פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
ראשית , תודה לכל חברי הפורום....... בסופו של דבר עצה אחת כן עבדה והשתיקה את רעשי האלטרנטור באופן מוחלט!!!!!!!! ובכן ליפפתי את הסיכוך של הRCA לגוף הHU וזה מה שפתר את הבעייה. (ליפוף וחיבור להארקת הרכב שיפר מעט) לכן אני ממליץ למי שניתקל בבעיה ולא ביצע את הליפוף לגוף המכשיר לנסות. אצלי זה עבד
הודעה אחרונה מאת yanivbenedykt, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רמקולים לרכב בתקציב של עד 250 ש"ח, מישהו יכול להמליץ לי על משהו? אני יכול להשיג רמקולים של סוני מסדרת XSPLOD דגם XS-F1323 ב-100 ש"ח, האם כדאי לי? ושאלה שניה, יש לי רדיו דיסק של סוני מלפני שבע שנים (!) שקניתי עכשיו מיד שניה במחיר של 100 ש"ח, כשלפני 7 שנים זה עלה 2000 ש"ח. הבעיה היא שזה בשיטה אמריקאית והרדיו קופץ במספרים אי-זוגיים, כדאי לי להחליף את זה, או להחליף את השיטה (במחיר של 200 ש"ח), או שאולי אני ישאיר את זה? תודה.
הודעה אחרונה מאת tiller, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 895 צפיות
מבקש חוות דעתכם רדיו דיסק פיוניר 2750 4X50 וואט RMS מחיר 650 ש"ח התקנה 40 ש"ח אחריות 1 שנה . מה לעשות זה בערך התקציב ! תודה למשיבים עינינית .
הודעה אחרונה מאת PLUSPLUS1, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחר שאמא שלי קיבלה את האוטו בשביל לסוע לחנות, ולאחר מכן כשהתחלתי בנסיעה הרמקולים האחוריים לא עבדו וכאשר בדקתי למה ראיתי שהRCA למגבר קרוע ונשארו רק חוטים נפרדים (בבידוד) מה אני צריך לעשות? להעביר RCA מחדש שזה סיפור או שניתן לחבר את הסופיות שוב? על ידי הלחמה? תודה מראש ואשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ALPINE DVA-9965 , איפה ניתן לרכוש בארץ ? אני מחפש לקנות את המכשיר הזה בחיר הכי הגיוני שאפשר . מי יודע איפה ניתן לקנות אותו ?
הודעה אחרונה מאת snake-man, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אני מתכנן להרכיב מערכת חדשה ברכב והינה הרכיבים הבאים: HU: alpine 9851 קומפוננט: מורל הייבריד רמקולים 6*9: פוקל 690CV1 ומגבר: jbl gto 75.4 באמת שלא יצא לא לשמוע שום דבר ממה שאמרתי אבל כל מה שבחרתי זה ע''י המלצות של הפורום.(למעט הפוקל שלא ראיתי שום המלצה פה) אז אני מבקש ממכם חוות דעת על מה כדאי ומה פחות. אני לא מעוניין לשים סאב אז חשובה לי החוות דעת של ה6*9 של פוקאל (באסים) סגנון מוזיקה: ראפ, היפ הופ, רוק, ולפעמים גם סטיל עופר ניסים( לא יודע איך קוראים לסגנון). המערכת תיהיה מורכבת על יונדאי קופה הישנה והעוצמה לא ממש חשובה כמו האיכות. תודה יוני
הודעה אחרונה מאת tiller, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני צריך מגבר לסאב שני סלילים של 4 אום 400rms איזה מהמגברים יותר מתאים? http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3043,normal_sales או http://www.hifisoundconnection.com/Shop/Control/Product/fp/vpid/1331471/vpcsid/0/SFV/30046 תודה
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
אז ככה Alpine MRD M1005 Mono subwoofer car amplifier 500W x 1 RMS (4ohm, 12.0V, 1% THD+N) 700W x 1 RMS (2ohm, 12.0V, 1% THD+N) 700W x 1 RMS (4ohm, 14.4V, 1% THD+N) 1.000W x 1 RMS (2ohm, 14.4V, 1% THD+N) Max. 1.800W x 1 מול CD1.1 LX Amplifier 2 ohm mono stable double-sided military grade pcb board regulated power supply soft start circuit full mosfet circuitry 4-way short circuit protection variable frequency lpf 40hz - 120 hz Variable frequency hpf 120hz - 800hz(except mono block) Variable frequency Subsonic 10 - 25hz (Mono Block Only) Variable bass boost .02 T.H.D. signal to noise ratio: 100db…
-
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה האורך המקסימלי של חוטי + - שיוצאים מהמגבר לסאב ? איך זה משפיע אם שמים חוט ארוך ?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם יש לי כבל פלוס 4 גייג' וכבל מינוס 8 גייג' אני יכול להוסיף עוד כבל מינוס 8 גייג' ואז זה ישתווה לפלוס ? אם כן איך אני מחבר את 2 הכבלים של 8 גייג' ?
