Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנוסה בזבל סיני. את הקוונטום הנ"ל שמעתי לפני 3 חודש אצל חבר שרכש אותו עם תיבה ב299 מנטאקשן וזה סאב חרא.

האקספלוזן הרבה יותר נורמאלי אם כבר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

עדיף 2 סאבים 12 של סאונדאקסטרים שיעלו לך חדשים יחד שניהם ב200 בימאים[מניסיון אני עוד הבאתי אחד בודד משם ב80 שח חדש והוא אחלה סאב היה בתחרות הוציא 131.5 DB סאב שכול מי ששמע אותו אצלי התלהב בעיקר ששמע שההנאה עלתה לי סה"כ 3 וחצי מנות שווארמה]

על 2 קוונטומים לא הייתי משלם 300 סאב ממש עלוב ביחס לזבל סיני משובח יותר שקיים בשוק.

פורסם

עדיף 2 סאבים 12 של סאונדאקסטרים שיעלו לך חדשים יחד שניהם ב200 בימאים[מניסיון אני עוד הבאתי אחד בודד משם ב80 שח חדש והוא אחלה סאב היה בתחרות הוציא 131.5 DB סאב שכול מי ששמע אותו אצלי התלהב בעיקר ששמע שההנאה עלתה לי סה"כ 3 וחצי מנות שווארמה]

על 2 קוונטומים לא הייתי משלם 300 סאב ממש עלוב ביחס לזבל סיני משובח יותר שקיים בשוק.מאיפה אפשר לקנות את הסאבים שאתה מדבר עליהם?

פורסם

על 2 קוונטומים לא הייתי משלם 300 סאב ממש עלוב ביחס לזבל סיני משובח יותר שקיים בשוק.עצוב עצוב!:nono:

"רוצה מסאג'? - שב לי על הבגאז" :-P

למכירה סאב לאוהבי SPL ו SQ http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=750709#post750709

פורסם

תאמת כן אבל זה סאב ממש עדין וצריך להיות עם היד על הלב כשנותנים לו הגברה שלא יתפגר..

אבל ככה הוא סאב מעולה .

את הסאונד אקסטרים אתה תשיג ברחוב העצמאות בחיפה משם אני הבאתי אותו בזמנו אני לא זוכר את החנות אבל אתה כבר תלך בעיקבות העדר שם ותגיע ליעד.

פורסם

חח ראית פעם איך המעבדה של תמיר נראת? על הקירות תלויים מגנטים של סאבים של קליפורניה בום...

אם אתה רוצה אחד כזה בחדר אז אני ממליץ לך לעשות את זה מגש לפירות או פיצוחים או מאפרה גדולה בשולחן.

פורסם
חח ראית פעם איך המעבדה של תמיר נראת? על הקירות תלויים מגנטים של סאבים של קליפורניה בום...

אם אתה רוצה אחד כזה בחדר אז אני ממליץ לך לעשות את זה מגש לפירות או פיצוחים או מאפרה גדולה בשולחן.

זה טוב גם בשביל לכייס טבעות

"רוצה מסאג'? - שב לי על הבגאז" :-P

למכירה סאב לאוהבי SPL ו SQ http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=750709#post750709

פורסם

יפה עלית עליי..

אבל אין לי חברים נשואים או ידידות שהולכות עם טבעות ששוות משהו אז גם אם ישלחו ידיים לפיצוחים ואני יעלה ב"רשת" טבעת , חוץ מלזרוק אותה לאסלה ולבקש משאלה , אין לי הרבה מה לעשות ..

פורסם

אני עושה מהסאב הקודם שלי (אודיובאן דאב 200 ), עציץ לדירה החדשה שלי.:).

אחרי שהוא נצלה בבדיקת הספקים (25 דקות של תדרי בדיקה וסוויפים,גמרו אותו).

דווקא, נראה טוב.:).

under construction..

• תוכן חדש...