Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שצריך לפצל השאלה היא אם הפיצול צריך לבוא ברדיו דיסק ואז משם לשלוח 2 כבלי RCA

או לשלוח RCA אחד ושהוא מגיע למגבר לפצל אותו ל 2 בעזרת 2 מפצלים

מה עדיף?

אם זה עוזר אז המגבר הוא של JBL GTO 75.4

ופאנל של PIONEER DEH P 4750 MP

פורסם

לשלוח rca אחד ולפצל אותו בסוף לשתיים

עצה שלי תריץ שלוש ככה שמתיי שתרצה לחליף פנל לפנל בעל שלוש יציאות יהיה לך יותר קל ולא תצטרך כל פעם לפתוח ולהריץ מחדש.

שבת שלום,

שאולי.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

סליחה שאני מתערב אבל אתה מתכוון להריץ 3 RCA ?

אם כן בשביל מה?

מה הבעיה להעביר מתישהו עוד כבל?

עניין של 5 דקות גג

פורסם

זה סתם עצה שלי שאם בעתיד הוא ירצה לקנות פנל שלוש יציאות יהיה לו קל ישר לחבר.

אני מסכים איתך שזה 10 דקות להריץ חוטים אבל אם אפשר לעשות את זה בהתחלה אז למה לא???

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

עצה שלי תריץ שלוש ככה שמתיי שתרצה לחליף פנל לפנל בעל שלוש יציאות יהיה לך יותר קל ולא תצטרך כל פעם לפתוח ולהריץ מחדש.

שאולי.

פספסתי פה משהו ...

דבר ראשון יש לו רדיו דיסק עם יציאה אחת.

דבר שני יש לו מגבר 1(ממה שהוא רשם אני מבין את זה) 4 יציאות ובשביל מגבר כזה צריך רק 2 RCA מיילא היה לו עוד מונו.

ודבר שלישי זה באמת עניין של 2 דקות.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

סליחה שאני מתערב.

אם יש לי יציאה אחד מהפאנל ויש לי מגבר 4 ערוצים

אז אני אוכל לחבר את המגבר לפאנל?

למגבר מתחבר קומפונט ורמקולים אחוריים אז איך הכי טוב לחבר אותם?

פורסם

תודה רבה עניתם לי על השאלה שלי אני יקנה שתי מפצלי אר סי איי נקבה-זכר זכר...ויחבר

למגבר...זה משנה איזה מפצלים הם צריכים להיות שונים זה מזה או פשוט שתי מפצלים אותו דבר?

• תוכן חדש...