הודעה אחרונה מאת seatibizi, -
מיקום של מגבר
מאת bozman- 3 תגובות
- 844 צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לדעת האם יש לזה יתרון כששמים את המגבר בבגאז? האם יש הבדל לשים אותו בבגאז או מאחורי הכיסאות ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת MoranLan, -
בחירת קומפוננט הולם 1 2 3
מאת Tom_22- 35 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, אני מחפש לגולף III שלי קומפוננט כמה שיותר טוב (מין הסתם) בתקציב של עד 2000 ש"ח פחות או אולי טיפה יותר. אני יודע שבסופו של דבר מה שיקבע תהיה האוזן שלי אבל לפי הנסיון שלכם גם עם חברות מסוימות וגם עם דגמים ספציפיים, מה אתם ממליצים? ודרך אגב, כרגע אין לי הגברה אז רצוי שישמעו סביר בינתיים עד שאני אקנה גם מגבר... תודה!
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן אנשים ושבת שלום!!!!!! יש לי מגבר 4 יציאות של אינפיניטי 110W RMS לכל יציאה...... עכשיו למקדימה מחוברים לי קומפננטים של מוראל דוטק 140W RMS (נשמע פצצה) מאוחרה יש לי פיוניר 330W 80 RMS וזה לא זה חבר'ה, פה אני צריך את העזרה שלכם לעזור לי למצוא רמקולים לפחות 100W RMS למגש האחורי (אין הגבלה לתקציב). חשבתי על אינפיניטי 100RMS עולים בסביבות ה650 שקל, מה דעתכם?.....עוד הצעות יתקבלו בברכה....
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי חבר שכרגע יש לו איזה שהיא מערכת פשוטה מאוד באוטו, איזה רדיו דיסק פשוט של JVC ועוד 4 רמקולים פשוטים. הרדיו דיסק - http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=40430 . הוא היום רוצה לשדרג את המערכת שלו , להחליף את כל הרמקולים ולהוסיף מגברים וסאב , אבל את הרדיו דיסק הוא לא מתכננת להחליף. השאלה שלי האם זה ביזבוז להשקיע במערכת שתהיה מחוברת לרדיו דיסק פשוט או שלא יהיה כזה הבדל גדול אם המערכת מחוברת לאיזה רדיו דיסק מתקדם יותר ? תודה מראש לעוזרים.
- 1 תגובות
- 754 צפיות
שלום, אני אתחיל בזה שיש לי רדיו דיסק של קנווד kdc 5028 : http://www.kenwoodusa.com/PDF/Car_Catalog_2005.pdf. אני רוצה להחליף את מערכת הרמקולים שיש לי באוטו. מקדימה יש לי 5" ומאחורה 6*9. ( רכב מסוג פורד פייסטה ) . כמו כן, יש לי שני טוויטרים על הדש. סאב וופר כרגע לא אופציה. 1. אם אני קונה קומפוננטים, האם זה הכרחי לקנות גם מגבר וקרוס אובר? ( אני שואל כדי להבין אם אני חייב לקנות קרוס אובר ומגבר עכשיו, או שאפשר לחבר קומפוננטים ישירות לרדיו דיסק ואח"כ להשלים מגבר וקרוס אובר.) 2. ראיתי שהרדיו דיסק מוציא 50 W. אולי מישהו יודע אם הרדיו דיסק הזה מסוגל לדחוף רמקולים קואקסליים ( במחיר סביר ) ועדיין לקבל צליל איכותי ונקי? ( יש למישהו המלצות על רמקולים שיעמדו בדרישות וג…
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איזה מכשיר אפילו לא משולב מסך שיקרא DVD כדאי לקנות אבל ללא פשרה באיכות הסאונד SQ מכשיר שיהיה ברמת איכות של 9855 ,9835 וכו. יש מכשיר כזה לאלפיין עם כל החיתוכים והאפשריות של 9855 אבל בנוסף מכיל DVD ? מה המחיר שלו בארץ ובחול?
