Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שכרגע יש לו איזה שהיא מערכת פשוטה מאוד באוטו, איזה רדיו דיסק פשוט של JVC ועוד 4

רמקולים פשוטים. הרדיו דיסק - http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=40430 .

הוא היום רוצה לשדרג את המערכת שלו , להחליף את כל הרמקולים ולהוסיף מגברים וסאב , אבל את הרדיו

דיסק הוא לא מתכננת להחליף. השאלה שלי האם זה ביזבוז להשקיע במערכת שתהיה מחוברת לרדיו דיסק

פשוט או שלא יהיה כזה הבדל גדול אם המערכת מחוברת לאיזה רדיו דיסק מתקדם יותר ?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

בוא אני אסביר לך את זה ככה: תיקח מחשב עם הכרטיס מסך הכי מתקדם בעולם וזיכרון בנפח של מיליון

מגה וחיבור מהיר לאינטרנט ועוד כל מיני קישקושים שים את הכל ביחד מחובר למעבד ישן ואיטי...

מה אתה חושב יקרה? יעבוד כן, תהיה מרוצה מהצורת עבודה? ממש לא.

הHU הוא גורם מאוד חשוב וקריטי בקניית מערכת, וכמובן צריך להתאים את המחיר של הרדיודיסק בהתאם למחיר המערכת הכוללת.

כי לא הגיוני שאם חבר שלך רוצה לשים 4000 על מערכת הוא יקנה רדיודיסק ב3000 לדוגמא...

אבל באמת שעם הרדיודיסק שהצגת בקישור אין טעם לבנות מערכת, לא הסתכלתי בפירוט שלו אבל מהתמונה לפחות הוא נראה עלוב ואני בספק אם יש לו יציאת RCA למגבר בכלל...

אולי אם תיתן תקציב של המערכת שחבר שלך רוצה לקנות אני אוכל יותר לעזור לך בעניין הרדיודיסק...

פורסם

אין לי מושג האמת מה התקציב שלו , גם לא ניראה לי שהוא יודע כמה הוא רוצה להשקיע הוא לאט לאט

קונה חלקים (רובם יד 2 ) ואז ששאלתי אותו איזה רדיו דיסק הוא הולך לקנות הוא אמר לי שהוא נישאר

עם שלו, אז אמרתי לו שאני עברר לו אם כדאי לו להשקיע.

בינתיים אני יודע שהוא קנה איזה שהוא סאב של פיוניר 800 וואט , ומציעים לו איזה שהוא מגבר של חברה

שקוראים לה קראנצ, ואחוריים של קיקר.

וכמו שאני יודע לרדיו דיסק הזה של JVC יש יציאה אחת.

פורסם
בוא אני אסביר לך את זה ככה: תיקח מחשב עם הכרטיס מסך הכי מתקדם בעולם וזיכרון בנפח של מיליון מגה וחיבור מהיר לאינטרנט ועוד כל מיני קישקושים שים את הכל ביחד מחובר למעבד ישן ואיטי... מה אתה חושב יקרה? יעבוד כן, תהיה מרוצה מהצורת עבודה? ממש לא...
לא מסכים איתך

1. זה לא יעבוד בגלל שהטכנולוגיה במחשבים מתחדשת מהר מאוד והמעבד פשוט לא יכנס בסוקט החדש שלו, אפשר אולי להגיד קח את המעבד הכי איטי שנכנס לך במחשב החדש (שגם הוא מהיר מאוד ביחס לחומרה ישנה אז ההקבלה עדיין לא תתפוס)

2. יש לו יציאת RCA אבל נראה לי שרק אחת, לא הכי נוח לעבוד ככה אבל זה לא נורא עם הוא מתכנן לחבר רק רמקולים מקדימה וסאב ע"י פיצול של ה RCA ל-2 בסופו, אם הוא רוצה להוסיף גם רמקולים מאחורה אז עלולה לחסר לו האופצייה של ה FADER (כמובן שאפשר גם לשים מעבד סיגנל אבל בוא נהיה ריאלים :smile:)

3. הרדיו דיסק הזה לא כל כך ישן, הוא הוכרז ע"י JVC ב-2004 ובטח הגיע לארץ בסוף 2004 תחילת 2005 והוא לא כזה גרוע, יש לו 1-bit D/A Converter ובסך הכל אמור להחזיר את מחיר הנמוך ששולם עליו בביצועים.

