Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים ..

לא רוצה לראות יותר הודעות שלא קשורות לתכנים מקצועיים . הודעות בנושאים פסיכולוגיים שונים ימחקו .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

קנה את הפיוניר 300 וואט מברנה לבנה או את ה260 וואט של פיוניר הם ממש טובים אבל אני לא מאמין שתמצא אותם בקלות

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
קנה את הפיוניר 300 וואט מברנה לבנה או את ה260 וואט של פיוניר הם ממש טובים אבל אני לא מאמין שתמצא אותם בקלות
נשמע לי טוב לרמקולים קדמיים אחי אבל השאלה כמה הם עולים

אם יש לך עוד הצעות לרמקולים קדמיים תציע..

תודה

פורסם

מישהו יודע להסביר לי איך הפורום הזה התדרדר לרמה של "קח את הפיוניר ה300 וואט ממברנה לבנה"??????

הבחור חדש, אוקיי הבנו את זה , הוא לא מכיר את נהלי הפורום, אוקיי מאוד מובן.

ועכשיו, אם לא נראה לכם סגנון הכתיבה של הבחור, אני מניח שהוא הבין את זה אחרי 7 הודעות תוקפות+עריכת כותרת+עריכת הודעות ע"י המנהלים.

אז המלצות על זבל(אם כל הכבוד שאין לי לפירלס החל משנת 1998...) רק בגלל ש"לא נראה לכם סגנון ההודעה" הם פשוט לא מתאימות לפורום הזה.

לא מתאים לכם לענות , סבבה, על תלכו ותגרמו לבלבול אצל חבר פורום כזה או אחר(ישנם פה עוד חברי פורום אחרים שפשוט קוראים ולא מגיבים ומנסים ללמוד).

פשוט אל תענו,

גם אני ראיתי את הכותרת ואפילו לא נכנסתי בהתחלה.

אבל עכשיו אחרי שראיתי את התגובות, והבנתי שהבחור טעה, אז למה לא לנסות לעזור??

ועכשיו לעניין.

על איזה תקציב מדובר?

under construction..

פורסם
התקציב שלו הוא עד 700 שקל ...

הרמקולים יתחברו להגברה של הHU לכן אני ממליץ על הקנהוד הנ"ל :

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=12564

או על הJBL :

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=29604

אחי עם כל הכבוד אני ביקשתי רמקולים קדמיים כי אני הולך על האינפיניטי באחוריים ונתת לי רמקולים אחוריים אז אם אפשר רמקולים קדמיים במחיר טוב ואכות טובה אז תביא לי אחי...ולחברי הפורום אם יש לכם הצעות לרמקולים קדמיים בלבד אז תציעו לי

תודה רבה

פורסם

טוב חברים החלטתי להשקיע על מערכת טובה! שתבוא בהדרגה ככה שכל חודש אני שם חלק שונה אני מתכנן לשים את זה לפי הסדר הבא:

1)רמקולים אחוריים של לפחות 400 וואט תציעו לי משהו טוב!( אם יש משהו יותר טוב מ400 שיותר מפציץ תביאו )

2)מערכת רדיו דיסק חדשה שתתאים לי לכל הרמקולים באוטו משהו טוב לא זבלה!

3)מגבר משהו בסט! (כי זה דבר שמזה חשוב לי כי אני רוצה להפיק את המיטב מהרמקולים של כל האוטו ואם אני אומר מיטב אז אני רוצה את המיטב! אבל לא מחיר חריגג) שיגביר לי את הקומפוננטים מקדימה ואת האחוריים מאחורה ואת הסאב

4)רמקולים קדמיים קומפוננטים כמובן גם משהו טוב!

5)ו סאבוופר טוב ומפציץ טוב בבאסים תביאו לי משהו חזק!

6)אביזרים קטנים לרכב כאלה כדי שייתנו לי צליל נקי יותר כמו טוויטרים וכו'(אני לא מכיר את כל האביזירים) אז אם אתם מכירים דברים חמודים כאלה שקשורים למוזיקה נטו! לא סרטים וכל זה תביאו לי בבקשה

כל המערכת תהיה מוכנה תוך כמה חודשים בהדרגה ככה שבסוף תהיה לי מערכת טובה ואניי יהנה ממנה! אם הסדר שרשמתי לא טוב או משהו או שצריך משהו לפני משהו תגידו לי אז אם אתם יכולים להגיד לי מה אני צריך להשקיע אז תגידו לי את כל ה6 שביקשתי ככה שאני יחסוך ויקנה אותם ועוד משהו אל תפציצו לי במחירים חריגים! אין לי תקציב לזה חחח דרך אגב אתם יודעים שאני מתחיל ואני לא מבין כמוכם בחלקים לאוטו אז תתחשבו בי ותתנו לי משהו טוב לא סתם כי אתם יודעים שפעם אתם הייתם כמוני ולא הבנתם עד שנכנסתם לעסק הזה והבנתם תכלס מה אתם צריכים! אם אתם צריכים לשאול אותי שאלות כדי שתתאימו לי משהו טוב לעצמי שיהיה לי תשאלו כמו אם אתה אוהב צלילים עמוקים וכו' כדי שיהיה לי את הטוב ביותר בשבילי..

אני מה זה מודה לכם על העזרה!!

תודה רבה רבה!

פורסם

קודם כל, אתה לא ממש יודע מה אתה רוצה מהמערכת שלך.

