פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך עזרה בבניה לסאב. יש לי סאב 12 אינץ' של אודיובאן 400 וואט RMS אני צריך מידות לסאה. כמה יהיה אורך רוכב ועומק. אני רוצה לחבר את הסאב מבחוץ כלומר שהמגט יהיה בחוץ והצד השני יהיה מופנה לתיבה. האם זה אפשרי או שלא ניתן לבצע זאת? נשמח לקבל עזרה ועצות. כמובן שהבניה תהיה באוטו קטן פיג'ו 106. ואני לא רוצה לתפוס הרבה מקום. ניתן לשלוח לה"פ או כאן בפורום.
הודעה אחרונה מאת arik23, -
- 3 תגובות
- 945 צפיות
יש לי פאנל פיוניר deh-p3350 אני רוצה לקנות רמקולים לאוטו חשבתי על פיוניר 6*9 350W ב300 שקל זה בערך התקציב שלי ומקדימה אני ישים זוג טויטרים חמודים.. או שאני יעשה משו כזה ישקיע קצת יותר ישים פיוניר 460w ויוסיף מגבר.. או שבכלל מישהו ממליץ לי על רמקול אחר לא פיוניר?
הודעה אחרונה מאת מהיר^ועצבני, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
את המערכת שיש לי אתם יכולים לראות למטה וכנ"ל לגבי הסאב. אני רוצה להחליף אותו למשהו הרבה יותר איכותי הרבה יותר מדוייק עם הרבה פחות כאבי ראש... שישתלב טוב עם הדוטק,רצוי כבר שיגיע עם תיבה,ואני לא צריך משהו עם עוצמה גבוהה,150 אר.אמ.אס מספקים אותי בהחלט אני לא אוהב הרבה באסים מה גם שאני אגביר אותו בגישור עם הפאנץ' 400 ככה שזה לא ייצא הרבה במיוחד... ללא קשר את הדוטק אני מתכוון להגביר עם הפאנץ' 200. אז תזרימו לכאן כמה שיותר הצעות ונראה מה מתאים לי,תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת liron27, -
הסט אפ הדנדש שלי.. 1 2
מאת mdma- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
אוקיי אז כמו שכולם או לא כולם יודעים מכרתי את הסט האחרון שלי שאגב היה סט מעולה הייתי פשוט מאוהב בו וכנראה שאני ארכוש עוד זוג לרכב השני בבית... במקומו הגיעו פוקאל אוטפיות 6 וחצי אינץ' בעקבות העליה למיד באס ברמה כזו גבוהה אמרתי לעצמי שאין להתפשר ולעשות התקנה בחפיף עשיתי 3 טבעות הגבהה מMDF מאוד מאוד מסיביות בין כל טבעת אטמתי עם דבק חם וסיליקון בכדי למנוע בריחות אוויר... לקינוח ציפיתי את העניין בסקאי בצבע הדלת והתוצאה מאוד מרשימה סוף סוף הדלת לא שרה יותר מהאלמנטים הדלת פחות מקרקשת סוף סוף סאונד אני בטוח ויודע כי איטום יעשה עבודה נאמנה אבל לא תודה לא באוטו הזה... אגב בעקבות ההתקנה הייתה לי ולשמשה הקדמית של האוטו שלי התקלות לא נעימה עם ציפור שהשאירה לי אחלה סימן בלב ובאוט…
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
כמו שרשום בכותרת, אני צריך המלצה על סאב 8", SQ, עוצמה של 200-250 RMS תיבה כבר יש לי, חייב רק 8", לא רוצה 10" "זה סאב שצריך תיבה בדיוק בגודל שלו אז זה לא תופס הרבה מקום"... ורצוי מאוד מאוד שעם ההמלצה יבוא המקום בו אפשר לרכוש את הסאב (מרכז הארץ), כי הרבה מתקינים מנסים למכור לי 10", ואני לא כ"כ רוצה. תודה, שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למישהו יש מושג מה הגודל של הרמקולים בדלתות בטויוטה קורולה 2004 דגם gli ניתן להכניס שם רמקולים 6.5???