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
מתלבט בין 3 רמקולים : 1 2 3
מאת ozwrx- 31 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
CRUNCH blackmaxx bmx694 http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=115 JBL CS396 http://www.go4it.co.il/Product.asp?Pid=CS396&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=8&aff=Zap PHOENIX GOLD XS-69 http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2455 (כרגע יש לי לייטנינג אודיו בולט B1.69.3 באריזה ויתכן שאני אחליף אותם על אחד מאלה שתציאו לי ומי שיותר טוב אני אקח או שאם שלי גם טוב אני אשאר עם שלי, לכן אני מתיעץ) תודה דרך אגב אני לא מחבר אותם למגבר.......(יש לי מגבר 4 יציאות של לאנזר VIBE 420 ו 2 יציאות ממנו יהיו מחוברות לאודיובאן קומפוננט 90 RMS קדמיים וה 2 יציאות השניות יהיו מחוברות בגישור לסאב וופר של פיוניר 600 וואט 300 RMS) עיזרו לי חברים
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 2 תגובות
- 872 צפיות
שלום, אני בהתלבטות מה כדאי לי לעשות. בהתחשב בעובדה שיש לי HU, מגבר Orion4004, וסאב שמחובר לשתי יציאות מתוך הארבע. איך כדאי לי לחלק את התקציב של 2.6K? כדאי לקנות שני זוגות קומפוננט- שנייים באותה רמה? או קדמי איכותי ואחורי פשוט, שיחובר ל-HU? או שכדאי לקנות זוג קומפונט קדמי איכותי בלבד? או שכדאי לי לקנות קומפוננט קדמי איכותי ולהשקיע ב-6X9 או ברמקולים קואקסיליים? בבקשה הציעו לי איך כדאי לחלק את הסכום. תודה. שי.
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי רכב מסוג דהייטסו שרייד שנת 2000 יש לי את כול הציוד הדרוש להתקנת רמקול 6X9 מאחורה אבל אין לי חיווט מאחורה לרמקולים פלוס ומינוס מה עושים?
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, ברכב יש כבר מערכת מקורית שניתנת לפירוק ו4 רמקולים מקורים גם כן. יש לי מספר שאלות: יש מההגה שליטה על המערכת האם במקרה של החלפת פאנל עדין האופצייה תהייה קיימת? בנוסף איזה גודל של רמקולים\קומפונטים ניתן להרכיב ברכב?? אני מניח שמגבר יהיה אפשר לחבר אבל סאב לא ממש מחוסר מקום! אשמח להמלצות מה אפשר לעשות בכדי לקבל איכות שמיעה איכותית .
