פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 30 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם השאלה בעצם בכותרת, חשבתי על לשדרג את החיווט מהאלטרנטור למצבר איך עושים את זה? האם יש חשיבות לעובי הכבלים , לסוגם או לאורכם? במה אני צריך להתחשב? תודה מראש לעוזרים. חג שמייח לכולם!
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין במערכת sq במערכת אני מעוניין רק בקומפוננט לבמה קידמית, סאב עם תיבה אטומה ומגבר ש 2 יציאות יגושרו בשביל הסאב וה 2 האחרות בשביל הקומפוננט התקציב שלי הוא 3.5 אלף שקל גג כולל התקנה וחיוות איכותי ובנייה בשביל הקומפוננט בנוסף המליצו לי על קומפוננט היבריד של מורל מה דעתכם עליו והאם יש סטים נוספים שנותנים אותה תמורה למחיר תודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת DANI, -
- 2 תגובות
- 817 צפיות
טוב כמו שאמרתם לי בנושא הקודם שננעל לקנות בינתיים רמקולים 6x9 חלשים כי הקומפוננט אלה שיעבדו חזק והאחורים יהוו מעין תחושת סראונד כזה...טוב אז קניתי רמקולים של חברת קנווד 250 וואט 50 rms..ועכשיו אני מתכנן את הקנייה הבאה שלי שזה קומפוננטים ואני מבקש ממכם עזרה לקומפוננטים עד 700 שקל. למגבר בינתיים אין לי תקציב מגובש כרגע כי אני לא משהו מבין בזה אז אם אתם יכולים תביאו לי מגבר טוב שיגביר את הקומפוננטים וינצל אותם טוב...והדבר האחרון זה סאב טוב ודרך אגב חשוב לי שחלקים במערכת יהיו על דגש sq אבל ברור שיהיו spl כלומר חזקים... . ועוד משהו בכללי אתם יודעים שאני לא משהו מבין בזה יש לי רדיו טייפ ישן של פיוניר שההגברה שלו היא 45wx4 וברגע שאני מגן דרכו שירים דרך הנגן שלי (iriver h10 שלי…
הודעה אחרונה מאת Z!0N, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לקבל מהחבר'ה כאן דגשים להתקנה הפוכה של סאב , האם איכות הסאונד תפגם ? בקיצור , מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד ?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 2 תגובות
- 927 צפיות
אז ככה, המגבר הוא 4 ערוצים, בהתחלה התקנתי אותו עם סט קומפוננט מקדימה והכל עבד חלק בלי שום רעש, מאז שחיברתי את הסאב יש לי רעש מנוע מהרמקולים הקדמיים, בפנל יש לי 3 יצואות למגבר קדימה אחורה וסאב(2 זוגות+יחיד RCA) היציאה הקדמים מחוברת לשני ערוצים במגבר ולקומפוננט והאחורים שני ערוצים לסאב, גם אם אני מחבר את הסאב ליציאת SUB ולא לזוג אחורי יש רעש. יש למישהו רעיון?
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה עדיף סט של 3 חלקים או סט של 2? הכוונה ל "עדיף" זה שהמחיר בינהם, נוחות התקנה, ו תמורה שלו. ו על איזה סטים הייתם ממליצים ב תקציב של 2500-3000 תודה!
הודעה אחרונה מאת MoranLan, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה המצב אנשים? אז רציתי לשתף אותכם במערכת שהתקנתי היום... התקנתי את המרקולים של R&Y 1000 וואט 8 Way ומגבר FIRST AUSTARIA 1600 וואט 4 יציאות אני ממש ממש אבל ממש מרוצה מהם שומעים בהם טובבבב... ונשמע כאילו יש סאב באוטו יש לי סיטרואן סי5 והאיכות שם לפרצוף... ואמרו לי שזה חרא של מוצרים רעשים וזה וזה ממש לא נכון הם עובדים חלק בלי רעשים וחיברתי אותם לסוויץ ולא למצבר ועובד מצויין...
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
רציתי לדעת מה אתם חושבים על המערכת שלי ... ר"ד קנווד 2023 (ישן) אוטוטו פרימייר 750 קומפ דוטק 6 הישן סאב הייפוניקס ZS12 350 RMS מגבר מונו לאטנינג אודיו 250 מגבר JBL 2 ערוצים 300 W מה אתם אומרים אההה וזה בטנדר !!! חד קבינה !!!!
