Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב SQL עד 500 שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש חיה כזאת?

ועדיפות למשומש, תנו הצעות.

תודה.

לא, אין חיה כזאתי.

"עדיפות למשומש"? למה ציפית למצוא אחד כזה חדש?

זה כמו לשאול :"יש רכב טורבו עם 250 כ"ס ב4000ש"ח?, עדיפות למשומש,הצעות?."

under construction..

פורסם
יש חיה כזאת?

ועדיפות למשומש, תנו הצעות.

תודה.

אני מקווה שלא התכוונת למסדי נתונים

לכל מקרה אתה מתכוון לSPL

ואם יש לך לגרד עוד מאה שקלים אני מוכן לרדת איתך לסאב שיתאים בדיוק בשביל מה שאתה רוצה!

עוצמה עוצמה עוצמה

"רוצה מסאג'? - שב לי על הבגאז" :-P

למכירה סאב לאוהבי SPL ו SQ http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=750709#post750709

פורסם
אני מקווה שלא התכוונת למסדי נתונים

לכל מקרה אתה מתכוון לSPL

ואם יש לך לגרד עוד מאה שקלים אני מוכן לרדת איתך לסאב שיתאים בדיוק בשביל מה שאתה רוצה!

עוצמה עוצמה עוצמה

יש SQ

יש SPL

ויש את השילוב המנצח SQL...

ולכן זה מה שהוא רוצה ולזה הוא התכוון...

under construction..

פורסם

תודה על ההסבר... וואלה לא ידעתי

לכל מקרה איכות ועוצמה זה עיניין של טעם

ממה שאני יודע ששמעתי מאנשים מדברים על הסאב שלי

כולם שמעו איזה עוצמה ואיכות יש לו!

"רוצה מסאג'? - שב לי על הבגאז" :-P

למכירה סאב לאוהבי SPL ו SQ http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=750709#post750709

פורסם

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_showSubCat^177אין דבר כזה SQL SQ SPL זה הכול איך שאתה מגדיר ובונה את המערכת שלך בכללי,

אי אפשר להגיד מוצר בפרט SPL SQ או שילובם....

כנס לקישור הזה, יש לך סאבוופרים של HIFONICS ו CADENCE

בתווך מחירים שלך והם מעולים.

תמיר

פורסם

הייתי מעדיף מותג יותר ידוע (אני לא מבין בנושא כל כך, אבל לא שמעתי על שניהם, ובמקרה שארצה למכור אני לא רוצה להסתבך).

אולי עדיף לקנות בזוקה כי הסאונד שלה יותר איכותי?

פורסם
http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_showSubCat^177אין דבר כזה SQL SQ SPL זה הכול איך שאתה מגדיר ובונה את המערכת שלך בכללי,

אי אפשר להגיד מוצר בפרט SPL SQ או שילובם....

בוודאי שניתן להגדיר פריט כזה או אחר כSQ,SPL,SQL...

מה נראה לך סטרוקר פרו 15 אינטש? SQ?SQL?---> או בוודאות SPL?

מה זה סולובריק X? זה SQ?SQL? או בוודאות SPL?

כמובן שכל סאב בעוצמה גבוהה יורד לתדרים נמוכים וניתן להגיע איתו לתוצאת דציבלים מרשימה גם מIDMAX ודומיו, שמוגדרים כSQL.

אבל סאב שמיועד לSQ\SQL חייב להיות מהיר,מדוייק,נציל ולא בהכרך חייב להיות עוצמתי...

כל המפלצות RMS של 1500/2000/2500 וואט RMS ממש לא יכולים להכנס בקטגוריה של SQ.

הויכוח יהיה רק לגבי סאבים קטנים.

ברור שהכל זה העניין של איך שאתה בונה את המערכת שלך...אבל אם יש לך סאבים מפלצתיים כמו סטרוקר ודומיו, יהיה לך ממש קשה להגיע לתוצאות SQ מדהימות מאשר סאב קטן של 400 וואט RMS ואפילו מתחת לזה בגבול ה250 וואט RMS...

under construction..

פורסם

הדבר הכי טוב שאפשר להמליץ לך הוא ה- PHASE THRILLER.