הודעה אחרונה מאת kobishil, -
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי ולחבר בעיה דומה שנינו עם מונו סוליד אודיו 900 rms ב1 אום רק שהסאבים שונים עכשיו תוך כדי שמיעה רצופה על ווליום 40 לצורך העיניין הסאבים עובדים פיקס אבל נגיד מעלים ל45 בווליום יש לסאב כמו ניתוקים כאלו חשוב לציין שהמגברים לא נכנסים לפרוטקשן פשוא הסאב מפסיק לכמה שניות וחוזר וכך חוזר חלילה חשוב לציין שבקיקר נגיד אני שומע בווליום 30 כ10 דקות ואחר כך מעלה גם ל50 הכול עובד רגיל] מה לעשות? האם יש בעיה בסאבים? האם יש בעיה במגבר? האם משהו בחיבורים לא בסדר [חיבורי מכשיר\מגבר\+\-]? או האלטרנטור נדפק? האם יש קשר לקבל שכאילו הוא מתפרק ואז אין כוח לסאב ? תודה רבה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה אתם חושבים על מגברים של EARTHQUAKE שווים משהו או סתם זבל? למרות שאין להם מחיר של זבל. תודה
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
דיברתי עם מתקין אתמול בירושלים והוא אמר לי שה9855 מכיל פונקציות שלא קימות ב9835 כמו שליטה באקוליזר לכל רמקול ועוד מספר דברים נוספים. זה נכון או סתם חארטה? האם ב 100 אחוז אותן פונקציות קימות? מה הערך הנוסף ב9855 חוץ מהמקשי תאצ?
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 2 תגובות
- 775 צפיות
http://www.caraudioforum.com/vbb3/showthread.php?t=211119&highlight=earthquake
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 0 תגובות
- 665 צפיות
שלום לכולם. אז ככה, יש קומפוננט קידמיים לאנזר vibe, מחוברים על מגבר של אודיו בנק. אחוריים 6/9 של רוקפורד על v12 סאב של פוקל 12 אינצ' ו-hu של פיוניר 1750 או משהו כזה שהולך להיתחלף כניראה לפיוניר סידרה 6 משהו (6540) אם אני לא טועה... יש לי 1200 שקל. יש הצעות לשידרוג כל שהם? יש לציין שכרגע שומעים ברכב לא רע (הכל יחסי בחיים ) ואני יודע שישמעו הרבה יותר טוב עם הפנל החדש שיש לו הרבה יותר אפשרויות חיתוך. בתודה רבה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב.. אז הצלחתי לגרד 1000 שקל כדי לקדם את המערכת שלי. יש לי hu של פיוניר deh-p1y ושני רמקולים קדמיים מעפנים מקוריים של הלאנטיס שלי. המליצו לי שאם אני משדרג את המערכת לאט לאט כדאי להתחיל בקומפוננט קידמי,מגבר וסאב לפי הסדר הזה. עכשיו כמה דברים: 1. ייקח לי מלא זמן לארגן עוד פעם כסף..ז"א שה1000 ש"ח האלה זה להמון זמן. 2. אני לא פריק מטורף של סאונד,ז"א חשוב לי שתהיה איכות ואמינות ושאשמע טוב אבל אני לא מחפש שלמות. השאלה היא מה אתם ממליצים לעשות? להשקיע הכל בקומפוננט קידמי? לקנות גם מגבר? ואם אפשר גם המלצות על מוצרים ספציפיים... אני ממש מודה למי שעוזר ויעזור לי...אתם אנשים טובים ותודה רבה רבה.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
בעיה בר"ד המקורי של טויוטה
מאת Guest ®XploiteR- 4 תגובות
- 782 צפיות
בוקר טוב ושבת שלום! הבעיה היא כזו: בזמן האחרון הר"ד המקורי שמותקן אצלי ברכב, החליט שהוא מנגן דיסקים לפי המצב רוח שלו... פעם כן, פעם לא, פעם למה לא... ואני לא צוחק - זה אכן כך. ויותר מזה, הצרובים שהוא ניגן מצויין בקיץ פתאום עם הגעת החורף הוא לא מעוניין להכיר אותם בכלל... זו בעיה מאוד מעצבנת שאיני יודע כיצד לפתור אותה. ויש לציין שלא "קרעתי" אותו או משהו, סה"כ הוא פעל בממוצע 2-3 פעמים בשבוע וגם זה לגג 30 דק'. בכל מקרה זה תחת אחריות היצרן, ואני אפנה אליהם בהקדם האפשרי אך לפני כן אם למישהו הייתה/קיימת בעיה דומה, כמובן מוזמן לשפוך אור על הנושא. תודה, אלכס.
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 1 תגובות
- 569 צפיות
שלום אני מעונין לדעת איך הקומפוננט הנ"ל : http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2341,'normal_sales') אן שאולי לקנות את המגנט או את המורל במחיר הזה???