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום שמתי לב שרמקולים לפעמים מוצגים שונה אחד מהשני בפירוט הטכני שלהם לדוגמא מורל מצהירים שהדוטק MKII שלהם אמור לטפל ב 140W (לא רשום RMS אבל אני מניח שלזה הם תמכוונים), עכשיו הם מדברים על ארבעת הרמקולים כסט נכון? או שהם מתכוונים לכל צד (טוויטר ומיד), אותה השאלה לגבי הרמקולים האלו לדוגמא, וגם אלו. עם כל הכבוד, ויש כבוד, אבל עדיין לא נראה לי שהדוטק יכול לעבוד עם 140 וואט RMS בכל ערוץ, כאשר כמעט כל סט שאני רואה שמתומכר באתרים מוצג הואטאז' לכל ערוץ ולא לכל הסט.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם בשעה טובה ומוצלחת חזרתי מתאילנד רכשתי מגבר וקומפוננט ובנוסף הגיע ה HU מארה"ב. אז ככה: HU ALPINE 9855 KCA -420I מתאם ל IPOD קומפוננט: DLS UR6S מגבר לסאב:GENESIS PROFILE SUB(אם למישהו יש נסיון איתו אשמח לקבל חוות דעת). מה שנשאר זה לקנות סאב... עד 2000 ש"ח. המלצות ותגובות יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברכב, אבל מתלבט בין כל הדגמים והתוספות. קניתי (או יותר נכון קיבלתי) רמקולים של Voyager: 2 טוויטרים 200W 2 רמקולים (לא יודע שמות) 5" 80W 2 רמקולים 6.5" 100W אני רוצה להחליף HU בכל מקרה (שלי מיושנת של סוני)..ואני לא יודע מה עוד צריך (אם בכלל). אשמח לקבל תגובות, ערן.
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום! לפני כשבוע קניתי בפומפה את המגבר של Premier PS600 120x4 RMS התקנתי אותו, וחיברתי אותו לשני זוגות רמקולים דרך היציאות RCA יענו Low Input. עכשיו... הכל עובד פצצה (למעט היללת אלטרנטור שאני בשלבי טיפול בה - זה לא מהמגבר - בדוק) אבל מה: ברגע שאני מנסה לשחק עם הכיוונונים על המגבר עצמו, כל מה שמיועד לכיוון הרמקולים הקדמיים - שולט באחוריים, ולהיפך... כלומר - אם אני רוצה להגביר את הGAIN של הרמקולים הקדמיים - אני בעצם צריך לסובב את הגלגלת של האחוריים. אני בדקתי את החיבורים אלפי פעמים ובמאות קומבינציות שונות... אבל אני סגור ב300% שהרמקולים מחוברים נכון, וגם יציאות הRCA מחוברות נכון.... יותר מזה - אני ניסיתי לחבר דיסקמן ישירות למגבר - כדי לוודא שאין איזה פאק בחיב…
- 0 תגובות
- 736 צפיות
אני רוצה להתחבר ליציאת AUX ואני לא יודע לאיפה מתחברים במכשיר ואיזה כבל צריך, ואם צריך מאיפה קונים? מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש עודד
הודעה אחרונה מאת ODEDRAZ, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום רציתי להוציא את הרמקולים האחרויים ובאחד הרמקולים קפץ לי המברג ועשה כמו סדק קטנטן על הגומי שברמקול! תגידול י בבקשה זה מאד גרוע? מה עושים? כי אני ממש מבואס
הודעה אחרונה מאת RuDiK-G, -
- 1 תגובות
- 825 צפיות
חיפשתי בכל האתרים של mazda , לא מצאתי . חיפשתי בספר של הרכב , לא מצאתי . עשיתי חיפוש בפורומים , לא מצאתי . שאלתי אנשים ... נדה ! אז מי יודע ?! שנת 2000 !!!
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בעיות? מחלות?
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מסתכל לתומי באתר פומפה .. נכנס קישור של המגבר רוקפורד P4004 . ומה אני רואה , שבדף שבו מציגים את המגבר ... הם ממליצים על האנפיניטי !!! לא יודע מה אתכם , אבל לי זה מוזררררר !!! http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3047,'normal_sales')
הודעה אחרונה מאת shauli, -
- 1 תגובות
- 755 צפיות
שלום לכם חברי פורום יקרים . יש לי מערכת סאונד "חדשה" ברכב (קליאו 95' ) ורציתי לקבל חוות דעת ומה אפשר להוסיף / לגרוע . HU = קנווד 4026 MP3 . סט קידמי - קאדנס 651 . אחורי - קנווד 280W . מגבר - סטינג 800 , 4 יציאות . סאב - פיוניר 800 בתיבה אטומה . לחוות דעת מצפה . שבת שלום ומועדים לשמחה . כפיר
הודעה אחרונה מאת יותם ק.,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,284 אורחים (הצג רשימה מלאה)