Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, השאלה לא כל כך דבילית כמו שהיא נשמעת.

במערכות סופר איכותיות ויקרות לבית בד"כ אין יותר מדי פיצ'רים ושטויות להתעסק בהם (אני מדבר על מגבר וקדם-מגבר, לא אקולייזרים ומחשבים).

למה ברכב אין דבר כזה? נכון שאודיו ברכב שונה לחלוטין מאודיו ביתי (מיקום המאזין, אקוסטיקה, חומרי בנייה, נפח ולא צריך להמשיך לתאר מה ההבדל בין פחנוע לבניין טרומי), אבל למה אין הדיוניט או מגבר פשוטים לחלוטין והמחיר שהצרכן ישלם עליהם יהיה על איכות נטו? למה האלפיין 9855 שנחשב לספינת הדגל (כמעט) צריך להיות עמוס בכלכך הרבה פיצ'רים?

מי שירצה להשקיע יוכל להוסיף אקולייזר, קרוסים אקטיביים, מחשב ומה לא...

תחשבו על זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כי כנראה אוסף של פיצ'רים, נותן יותר ממה שהוא כביכול הורס בסאונד.

אני בטוח שלדוגמא HPF לרמקולים, יתן תפוקה יותר טובה כשהוא קיים במכשיר , וגם

מופעל, גם אם קיים "נזק" לצליל המקורי , הנכון.

ZZR

פורסם

איתמר,כנראה שלא נחשפת לציוד הנכון!

לדוגמא אתה יכול לקחת מכשיר denon a100 (רוצה רוצה רוצה) או rockford denon -תריץ חיפוש ותראה מכשיר אפילו בלי rds או mp3 שבמחיר שלו אתה יכול לקנות 20 מכשירי רדיו דיסק mp3.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

מבחינת תימחור, זה לא היגיוני בעליל.

ברור שצריך קרוס, ברור שצריך "מתאם-זמן הגעה לרמקול" , ברור שצריך אקולייזר-

שיפצה או יחסיר מתדרים מסויימים.

אבל אם נרכוש יחידה לכל אחד מהדברים, הבגז' יהיה דחוס לחלוטין, וחשבון הבנק יהיה מרושש.

לכן, מעדיפים לקבל הכל ביחידה אחת , נוחה, ויחסית זולה לאופציות שהיא מאפשרת.

ואני בטוח שאם תיקח אקולייזר אנלוגי של אודיו-קונטרול +קרוס אנלוגי של אותה החברה,

תגיע לתוצאה גבוהה יותר מכל אלפיין 9855 בסביבה, שיבצע את אותם הדברים בדיוק .

ZZR

פורסם
...ואני בטוח שאם תיקח אקולייזר אנלוגי של אודיו-קונטרול +קרוס אנלוגי של אותה החברה,

תגיע לתוצאה גבוהה יותר מכל אלפיין 9855 בסביבה, שיבצע את אותם הדברים בדיוק .

לא הבנתי מה אמרת,אם הוא יקח כל חלק בנפרד הוא יגיע לתוצאה יותר גבוהה או לביצוע זהה כמו לאלפין 9855?

פורסם

לדוגמא אתה יכול לקחת מכשיר denon a100 (רוצה רוצה רוצה) או rockford denon -תריץ חיפוש ותראה מכשיר אפילו בלי rds או mp3 שבמחיר שלו אתה יכול לקנות 20 מכשירי רדיו דיסק mp3.

?

חיפוש (לא בפורום) לא מניב דבר...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני טוען דבר כזה:

אם הוא ייקח שני מכשירי 9855 במצב FLAT על אותו סט-אפ (נק'התחלה).

באחד יופעלו קרוס+אקולייזר של המכשיר עצמו ואז ישירות להגברה,

במכשיר השני לא יופעלו הקרוס והאקולייזר, אך ביציאה יופעלו קרוס אנלוגי +אקולייזר אנלוגי(של חברה טובה, כדוגמת audio-control או ID ) ואז להגברה(ללא שינוי gain , או העלאת pre של המערכת), הסט-אפ יגיע לתוצאה טובה יותר.

נ.ב.

הוא התכוון לדבר הזה:

http://parts.auto-g.jp/system/image.html?image=data/img/37/52659008277/67

או בשחור

http://www.kt.rim.or.jp/~yutaka_o/DCT-A100.jpg

ZZR

פורסם

אכן כן! חלום ליל קיץ:-P-אני מתחיל להזיע!

אני עכשיו פותח תיבת פנדורה-ואני יודע שאני יצטער על זה בסוף.

אם אנחנו מסכימים שיש הבדל בין מכשיר mp3 שקונים ב450 ש"ח כולל התקנה לבין אלפיין9851 למה אתה טוען שאין הבדל בין האלפיין לבין הדנון? (כמובן אני מדבר על איכות ונאמנות למקור ולא על פיצ'רים).