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הקיקר: http://www.shopping.com/xPF-Kicker_CVR12 מול האודיובאן: http://www.caraudiodeals.com/product_info.php?products_id=381 לשאלות: 1. מבין 2 הסאבים שצויינו לעיל , איזה סאב לדעתכם חזק יותר ועוצמתי יותר?[בעיקר אשמח לשמוע ממי ששמע את שניהם והתנסה בשניהם] 2. איזה סאב לדעתכם מוצלח יותר איכותי יותר ועמיד בהתעללויות? 3.האם האודיו באן באמת נותן את מה שהוא מוצהר בהספקים ועמידות ותדרים או שהוא סתם עוד סאב מצועצע שהעיצוב שלו עולה על איכותו ותמורתו בפועל? 4. בישביל לפרק אוטו כמו שצריך ויחד עם זאת לשמור על איכות סבירה כמה שיותר במה הייתם בוחרים בקיקר או באודיובאן? 5. האם אודיו באן נחשבת לחברה מוצלחת יותר ואמינה מהקיקר ואיך החברה[אודיו באן] נחשבת בת…
- 7 תגובות
- 992 צפיות
שלום לכולם . מלפני שבוע קניתי קומפוננט של ליטיינג אודיו ,הייתי אמור לקנות מורל פולס אבל לא היה במלאי. הקומפוונט של לייטינג קומפוננט מצוין ,מדויק וחזק אבל לפעמיים טיפה צורם. לפי מה שהבנתי אפשר לחבר נגד לקומפוננט ,אם מישהו יוכל להדריך אותי אני ישמח. בתודה מראש עמית
הודעה אחרונה מאת eldad-a, -
מחפש מגבר 700 W
מאת linoy- 5 תגובות
- 977 צפיות
היה לי מגבר של קנאוד לסאב והוא נישרף לי אתמול בלילה... אז למי שיש מגבר טוב למכירהה...שידבר איתי... תודה מראש bmw 328
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 3 תגובות
- 750 צפיות
רכשתי 7750 ובחוטים לא נמצא כבל MEMORY ומערכת לא שומר שום שינוי שבוצע איך ניתן לסדר את זה ?
הודעה אחרונה מאת Jaspa, -
- 2 תגובות
- 778 צפיות
רציתי לדעת בבקשה מה אתה חושבים על הפאנל הזה... DB346 Clarion תודה רבה לכל העונים...
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 35 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
סוף סוף הפרוייקט שלי ושל חבר שלי התחיל לקבל צורה, כבר שומעים סוף הדרך.. בקרוב ישתדרגו הקידמיים למוראל הייבריד, והרדיו דיסק קנווד Mp7018 יוחלף בקלריון Dxz855mp. הכל בבנייה עצמית מלאה, החל מהתיבה, הפרספקס, הלדים.. וכו'..... תמונות: http://photobucket.com/albums/d113/tfishler/ מפרט: רדיו דיסק - Kenwood MP7018 קומפוננט קידמי - Mac Audio BP216 קומפוננט אחורי - Focal Polyglass 165v2 סאב - JL Audio 12w3v2 DVC מגבר 4 ערוצים - Audiofonics ADF 242 מונובלוק - JBL GTO 301.1 קבל - Lanzar 1.2 Farad אשמח לתגובות..
הודעה אחרונה מאת linoy, -
- 0 תגובות
- 641 צפיות
חשבתי על זה : רדיו-דיסק פייוניר DEH-P4750MP זוג רמקולים 6X9 גם של פייוניר TS-A6991S בהספק 460 וואט עכשיו השאלה שלי זה 1) האם הבחירה טובה וחכמה ? ו-2) האם לקנות 2 זוגות (כלומר 4 רמקולים) זה בסדר כשזה באותו גודל/דגם/הספק ? (כלומר לשים על המגש מאחורה ובצדדים מקדימה ?!) כמו כן, האם אתם מייעצים להכניס למשוואה גם מגבר כלשהו ? תודה ! נ.ב - המחיר הכולל עומד על 1400 (רדיו-דיסק וזוג אחד של רמקולים)... סט של 4 רמקולים ושל הרדיו-דיסק יביא את המחיר ל 1875 ש"ח המחירים טובים ? זולים/יקרים ?
הודעה אחרונה מאת ךופה, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה, התקציב שעומד ברשותי הוא 2000 שקל כולל התקנה מדובר רק בקומפוננטים קידמיים 5.25 ואחוריים 6*9 תאמת אני חשבתי על: קומפוננט: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35889 אחוריים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360846 נתתי קישור לקומפוננט 6.5 אומנם אבל ניתן להשיג אותו גם ב5.25 אשמח לקבל תגובות...כמה שיותר ד.א יש לי פנל MP3 פשוט של פיוניר....בעתיד הקרוב אני מתכוון להחליף אותו...אני לא יודע עדיין אם אני רוצה DVD או פאנל רגיל פשוט לכן אני עדיין לא קונה. תודה
הודעה אחרונה מאת Rst, -
- 3 תגובות
- 904 צפיות
חברה...מה אתם אומרים על הקומפוננטים של MAGNAT BP2130 130WATT ???? ויש גם קומפוננטים של חברת PYLE 300WATT ????? מודה מראש......
