פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בדיקות מעבדה? ניסויים על עכברים? איך זה הולך?
הודעה אחרונה מאת מקס555, -
- 3 תגובות
- 991 צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין להוסיף למערכת שלי באוטו סאב שיוגבר ע"י מגבר מונו. לשניהם יש לי תקציב של 3000 ש"ח (אפשר לחרוג טיפה..) חשוב להוסיף לתקציב את העלויות של ההתקנה. המגבר יחובר לרדיו דיסק פיוניר DEH-7650MP בנוסף המערכת מורכבת מקומפננט Kenwood, ו6*9 של Pioneer שמוגברים ע"י מגבר של Audiopipe. אני שומע לרוב מוזיקה שחורה, לפעמים גם טארנס והאוס. למערכת יש עדיפות לאיכות על פני עוצמה.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מה עדיף לשים באוטו קומפוננטים או רמקולים אחורים?
הודעה אחרונה מאת עמרי_, -
- 3 תגובות
- 712 צפיות
כיום מורכב אצלי ברכב 301X של רוקפורד,שנותן לקידמיים 150X2 150.2 של לייטינג שנותן 50X2 לאחוריים. ומונו של מאגנט שנותן 675 RMS ב2 אוהם. הרכיבים שקימיים הם רמקולים אחוריים פיוניר 80RMS קומפוננט מורל הייבריד 140RMS שתי סאבים רופורד P2 200RMS כל אחד כלומר 400 ביחד ב2 אוהם. תכלס איכשהו אני לא מרוצה מהעוצמה במערכת,לא יודע להסביר,זה פשוט לא חזק מספיק,שמעתי מערכות הרבה יותר עוצמתיות בהרבה פחות הספק. אז חשבתי אולי להחליף הגברה,ובלי קשר זה מושך לי המון המון חשמל ברכב ולפי דעתי מסורבל מידי כל העסק של 3 מגברים. יש אופציה למגבר אחד שיהיה חזק באמת (5 ערוצים) אבל שינצל את הקדמיים והסאבים עד תום. או להביא 2 מגברים של 4 ערוצים שאחד יחובר ב2 גישורים לסאבים ואחד יחו…
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ו6x9ווKenwoodוKFC6989IEו איך הם..?
הודעה אחרונה מאת potzkin, -
- 2 תגובות
- 865 צפיות
אהלן, אשמח אם תוכלו לתת לי לינקים לחנויות אודיו בגרמניה. זה די דחוף, חבר שלי טס לגרמניה יום ראשון. תודה.
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כרגע מותקנים באוטו: HU - פיוניר 4700 סט קומפוננט - Polk Audio db6500 מגבר - RockFord Fosgate Punch P3002 אני רוצה לשדרג את המערכת עם תקציב של כ5,000 ש"ח בעיקרון כרגע אין אפשרות להוסיף סאב לאוטו ככה שאין בכלל מה להציע את זה. נראה לי הכי הגיוני להוסיף עוד סט קומפוננט 6.5 בדלתות האחוריות+מגבר. פתוח להצעות שלכם ובבקשה רק דברים שניתן להשיג בארץ. תודה.
הודעה אחרונה מאת sosko, -
- 3 תגובות
- 788 צפיות
מישהו יודע איך הרמקולים האלה KFCM6935IE ? http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2034,'normal_sales')
הודעה אחרונה מאת RGL2005, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקיי אז יש לי מונובלוק מסוג MAGNAT PHANTOM 1400W 2OHM המונו באמת חזק ונותן תמורה מעולה אין לי כלל ספקות בכך, אבל ניראה לי שהוא כבר לא ממש מספק אותי[הדרישות שלי עולות] ובנוסף לכך אני הולך להביא עוד סאב מסוג LANZAR MAX DVC . אני מחפש מונו חזק ואמין שיפתח כמו שצריך לא פחות מהפנטום את הMAX D הנוכחי שלי כרגע[2 אוהם] ובהמשך יצטרף ויארח לו חברה סאב זהה נוסף סה"כ אני יעבוד עם 2 הסאבים ב1 אוהם בהספק הזנה של מינימום 900RMS נקי לשניהם ב1 אוהם . לכן ברצוני לקבל מהמנוסים בניכם שהתנסו במונו בלוק שכזה -המלצות למונו כזה יציב ב1 אוהם שיתן מינימום 900RMS טהורים ב1 אוהם יציב ושיהיה אמין ומיד שניה -מה האפשרויות שלי וחוות דעתכם על האופציות הנ"ל כמובן במסגרת תקציבי ובהתחשב ואני מעוניין בא…
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 911 צפיות
יש לי כבל מתח G10 משהו כזה.. יש לי בית פיוז כולל פיוז רשום עליו 5AG40A ומגבר של platinum 1000W v12 עכשיו יש שתי שאלות.. 1. האם הכבל מתאים לפיוז? 2. האם הכבל + הפיוז מתאימים למגבר תודה מראש אלון.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 3 תגובות
- 727 צפיות
האם מישהו מכיר את רדיו דיסק clarion MP3 DB356MP? מבחינת איכות שמיעה? קפיצות דיסק בנסיעה? ראיתי ב זאפ שמישהו רשם: " בכל פסי האטה או קפיצה קטנה של האוטו הדיסק נתקע. " ??