הודעה אחרונה מאת r0ny01, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם מייבאים את מוצרי INFINITY ביבוא סדיר לארץ? אם כן, מיהו היבואן? ברצוני לרכוש את הסאב INFINTY KAPPA PERFECT 12.1 ולא מצאתי אתר/חנות שמוכר/ת את הסאב הנ"ל... רק את ה INFINITY KAPPA 12.1
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 2 תגובות
- 698 צפיות
* חייב להיות איכותי - אני לא קונה זבל * רדיו נורמלי + RDS * בולמי זעזועים - שלא יקפוץ מכל אבן על הכביש * אחריות של יבואן מסודר * בעתיד הקרוב יגיעו גם מגבר, קומפוננט וסאב וופר. אז שה HU תאפשר לעשות את כל הכיוונים והחיתוכים. * אני לא צריך "פאנל פוזה" - לא איכפת לי מדולפינים קופצים ואנימציות מטופשות. צריך נטו מערכת איכותית. התקציב: עד 2000 ש"ח בערך.. אבל אני עדיין לא סגור עם עצמי לגבי התקציב. השאלה: מה ייתן לי פאנל ב2000 ש"ח שלא ייתן לי פאנל ב1400-1500 ש"ח או בעצם, האם עד כדי כך שווה להשקיע בHU את כל ה2000 ש"ח, או שהאיכות שמיעה תיהיה זהה לפאנל זול יותר ואפשר להתפשר. מחכה לתשובות
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 0 תגובות
- 645 צפיות
שלום לכל החבר'ה בפורום וחג שמח רציתי לדעת אם מישהו מכיר או שמע על הסאב של לאנזר LANZAR OPTI הוא 1000 R.M.S ואם כן אז מה דעתכם עליו בתודה מראש ושוב חג שמח. http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=OPTI1232D
הודעה אחרונה מאת gil bachar, -
- 1 תגובות
- 946 צפיות
מה גודל הרמקולים באוטו שלי סובארו גרנד לאונה 94 אני מתכוון לקדמיםתודה
הודעה אחרונה מאת FreeFlow, -
- 39 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אז ככה, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה מספקת. קיבלנו לפני כמה ימים את ה RunX החדשה שלנו... כאמור, היא מגיעה עם רדיו-דיסק מובנה ומעצבן. יש לי קומפוננטים ומגבר שברצוני לחבר... כמה שאלות: 1. האם ניתן לחבר מגבר לרדיו דיסק מובנה? (הבנתי שצריך מתאמים כלשהם, כמה זה אמור לעלות?) 2. האם תהיה לי שליטה מספקת על כיוון הרמקולים והסאב שאקנה בעתיד הקרוב, אם אכן אפשר לחבר הכל לרדיודיסק המובנה? 3. במידה ואני רוצה לפרק את המובנה ולהתקין HU רגיל, איפה אפשר להשיג את הפאנל שמחליף את ה HU המובנה? 4. האם האחריות על המכונית תפגע כתוצאה מכך? 5. כמה אמורה לעלות התקנת חיבור מגבר וקומפ' ל HU מקורי וכמה תעלה התקנה שכוללת פירוק HU מקורי והרכבת אחד רגיל + מגבר וקומפ'? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2206,'normal_sales')
הודעה אחרונה מאת down2u, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 858 צפיות
שלום לכולם אני נוסע לארה"ב בעוד שבוע ואני לא מצליח לבחליט איזה קומפ' לבחור, צימצמתי את הטווח ל כ 6 דגמיםhttp://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/CompareItems.aspx?CompareItems=14398,12522,11422,11756,14469,14415,11418,12521,14414 אני צריך להחליט איזה דגם הכי מתאים לעבוד מתחת למגבר של JL 300.4 ואיזה מהם הכי איכותי ונמצא בסף של הטכנולוגיה בין אם זה מדובר בקרוס וגם לחומרים של הרמקול... לעזרתכם אודה דני
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 932 צפיות
ראיתי ברשת את הדגם הנ"ל של פיונר, חבר שלי גם הביא אותו דרך איזה חנות צד שלישית בהמון כסף, מישהו אולי יודע מתי יתחילו ליבא את המכשיר לארץ באופן קבוע וללא הזמנה ישירות מהאתר של פיונר, דרך אגב זה HU שמכיל בתוכו דיבורית BLUETOOTH הנה קישור http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=10477&taxonomy_id=25-121
הודעה אחרונה מאת adamrubi, -
pioneer deh-p770mp 1 2
מאת Shayke- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בת'רדים קודמים נטען שהמכשיר הוא 2,2V אך לפי האתר הוא 4V. אז מה נכון? http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4041_151934538,00.html
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 1 תגובות
- 692 צפיות
שאלה: מחירים לר"ד בחנות הדיוטי פרי בנתב"ג והאם כדאי ?. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת Jaspa, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש הבדל? מהו? והעם משמעותי? תודה
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 0 תגובות
- 727 צפיות
הנתון הקיים הוא סאב כפול רוקפורד פי 1 ומגבר רוקפורד פי 4004 50*4 אר.אם.אס שמרים את הסאב מה אתם (חברי הפורום היקרים) ממליצים אני מעוניין בסאב שיפגיז לי את האוטו בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת gil bachar, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם מגבר יכול להכנס לפרוטקשן אם הכיוונים במגבר לא נכונים , אפילו שיש למגבר חיווט מתאים ? האם באס בוסטר יכול להכניס את המגבר לפרוטקשן , אפילו שיש למגבר חיווט מתאים ? איך אפשר להגיע במגבר לאותה התוצאה כמו באס בוסטר אבל בלי להפעיל את האפשרות הזאת ?