4. אם הוא עדיין לא יהיה מרוצה, הוא תמיד יוכל להחליף בעתיד.

לא הסתכלתי בפירוט שלו אבל מהתמונה לפחות הוא נראה עלוב ואני בספק אם יש לו יציאת RCA למגבר בכלל...
אז יש לו לפחות יציאת RCA אחת, ואתה לא יכול לקבוע עם מכשיר הוא טוב או לא לפי המראה שלו, הדוגמא הקלאסית היא Nakamichi לטעמי, הCD-35z שלי היה דיי מכוער אבל הפיק סאונד מדהים ועוד במחיר ששילמתי עליו... פשוט תענוג.
פורסם

עם כל הכבודדדד לJVC אני לא משווה אותה בשום פרמטר לנקמיצ'י...

ועם כל הכבוד לרדיו דיסק הזה הוא עולה 540 שקל ויש אותו לידידה שלי ואני מצטער אם אני פוגע במישהו שיש לו את הרדיו דיסק הזה- זה חרא של רדיודיסק בשביל מערכת עם מגבר וסאב וכו'...

גם אני חשבתי ככה פעם שרדיו דיסק לא משנה, אני לא צריך את הדולפין הזה שיקפוץ לי במסך כדי לשמוע מוסיקה איכותית באוטו.

והיה לי רדיו דיסק של בלאופנק משו זול של 600 שקל שקניתי בוואלהשופס, תמיד מתקינים אמרו לי יש לך מוצרים טובים באוטו הרדיו דיסק הורס לך הכל.

הלכתי והתקנתי את הפרימייר 650 שיש לי עכשיו באוטו וההבדלים היו עצומים!!! מבחינת כל פרמטר אפשרי.

עוד בלי לכוון את הרדיודיסק לפי העדפות השמיעה שלי, ככה רק משמיעה ראשונה הבנתי את זה.

ואתה יודע מה, אני בטוח שאם אני אתקין איזה אלפיין 9855 או קלריון במקום הר"ד הזה אני ארגיש בהבדל.

רדיו דיסק זה הלב של המערכת, אם הוא לא ברמה הנדרשת חבל על הכסף והעבודה.

התפוקה משאר הרכיבים באוטו תהיה מזערית.

פורסם

אל תסיק ממה שאמרתי שזה רדיו דיסק טוב, בסך הכל הסברתי לבחור פה שיכול להיות שזה יספיק לו, הוא תמיד יכול להחליף אם זה לא יעשה את העבודה. ה JVC בסך הכל לא מכשירים רעים ולא נראה לי שהוא הולך להשקיע פה יותר מדי על רכיבים ככה שאם הוא מחפש לחסוך שינסה קודם עם המכשיר שיש לו, ואם זה לא יתאים שיחליף. אני לא אמרתי שאתה משווה את נאקמיצ'י ל JVC אבל רק ניסתי להסביר שנאקאמיצ'י נראים איכסה ואם הייתי צריך לשפוט לפי יופי הייתי מוותר עליהם מראש, שזה מה שעשית בהתחלה.

ברמת העקרון אני מסכים שיחידת הראש היא מאוד חשובה, אם היא תוסיף רעשים או תנגן רק חלק מהתדרים או אף גרוע מזה תעוות את הצליל אז המגבר יגביר סיגנל שבמקורו לא נקי ואיכותי והתוצאה הסופית תהיה לא טובה, אבל הכל יחסי בהתאם למה שהוא הולך להתקין אצלו, הוא גם מדבר על מגבר של קראנץ שאני אישית מאוד לא מעריך...

• תוכן חדש...