רואים שיש לך השפעה של המתקינים הישראלים (תן לי רמקול 400WATT)

לכן אם אתה לא מבין, יש לי המלצה חמה בשבילך, במקום שנתחיל להמליץ לך על דברים

שלא תבין, ונחזור על הסברים שכבר נכתבו עשרות ומאות אלפי פעמים בפורום,

גש לכאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=15&announcementid=6

ותתחיל לקרוא. לאט לאט, קח את הזמן שלך, תקרא את ההסברים שיש פה, הרוב באמת

ממצה, ואחרי זה, כשתתגבש על מה אתה רוצה מהמערכת שלך ברמה הנכונה, תחזור ותשאל,

יענו לך בצורה נכונה בדיוק מה שאתה צריך.

מאוד חשוב - תתגבש על תקציב, תהיה ריאלי וגם תשאר במגבלות הכסף שלך. אם אין לך עכשיו 2K-3K,

תשכח ממערכת עם סאב, הזולים עולים ביוקר.

Race Smart

פורסם

קראתי קצת עד עכשיו אבל יש לי שאלות לגבי הקומפוננטים..

1)קומפוננטים יכולים לבוא מאחורה או שרמקולים קואקיסליים בלבד באים מאחורה כי יש לי באוטו תושבת לרמקולים אובלים 6x9 או שקומפוננטים באים רק בתור רמקולים קדמיים?.

2)ומצאתי עוד משהו בנוגע לקומפוננטים 3 way חברת blaupunkt תגיד הם טובים בכלל החברה הזאת תמליץ לי על קומפוננטים טובים ועוד משהו הרצתי חיפוש לרמקולים full range וזה מצא לי את:

MB QUART RCE269 6x9" 2-WAY COMPONENT RCE-269

אלה רמקולים טובים או שמה שהבאתי יותר טובים..חוץ מיזה מצאתי הרבה רמקולים אבל אני לא יודע על סוג טוב תמליצו לי בבקשה על אחד..

פורסם

טוב בינתיים איך שאני קורא אני יודע שרמקולים קדמיים קומפוננטים הם אלה שעושים את האיכות של הרמקולים באוטו ורמקולים אחוריים הם הם אלה שיוצרים תחושת מרחב דרך אגב יש לי תושבת 6x9 אז אם אני רוצה להתפשר רק על איכות מה אני צריך לקנות ראשון רמקולים אחוריים או קדמיים כי עכשיו אין כסף למגבר ואני יודע שהרמקולים הקדמיים שלי גרועים אבל יש לי אפשרות דרך הhu לבטל את הקדמיים ולהשתמש רק באחוריים עד שאני יקנה מגבר וקומפוננטים..

אז מה אני צריך לקנות בינתיים תמליצו על משהו הפעם קראתי ואני יודע מה קראתי..

פורסם

אני לא הבנתי כמה דברים בנוגע למה שקראתי..

1)למה זה טעות להגיד "יש לי רמקולים 400 וואט מאחורה"(וכולם חושבים וואה וואה איזה רמקולים יש לך!!) אני יודע שהסהפק האפקטיבי חשוב אבל מה עם ההספק הרגיל הוא לא חשוב בכלל? השאלה שלי היא למה אני צריך את ההספק הרגיל ולמה אני אצריך את ההספק האפקטיבי יעני מהם המטרות של כל אחד מהם ותסביר לי את הטעות הנפוצה שכולם עושים שהם מסתכלים על ההספק הרגיל?ואיך אני יתאים את סוג הרמקולים שלי לעצמי?

2)כשאני קונה מגבר איך אני מתאים את המגבר האופטימלי לסוג הרמקולים באוטו שלי בוא נגיד שיש לי קומפוננטים של מורל מקדימה 120 וואט rms ומאחורה רמקולים פיוניר 6x9 400 וואט 80 וואט rms ועוד איזה סאב טוב 12 אינטש עד 1000 שקל..

3)מהם המטרות של מספר הערוצים שיש על המגבר ומה מחברים מהם כי יש מגברים שיש להם 2 יש כאלה אחד יש 6 וכו' תסבירו לי לאיזה אני צריך מס רב של ערוצים במגבר ולאיזה מטרה אני צריך מס מועט של ערוצים במגבר

4)למה למשל כשאני רואה נגיד מגבר של 400 וואט של רוקפורד עם 100rmsx4 אני חושב שהוא מעפן בגלל שאני רואה שההספק הרגיל שלו הוא 400 אז השאלה שלי היא לאיזה מטרה חשוב ההספק הרגיל במגבר ואיזה מטרה חשוב ההספק האפקטיבי ותסביר לי את הטעות שלי (אם טעיתי) בזה שההספק הרגיל שאמרתי הוא "מעפן"?

אם אתם יכולים תענו לי על 4 השאלות כל אחד בנפרד בבקשה

קראתי את מה שאמרתם לי ולא הבנתי כמה נושאים ואת אלה רשמתי ב4 שאלות

תודה רבה

אני מודה לכם על העזרה

פורסם
בגלל זה הצעתי לך רמקול 6על9 יחסית חלש , אבל שיהיה טוב ויתחבר להגברה של הרדיו דיסק.

מה התקציב שלך לקומפוננטים ?

אני רוצה להשקיע משהו טוב בוא נגיד על מורל או משהו אבל זה תלוי מה יהיה סוג המגבר שאני יקנה לפי התקציב שלי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...