אני לא מתייחס למחיר המוצר הסופי אלא לביקורות בעולם.

ושלא תבין לא נכון כבודו של האלפיין במקומו מונח-אני מאוד ישמח לשים אותו ברכב שלי.:-D

פורסם
אם אנחנו מסכימים שיש הבדל בין מכשיר mp3 שקונים ב450 ש"ח כולל התקנה לבין אלפיין9851 למה אתה טוען שאין הבדל בין האלפיין לבין הדנון? (כמובן אני מדבר על איכות ונאמנות למקור ולא על פיצ'רים).

לא טענתי שאין הבדל בין אלפיין לדנון, אני חושב שיש הבדל (לא יודע באיזו רמה).

הדנון הנ"ל, זה אחת משכיות החמדה, שהייתי שמח להניח במכוניתי , רק כדי לראות מה ההבדל

בינו לבין HU אחר, מתוך עניין אמיתי.

(אגב, אני אישית חובב מטורף של החלפות וניסיונות, כל פעם שמתאפשר לי אני מחליף

משהו , רק מתוך סקרנות, אני מאמין בהתנסות עצמית, זה נותן לי את המוצר באופן שלם,

כל פעם שיש איזה משהו משומש/תצוגה שמעניין אצל המתקין שלי,

אני "שודד" לכמה ימים כדי לקבל אינדיקצייה ברכב)

מכיוון שהתרד הוא על מכשירי FLAT כמו בבית (רכיב ייעודי לכל מטלה),

הדוגמה שנתתי התייחסה לשני מכשירי 9855 על אותו סט-אפ (שניהם בתחילה בflat לגמרי),

באחד מפעילים את הקרוס וגם את האקולייזר של המכשיר ואז להגברה.

למעט קרוס+אקולייזר , המכשיר עם שאר הפונקציות מאופסות.

בשני לא מעבירים דרך הקרוס, וגם לא דרך האקולייזר , המכשיר עדיין בflat מלא לחלוטין,

ואז עוברים דרך אקולייזר חיצוני (כמו ID או audio-control)וקרוס חיצוני,

לטעמי יהיה הבדל קטן בין המצבים,

וזו אחת הסיבות שמעדיפים מכשירים מלאי פיצ'רים על פני שימוש ברכיב ייעודי לכל מטרה,

מכיוון שיחס העלות/תועלת הוא יחסית גבוה,

גם אם ניתן להגיע לרמה גבוהה יותר, ע"י שימוש ברכיבים יעודיים לכל פעולה

(לדוגמא קרוס ייעודי אנלוגי, כמובן,או אקולייזר אנלוגי).

ZZR

פורסם

זה פשוט מאוד,

מכשירים כמו האלפיין 9855 בארץ עם ה"נכות" של תחום האודיו לרכב נראים לך כמו שיא הטכנולוגיה

כי פשוט לא נחשפת למכשירים יותר איכותיים, ויש, מכשירים כמו הנקמיצ'י, שעד לא מזמן

בכלל לא הייתה גירסא שיכולת לקנות בשוק עם MP3, אני בכלל לא מדבר על אקולייזרים ושאר שיט..

Race Smart

פורסם

אך איזה תקופה.....

שמכשיר רדיו חזקים היו 30*4 ,שהפיצ'ר הכי חדש היה פאנל נשלף,12 תחנות fm עם סריקה אוטומאטית, שדיסק היה נתקע במכשיר זה היה מחיר קטן לשלם בשביל רדיו דיסק טוב,שבתל אביב היו פרדסים......יושבים מסביב למדורה ומכינים קרטושקעס-שרים הי הג'יפ הי הג'יפ......:drinking:

פורסם

:shock: עופררררררר אני לא חושב ש... איך אני אסביר את זה נוו ... שכולם מכירים את זה.

אני חושב שהתקופה שאתה מדבר עליה עוד לא באתי לעולם.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

עופר, נראה לי שהתכוונת לHU נשלף.:),

אתה לא זוכר אנשים מסתובבים בפאבים עם רדיוטייפ ROADSTAR עם ידית אחיזה נהדרת?

ואגב, אפרופו DENON.

אז בסדרה האחרונה של דנון -יפן, יש HU נגן בלבד,ללא הגברה פנימית.

ומגברי כוח בלבד ללא קרוס, רק כיוון גיין.

כל מערך עיבוד האות החיצוני מתבצע ע"י קרוסים חיצוניים, ושליטה על כיוון האות ע"י אקולזיירים גרפיים מולטי-בנד, אנלוגיים.

פלאי הטכנולוגיה לא ממש מתחברים לזה.:)

גם לבית אני אישית יעדיף בכל מקרה לתצורת סטריאו 2 ערוצים, מגבר מנורות עבודת יד, עם סט רמקולים טרנסמישן ליין(שמן).

under construction..

• תוכן חדש...