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן הייתי רוצה בבקשה שתמליצו לי על מגבר ... ברשותי קומפ מורל דוטק 6.5 וסאב היפוניקס ZS12 350 RMS חשבתי על לאנזר 434 שהוא 150 * 4 מוצהר ....שזה שווה בערך לקצת פחות ממאה או מאה... אז ככה אני לא מפוצץ בכסף אז לא משו יקר אם יש אני רוצה אבל לנצל כמה שיותר את הסאב אה והוא סליל כפול של 2 אוהם !! חשוב .. מחפש מגבר בגישור ל4 אוהם
הודעה אחרונה מאת r0ny01, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה אני לא מבין גדול בתחום המערכות ברכב אז רציתי את דעתכם על הציוד שלי א.קומפוננט קידמי לייטנינג אודיו B1.65C ב. HU PIONEER-9650 ג.רמקולים אחוריים LOGIC ZX - 693 6*9 ד.מגבר רוקפורד P 4004 50*4 RMS ה.מגבר AUDIOBAHN A6004 75*4 RMS ו.קבל 1 FARAD ז.סאב כפול רוקפורד P-1 . אשמח לשמוע את דעתכם ותודה מראש.
הודעה אחרונה מאת car pimp, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב סוף כל סוף הגיעו הרכיבים שהזמנתי, הייתי רוצה חוות דעת שלכם (שהיא מאוד מוערכת), ובנוסף עם יש טיפים שכדאי לי לקחת בחשבון לפני ההתקנה - יותקן בפוקוס 2006: במה קדמית - קומפוננט 3 חלקים של מוראל - HCW6.5, CDM54, MT2, MX3.0 יחידת ראש - JVC KD-SH707 סאבוופר - Image Dynamics IDQV2D2 מגבר - Kicker KX850.4 העבודה המסורבלת היא להתקין את המידרנג דרייברז בקיק פאנלים או פודים, עוד לא החלטתי וגם להעיף את המכשיר הבילט אין שבא עם הרכב ולהתקין מסגרת ל aftermarket... שאלות: 1. כמה כבר משנה אם אני ישים RCA סטנדרטי או מסוג Twisted Pair 2. במגבר יש לי כניסה לכבל 2 גייג' אבל נראה לי שאני יעביר כבל של 4 גייג', קשה לי להאמין שאני יצרוך כל כך הרבה …
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
עזרה בחיווט נכון 1 2
מאת Dome- 26 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי 2 מגברים לאנזר 430 125 אר אמ אס לכל יציאה 4 יציאות בוס 50 אר אמ אס לכל יציאה 2 יציאות ביחד זה 600 אר אמ אס יש לי מכונית סופר לאנסר וחיווט של 8 גייג' (פיוז של 50 אמפר) שיש באס חזק אז המגבר נכנס לפרוטקשן (הלאנזר) השאלה היא אם אני יחליף את החיווט באוטו ל-4 גייג' יכולה להסתדר לי הבעיה של הנפילת מתח ?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהוא יודע איפה ניתן להשיג סופיות לכבל כזה.איפה שקניתי את הכבל לא היו סופיות.
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מבקש המלצה לרדיו דיסק ש יעלה לא יותר מ 1400 שקל ו שיקרא MP3, אם 3 יציאות למגבר, שליטה על סאב. ו מקום שאפשר ליקנות שם בכזה מחיר באזור מרכז. תודה!
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום שמתי קומפוננטים בדלתות מקדימה ופתאום התחילו לי רעשיםםם חזקיםםם מאוד של הרעש הידוע וויןןןןןןןן שאני פותח חלון לוחץ על הגז וגם בלי זה... ושהמערכת על 0 ואני מגביע שזה מגיע ל1 יש בום חזק מזה יכול להיות ???
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 4 תגובות
- 864 צפיות
יש ברדיו טייפ יציאה 1 למגבר האם אני יכול לחבר אותו למגבר:JBL CS 50.4 המגבר הוא 4 ערוצים ולמגבר אני יחבר רמוליים אחורים וקומפונט קדמי איזה כבלים\מפצלים אני יצטרך לקנות? אשמח לקבל טיפה יותר פירוט כי אני ממש בור תודה רבה שנה טובה
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
פנסוניק מגבר 1 2
מאת dxxx- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
יש לי את הדגם הזה http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=52&products_id=198&osCsid=4fa76d641b590e91be06b9604c1e5014 איך אני מחבר אליו מכשיר דיוידי חיצוני בכדאי להשתמש במגבר שלו
הודעה אחרונה מאת dxxx,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 15 אנונימיים, 665 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Cherniy Bumer
- DareDevil
- benwin21
- AUDIO KING
- RK
- מי
- בנימין מאמציק
- om2
- yoav911gt2
- Loder
- garicho
- Beacon