הודעה אחרונה מאת TOMER_Y, -
- 6 תגובות
- 917 צפיות
הראשון : Lightning audio - B1.65C השני: Lightning audio - strike S1.42c - אמרו לי שהוא נחשב לדגם יותר מפואר. מה עדיף??
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אם המבצע הזה שווה את הכסף או שזה סתם שטויות ואלה סאבים חד פעמיים http://cheaper.co.il/product.asp?productid=814&CatCode=171
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש חיה כזאת? ועדיפות למשומש, תנו הצעות. תודה.
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אנשים - קיבלתי את הסאב הזה משכן שלי, בתמורה לרמקולים של פיוניר הישנים שלי (330 וואט, 80 RMS).... כל המידע שיש לי על הסאב הזה, זה - שהוא 12" והוא של חברה בשם B52, ויש לו מגנט דיי רציני, וגומיה של ממברנה מאוד רכה.... וזהו. (אין לו שום מדבקות מאחור) אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי, כמה וואט הוא? (RMS), ואיזה תיבה אני צריך בשבילו? (כי התיבה שבאה איתו ממש מעפנה) מצורפת תמונה שלו מקדימה....
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 6 תגובות
- 901 צפיות
שלום. אני רוצה לקנות מגבר, סאב ורדיו לאוטו (שברולט קאווילר 99'). כעת מורכבים רמקולים של פיוניר 450W, ורדיו דיסק. ואני לא כ"כ מבין בעניין זה. קראתי המון בשירשורים ולא הובהר לי העניין אז אודה לכם אם תעזרו לי. MP3:(בסביבות ה1K) האם צריך לוודא שיש יציאה למגבר? איזו חברה? מגברבסביבות ה1K) איזו חברה לקנות? כמה W ? והאם יש צורך להתחשב בדברים נוספים. סאב: כמה W צריך להיות לו? איזו חברה?. לגבי הרמקולים קדמיים,הנוכחים הם המקוריים, האם צריך להחליף אותם או לא? יש לי מחליף דיסקים של JVC, האם הוא מצריך יציאה מהרדיו דיסק? והאם הוא עדיף? המערכת לא צריכה להרעיד את האוטו, אלא לשמוע בסבבה קצת גבוה. אני לא מחפש משהו רציני, מערכת בסיסית. תודה.
הודעה אחרונה מאת GAL-R32, -
- 3 תגובות
- 956 צפיות
בדגש על איכות צליל וסארונד ולא כל כך על עוצמה ....
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
אהלן, אשמח אם תוכלו לתת לי לינקים לחנויות אודיו בבריטניה (עדיפות לחנויות באיזור לונדון).