הוא נמכר ב450 שקל:

http://cheaper.co.il/product.asp?productid=654&CatCode=218

אבל יש משהוא קצת "פישי" בכל הסיפור - "סאב וופר מקצועי ללא אריזה לא פעל ביכלל" = כנראה מתצוגה

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

תודה אנשים.

הסאב של PHASE ממש לא מעניין אותי, לך תדע מה עשו איתו.

רק שתבינו אני לא רוצה להשמיע אלא לשמוע, לכן אני שואל, האם בזוקה תתן איכות יותר טוב מסאב רגיל? (למשל של אנפניטי ה400W).

פורסם
בוודאי שניתן להגדיר פריט כזה או אחר כSQ,SPL,SQL...

מה נראה לך סטרוקר פרו 15 אינטש? SQ?SQL?---> או בוודאות SPL?

מה זה סולובריק X? זה SQ?SQL? או בוודאות SPL?

כמובן שכל סאב בעוצמה גבוהה יורד לתדרים נמוכים וניתן להגיע איתו לתוצאת דציבלים מרשימה גם מIDMAX ודומיו, שמוגדרים כSQL.

אבל סאב שמיועד לSQ\SQL חייב להיות מהיר,מדוייק,נציל ולא בהכרך חייב להיות עוצמתי...

כל המפלצות RMS של 1500/2000/2500 וואט RMS ממש לא יכולים להכנס בקטגוריה של SQ.

הויכוח יהיה רק לגבי סאבים קטנים.

ברור שהכל זה העניין של איך שאתה בונה את המערכת שלך...אבל אם יש לך סאבים מפלצתיים כמו סטרוקר ודומיו, יהיה לך ממש קשה להגיע לתוצאות SQ מדהימות מאשר סאב קטן של 400 וואט RMS ואפילו מתחת לזה בגבול ה250 וואט RMS...

אי אפשר להגיד מכמה סיבות.

1. אתה קובע את השימוש שלהם, זה שאתה יודע מה זה הפרוש של SQ או SPL זה לא אומר שאתה יודע מה המשמעות ואיך לממש את זה. סטוקר יכול להיות סאב SQ מעולה אם תבנה לו תיבה מדוייקת שהענות תדרים שלו תהייה שטוחה והדיליי יהיה מאוד קצת..... פה אתה יכול לעשות אותו SQ מעולה.

אתה יכול לעשות אותו וכול סאב אחר SPL בכך שתייעל אותו לפיק את המיירב בתדר מסויים בתיבת 6 או 8th order bandpass והוא ישמע ממש חרא אבל הSPL יהיה בשמיים.

2. סאב עם XMAX ארוך בדרך כלל לא יכול להיות מדוייק, הוא אחרי מכת תנודה +\- (פנימה\החוצה) הוא לא חוזר לקו ה0 שלו ישר בגלל התווך הרחב שלו בניגוד לכך סאב עם XMAX נמוך יחזור מהר לקו ה0 שלו. לכן הוא לא יכול להיות מדוייק. אלה אם כן הוא היה בתיבה אטומה שתרסן את התנודות שלו.

תנסה לשמוע טראנס מסוג GOA עם סאב אדירה שביא מול סאב זול של DJ שמהלכו הXMAX נמוך מאוד. בסאב של שיבה הבאס לא יהיה קשור לסיגנל בכלל והדיוק יותר יבוא מהסאב עם המהלך הקצר.

3.נצילות זה לא רלונטי.

4.וגם לא ההספק, הסליל הוא שיקבע לנו את ההספק המבנה של הסאב הצורה שלו החומרים שמימנו הוא בנויי וכו...זה מה שיקבע את טיבו. כמובן הצורה של הסליל תקבע לנו את המהלך של המימברנה.

5. וזה כמו כול דבר אחר שמגדירים מגברים כSPL\ SQ \SQL ועוד מלא מוצרים שמגדירים אותם כך סתם.

תמיר

פורסם

פלטיניום אהדיו:? מגבר זול........כ60-50WRMS ליציאה.

הביאו לך כמה קישורים פה, תעיין בהם כול הסאבים בקישורים יותר טובים מכול בזוקה שהצעת.

תמיר

• תוכן חדש...