך אחי..דיברתי עכשיו עם חבר והוא אמר לי ללכת על האינפיניטי 300 וואט והשאלה שלי אם להקשיב לו כי במילא בעתיד אני יקנה מגבר...

ועוד משהו אחי תגיד יש רמקול טוב בהספק של 300 וואט עם rms טוב כי (איך אני אגיד לך אני מתבאס שאני רואה שהרמקולים שהבאת הם 250 וואט כי לחבר שלי היה אותו רמקול והוא השמיע רעש בסיסי אבל לא יותר הבנת..)ועוד משהו אני רוצה לקנות רמקול אחורי כשהדגש הוא על sq אז תנסה להביא לי לינק לרמקול sq גם..

ומשהו בכללי איזה חברה הכי טובה בהספקים הבינונים שנתת לי שאני ישתמש בהגברה של הhu אם אתה יכול תגיד לי את השם של החברה והדגם..

תודה על העזרה...סליחה על השיגוע מצטער אני לחוץ על רמקול...

פורסם

רשום לך בלינק דגם וחברה.

האם הרמקולים שאתה מתכוון אליהם זה קומפוננט קדמיים? (האינפינטי)

HU- pioneer DEH-P5750MP / AMP- JBL GTO75.4 / COMP- Boston Acoustics FS60 \ SUB- Kicker NEW Comp12

פורסם

ציון.

1. פעם אחרונה . זה שאתה חדש -לא מונע ממך לקרוא את כללי הפורם. להיפך. קרא וכתוב לפיהם.

2. כולנו אומרים - "תודה "בבקשה" "סליחה".

לתשומת ליבך.:idea:

פורסם

עקבתי אחרי התרד זה. וחשבתי עם לענות לך.

אבל איך שאתה מדבר, ואתה דורש. וחושב שמגיע לך.

אז אני ימליץ לך רק על דבר אחד. לך ללמוד נימוס.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...