אוקיי היה מפגש סבבה אם כי לי לא הלך הכל טוב היום.. בכל אופן החלטתי שאני נישאר עם הפאנטום שמספיק עבורי ואני יעביר את הקדאנס הלאה.. אני רוצה עוד משפחה וילדים ולשמוע אותם ולא בראש שלי להתפגר ולהיות חרש בגיל הזה ואין לי כסף לשדרג אלטרנטור מצבר חיווט ושאר ירקות. בנוסף על כך היום הרב מודד הצהוב שלי טייל בניכם ו"הלך לאיבוד" קיצר מי שבטעות שכח אותו אצלו אני מבקש אם יש לו כבוד עצמי שיעשה טובה ישלח לי בה"פ שזה אצלו ואני יאסוף אותו בהקדם. [סימון נאמר לי שאתה האחרון שהשתמשת בו אז אם הוא אצלייך אחי צור איתי בבקשה קשר תודה!] יש לכם תמונות של היום? תעלו בבקשה.
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. אני צריך מקום שידוע לכם שהוא אמין ומקצועי באיזור נתניה.. המערכת שלי כבר מותקנת,אבל ניראה לי שמשהו שם לא בסדר,הייתי רוצה ללכת למקום שלא יעבדו עליי אוו יספרו לי סיפורים. מה אתם אומרים על משינה בחדרה?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 21 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לפני שהתחלנו לעבוד על האוטו של חבר שלי אני כבר הרבה זמן מברר ועובד על האוטו שלי, מי שזוכר אותי מלפני הצבא יודע על מה אני מדבר. היה לי המון התלבטויות ונדפקתי עם המכס, אבל לא נורא בסופו של דבר הגעתי לתוצאות והן לפניכן בחתימה שלי כמובן. אשמח לשמוע מה דעתכם, תמונות מההתקנה יועלו בקרוב. \עריכה חשבתי על להוסיף קומפוננט פשוט יחסית לאחורה במקום הרמקולים 6 על 9, מה דעתכם? Amp: Rockford Fosgate P3002 Mono: Dragster DH-3602 Subwoofer: Cerwin Vega V-Max 12 Component: Rockford Fosgate Type RF X162S Speakers: Dragster 6x9 HU: Pioneer DEH-8650 capacitor: Planet Audio Digital
- 3 תגובות
- 833 צפיות
ערב טוב. ככה התיבה היא 67 ליטר מלבנית . קוטר הפורט היעודי הוא 11 ס"מ [4.3 צול] . השאלה : מה האורך הנידרש לפורט [בהנחה והקוטר הוא קבוע 11 סמ] בכדי לכוון את התיבה [67 ליטר מלבנית] לתדר רצוי של 30HZ? תודה. [וכדי לחסוך בשאלות בהמשך התיבה , הפורט והתדר הרצוי הינם עבור אלמנט 12 מדגם COMP VR] תודה מראש לעוזרים. אסף.
שאלה שמסקרנת אותי, מה ימשוך יותר חשמל מגבר של 4 אום או 1 אום?
מאת Guest תמיר .א.- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שאלה שמסקרנת אותי, יש לי מגבר אחד שיורד ל1 אום !! זה נכון שהוא ימשוך יותר חשמל ממגבר רגיל של 4 אום? תמיר
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין להרכיב ברכב שלי שהוא שברולט קוואליר מערכת כרגע יש לי רדיו דיסק של פיונר שתי יציאות כבר מותקן אני מעוניין להוסיף מגבר סאב ורמקוליים אחוריים בתור התחלה מה שכרגע נראה לי זה: סאב 600 וואט פיונר:http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=17141 הבנתי שהסאב הזה הוא תיבה סגורה אשמח לקבל הסבר מקוצר מה ההבדל בין תיבה עם חור רמקוליים אחוריים 460 וואט פיונר:http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=131077 במגבר אני מתלבט בין פלנטיום אודיו 1000 וואט:http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=18292 לבין מגבר של בוס 1000 וואט:http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=12286 בקיצור אנשים זה מה שחשבתי לקנות אשמח לקבל חוות דעת על מה שציינתי מה …
הודעה אחרונה מאת ford 2, -
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם לפניי שבועים רכשתי 7750 של פיוניר והתקנתי אותו באוטו לפניי כמה ימים, באמת יש הבדל בין פנל עם יציאה אחת לשלוש יציאות ועם אפשריות חיתוך וקדומה. שאלתי היא כזו אייך אני מוריד אנימציות למכשיר שלי חיפשתי באתר של פיוניר אבל לא מצאתי. תודה ושבת שלום, שאולי.
הודעה אחרונה מאת ozaboza,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 499 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- natco
- איציק נ.
- yor2
- RK
- Yuvalino
- פיגו107שנת2010
- RBRB
- yohai71
- T_A
- nir eli
- אורי מ.