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 4 תגובות
- 751 צפיות
טוב אני הולך לרכוש מחר ר"ד לרכב אלפיין עכשיו הדילמה 9855 או 9860 שהוא גם DVD המחיר שלהם זהה מה ההבדלים חוץ מה DVD יש כאלה ? פיצרים שונים או אקולייזר שונה בעיקרון לא ניראה לי אני יחבר DVD אבל אם אין חיסרונות אין לי בעיה להביא מה אני מצאתי שב 9860 יש רק bass engin לעומת ה 9855 שיש לו bass engin pro שזה רמה מתקדמת יותר של האקולייזר נכון לעכשיו אני נוטה ל 9855 עוד הבדלים 9855 4 וולט לעומת 2 של 9860 9855 18 RMS לעומת 16 שלא ממש מעניין אותי 9855 יש תחנות אירופיות לעומת ה 9860 שאין ! חשוב מאוד 9855 סוג טיונר MaxTune SQ לעומת MAXTUNE שתרכלס לא מבין מה זה אומר
בגלל ריבוי השאלות - "מתי יש מפגש", הנה, הודעה רשמית... בקיצור ולעניין, כמו שהמסורת הרגילה, מפגש פורום אודיו ביום שבת, ה29.10.05 בשעה 12:00, בקניון איילון במקום הקבוע מאחורי האיצדיון, מפגש פורום אודיו, כולם מוזמנים, מי שיכול שיביא שתייה, אוכל וכל הבא ליד(נרגילה זה חשוב חברה!). בבקשה רק לא לעשות מהתר'ד הזה שכונה, כל אחד שמגיע שישלח הודעה אחת בבקשה, ורק מי שבאמת מתכוון, אנחנו רוצים נוכחות לא וירטואלית...) ובמפגש מומלץ לצרף לחלון של האוטו שלכם את רשימת המוצרים כדי שאנשים שרוצים לקנות יגיעו ויראו ישר מה יש לכל בן אדם להציע. לכל המתקשים, הנה מפת הגעה: לשים לב,הקדמנו חזרה את שעת המפגש, כניסיון לפתור את בעיית הנוכחות... אני מבקש שוב, לשלוח פה הודעה…
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יצא לו לשמוע את הסאבים של החברה הזאת שמעתי עליה הרבה דברים טובים ואני חושב על שני דגמים IDQ12D2 V.3 ID12D2 V.2 הסאב למטרת SQ מה אתם אומרים איזה מהם יתאים יותר ומישהו יודע מה המחיר לכול אחד זה ממש יעזור תודה
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=137860 מה אתם אומרים עליו??
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 1 תגובות
- 861 צפיות
צריך המלצה לקניית סאב עד 1000 שקל+ יש לי בנתיים 2 סאבים שאני חושב עם ליקנות הסרווין וגה 12 אינץ 250 RMS והאיודיובחאן 400RMS המערכת שלי: פיוניר 7750mp מגבר:4 יצאות LOGIC 1000WATS רמקולים:פיוניר 460וואט קדימה 250וואט sound strom
הודעה אחרונה מאת Galant, -
alpine 9853
מאת NIRMINES- 7 תגובות
- 961 צפיות
אני מכיר מישהו שנוסע לגרמניה שבוע הבא. השאלה היא אם אני אבקש ממנו להביא לי את הרדיו דיסק הזה משם הוא יעלה כמו בארץ או ששם יותר זול? http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=161
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
חבר שלי רוצה לקנות מגבר פשוט שירים לו סאב פיוניר 800 וואט הציעו לו את http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=370115 ב-700 ש"ח http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37068 ב-850 ש"ח http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=152177 ב-850 ש"ח מה עדיף מבין שלושתם בבקשה תענו לעניין מי מביניהם הכי טוב ועומד בהצהרות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
תיבה לסאב 10"
מאת get in- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איפה אני יכול למצוא תיבות באיזור ת"א? אני מחפש ל 10" יש און ליין אבל כמעט כולם ל12" יש כמה ל 10" אבל ממש מכוערות ופשוטות. משהו כמו זה אבל 10" מתאים לי: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2651300&refid=6 מישהו יודע? תודה
הודעה אחרונה מאת seatibizi, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת המורל אינטגרה אובישן הם באים עם קרוס ו טוויטרים נכון ? ועם אפשר תמונה ובקשר לאיבריד אובישן תמונה שלהם גם ... מה עדיף מבין שתהם ? ומה המחירים שלהם יד שניה!!! תודה מראש !!!
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 884 צפיות
4.5מ' RCA יספיק לי מה hu למגבר בתא המטען בגולף 2003? לא קצת לחוץ? תודה
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 0 תגובות
- 800 צפיות
אני מעוניין לקנות את הסאב הזה. זה SQL? מה המחיר שלו?
הודעה אחרונה מאת JohnyB, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי מגבר LOGIC דגם PLX44 4 ערוצים 800 WATT רציתי לשאול אם יש אותו למישהו? האם הוא בעייתי? וכמה הוא איכותי? קניתי אותו בזמנו בעקבות המלצה ושמעתי שהוא חברת בת של רוקפורד, האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת Metaleon,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,636 אורחים (הצג רשימה מלאה)