Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני נוסע לארה"ב בעוד שבוע ואני לא מצליח לבחליט איזה קומפ'

לבחור, צימצמתי את הטווח ל כ 6 דגמיםhttp://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/CompareItems.aspx?CompareItems=14398,12522,11422,11756,14469,14415,11418,12521,14414

אני צריך להחליט איזה דגם הכי מתאים לעבוד מתחת למגבר של JL 300.4

ואיזה מהם הכי איכותי ונמצא בסף של הטכנולוגיה בין אם זה מדובר בקרוס וגם לחומרים של הרמקול...

לעזרתכם אודה

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

מה התקציב?

איזה רכב?

יעבוד רק על שתי יציאות ולא על גישור נכון?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אין לי תקציב, אני רוצה לדעת איזה קומפ' מבין אלה שציצמתי למעלה הוא מעל לכולם בכל התחומים ללא קשר באיזה רכב אני מתקין אותו,כמו שתוכל להגיד לי על בטוח שהדגם הכי נמוך של JL אהיה יותר טוב מכל דגם גבוהה של קליפורניה בום

פורסם

אם היה לי את הכסף אין לי ספק שהייתי הולך על ה טיי RF של רוקפורד הוא נשמע מעולה לדעתי...

אם לא זה אז הדיימונד אודיו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

שמעת את הרוקפורד?

אני לא, למעשה מלבד הרוקפורד FNQ/FNX אני לא יכול להגיד ששמעתי אף אחד מהם.

לכן אבסס את דעתי על דברים ששמעתי מאחרים!

מהרוקפורדים תתרחק, יקר ולא שווה את זה (על אלו שציינתי אני יכול לומר גם בגלל ששמעתי, ממש לא לטעמי).

ה HEX מקבלים ביקורות מעולות.

JL הוא סט שלוש חלקים, יש לך את היכולת והכסף להתקנה מתאימה לסט 3 חלקים? זה לא עניין של מה בכך...

בכל מקרה מאלו שציינת הייתי הולך על ה HEX.

באופן כללי הייתי שוקל גם CDT או מורל.

אופל קורסה 2003

פורסם

אני שמעתי אותם ומאוד התלהבתי...

מאוד רכים ונעימים...

רום אתה מכיר אותי אני לא חסיד של אף חברה מה שנשמע טוב באוזן מנצח...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

השאלה אם הם שווים את הכסף יחסית לHEX או אפילו הייבריד ישן.

אופל קורסה 2003

פורסם

תאורתית מה אתם חושבים לגבי הסט של ALPINE 177R?

אני יודע מה כל רכיב שווה אבל כאשר מדובר במוצרי HI END ההבדל בינהם הוא קטן, עכשיו אני ממקד את השאלה שלי מתוך כל האלמנטים שנתתי למעלה איזה מהם לא משתווה לממוצע של הרכיבים (ללא הסט של JL 3WAY).

אני קונה בחו"ל אין לי דרך להקשיב להם, אני צריך דעה תאורטית לגבי מי מבינהם יותר טוב?

נ.ב

HEX CDT?????

אני קצת עבוד לא עקבתי אחרי האדיו במשך חודשיים!!!

דני

פורסם

האלפיין נחשבים סט טוב, אבל חלש יחסית, הרבה טוענים שיש מין דיפ בנקודת החיתוך והסט לא הכי מאוזן.

ניר (המפלצת) שמע אותם בקנדה אם אני לא טועה והוא אומר שהם ממש לא משהו, עדיף כבר מורל דוטק או הייבריד ישן.

HEX זהו שמם של ה S600 של דיימונד אודיו. סט מומלץ, אבל אני לא יודע אם הכוח שיש לך יספיק להם.

CDT זוהי חברה נפרדת אבל כל הרמקולים שלהם דורשים הרבה יותר כוח ממה שיש לך להציע. ככה שאני חוזר בי, אין מה לחפש שם.

אם תיתן תקציב והעדפות מוסיקליות ניתן לחפש בעוד חנויות ולמצוא אולי משהו שיותר יתאים לך.

אופל קורסה 2003

פורסם

האלפיין נחשבים סט טוב, אבל חלש יחסית, הרבה טוענים שיש מין דיפ בנקודת החיתוך והסט לא הכי מאוזן.

ניר (המפלצת) שמע אותם בקנדה אם אני לא טועה והוא אומר שהם ממש לא משהו, עדיף כבר מורל דוטק או הייבריד ישן.

HEX זהו שמם של ה S600 של דיימונד אודיו. סט מומלץ, אבל אני לא יודע אם הכוח שיש לך יספיק להם.

CDT זוהי חברה נפרדת אבל כל הרמקולים שלהם דורשים הרבה יותר כוח ממה שיש לך להציע. ככה שאני חוזר בי, אין מה לחפש שם.

אם תיתן תקציב והעדפות מוסיקליות ניתן לחפש בעוד חנויות ולמצוא אולי משהו שיותר יתאים לך.

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...