Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

שמתי לב שרמקולים לפעמים מוצגים שונה אחד מהשני בפירוט הטכני שלהם

לדוגמא מורל מצהירים שהדוטק MKII שלהם אמור לטפל ב 140W (לא רשום RMS אבל אני מניח שלזה הם תמכוונים), עכשיו הם מדברים על ארבעת הרמקולים כסט נכון? או שהם מתכוונים לכל צד (טוויטר ומיד), אותה השאלה לגבי הרמקולים האלו לדוגמא, וגם אלו.

עם כל הכבוד, ויש כבוד, אבל עדיין לא נראה לי שהדוטק יכול לעבוד עם 140 וואט RMS בכל ערוץ, כאשר כמעט כל סט שאני רואה שמתומכר באתרים מוצג הואטאז' לכל ערוץ ולא לכל הסט.

פורסם

הם מתכוונים פר ערוץ הגברה. מכיוון שאתה לא עובד במונו..

בכל אופן, הדוטק הוא 150 RMS, באתר רשום 140, כנראה כי זה יותר מוכר (כי ה6 וחצי הוא 150)

בחוברת שקיבלתי עם הרמקול זה מה שהיה כתוב.

בכל אופן, המידבאס מסוגל לקבל 150, הטוויטר רק 100 (זה מה שרשום עליו)

הקרוסאובר אמור לספוג את זה..

ריאלית, הסט הזה יותר טוב לו לעבוד על 100RMS מאשר על 150... כי פיק לא נכון ישבור לו את הצורה..

Race Smart

פורסם

אחד הדברים שאני יותר אוהב בדוטק זה שהוא אומנם יכול לנצל הספק גבוה ולהשתמש בו , ומצד שני הוא נשמע טוב מאוד גם עם הספק נמוך יחסית.

לפני כמה ימים יצא לי לשמוע דוטק שהיה מוגבר ע"י רוקפורד 4004 , והתוצאה הייתה מצוינת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...