Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audiobahn AW1251T & Kiker comp vr12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיקר: http://www.shopping.com/xPF-Kicker_CVR12

sub-comp-vr-2.jpg

מול האודיובאן: http://www.caraudiodeals.com/product_info.php?products_id=381

61231275.jpg

לשאלות:

1. מבין 2 הסאבים שצויינו לעיל , איזה סאב לדעתכם חזק יותר ועוצמתי יותר?[בעיקר אשמח לשמוע ממי ששמע את שניהם והתנסה בשניהם]

2. איזה סאב לדעתכם מוצלח יותר איכותי יותר ועמיד בהתעללויות?

3.האם האודיו באן באמת נותן את מה שהוא מוצהר בהספקים ועמידות ותדרים או שהוא סתם עוד סאב מצועצע שהעיצוב שלו עולה על איכותו ותמורתו בפועל?

4. בישביל לפרק אוטו כמו שצריך ויחד עם זאת לשמור על איכות סבירה כמה שיותר במה הייתם בוחרים בקיקר או באודיובאן?

5. האם אודיו באן נחשבת לחברה מוצלחת יותר ואמינה מהקיקר ואיך החברה[אודיו באן] נחשבת בתחום הסאבוופרים לרכב?

6. האם האודיו באן הנ"ל שווה את ה600 שח כשהוא חדש? האם זה מחיר זול עבורו בארץ? מה המחיר הראלי עבורו ?

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

קודם כל אודיובאן זו חברה שעיקר ההתמחות שלה היא מגברים וסאבים.

היום הם קצת גלשו לעוד כמה תחומים, אבל בעיקר ההתעסקות היא עם הסאבים ועם המגברים.

מדובר בסאב הכי פשוט שלהם, הוא מסדרת ה"נטוראל" לא מאופיין בנתונים מזהירים, עד עתה הוא יצא רק בגרסאות של 250 וואט RMS, וכרגע הוא "אמור" להתחרות בקיקר CVR12.

הסאב הזה לא "יפרק" לך את האוטו, הוא אומנם 400 וואט RMS והוא מאוד נציל יחסית, אבל הקיקר עולה עליו בכל צורה.

הסאבים של אודיובאן, אמינים, אך יחד עם זאת בגלל הטכנולוגיה שלהם עם המגנטים הקטנים, הם גם מאוד עדינים.

צריך לשים לב טוב טוב לעוצמה שהוא מקבל, לא יותר מ400 אחרת הוא ישרף בשניה, ודבר שני צריך לתת דגש על תיבה מתאימה.

בגלל המגנטים שלהם,הם דורשים בד"כ תיבות פתוחות יחסית גדולות על מנת שהסלילים לא יתחממו מהר.

אם ההשוואה היא בין השניים, אז אני הייתי לוקח בעיניים עצומות את הקיקר עם כל זה שאני לא ממש מת על הסאב הזה, אך התמורה שלו היא הרבה יותר טובה מהאודיובאן.

אגב 600 ש"ח זה מחיר לא רע, סה"כ מיותר לציין שהסאב הנ"ל עולה 30דולר בחו"ל...

ואסף, כמו שכבר הספקתי להכיר אותך, הסאב הזה ממש לא מתאים לך, זה לא סוג הסאונד שאתה מחפש, אם כי מבחינת SPL לאודיובאן יש מבחר די גדול של סאבים שאתה מאוד תתחבר אליהם, אבל לא הסאב הזה.

under construction..

פורסם

אוקיי היה נחמד לדעת ולקרוא את התגובה העניינית שרשמת.

שפחת לי קצת אור .

נירשם לפני ,תודה גבר.

עוד מישהו ?:-)

פורסם

ישבתי שעתיים למטה עם הקיקר והפנטום ועוד לא הצלחתי להגיע לצליל באס כמו שאני רוצה .

אגב הממברנה של הקיקר זהזה כמו קונדום[סליחה על הדיבור] הכוונה עפה קדימה אחורה מהמקום אבל זה לא גורע בסאונד של הבאס ודיברתי עם מישהו שמנוסה עם הסאב הזה ואמר לי שהקיקר כנוי לזוז ככה ואין מה להתרגש..

זה נכון?

פורסם

מיקי לך יש ניסיון רחב עם קיקר ולחברים שלך יש גם קופמויאר

הוקצור איזה תיבה מומלצת עבורו כדי להוציא באס שיורד נמוך ומרעיד את הבייצים

ומצד שני לא חופר במוח ?

סיגנון הירידות[של הבאס לא מה שאתם חושבים] של הGTI של סימון

באס עמוק נמוך ועדין מורגש..

יש לך עיצות?

פורסם

אוקיי אני יתייעץ עם עוד כמה מנוסים על הסאב הזה אני פשוט לא רוצה למצוא את עצמי כל שני וחמישי מחליף או בונה תיבה חדשה לקיקר ..

ועדין לא הגעתי לבאס שאני רוצה ...

זה משגע אותי ומטריף לי את החיים.

:evil:

פורסם

סימון לא הולך זו לא מילה אחי..

שעות אני יושב על החרא הזה ולא מצליח להגיע לטיב הבאס שאני חולם ..

מקווה לסגור את העניין הזה בחודש הקרוב ..

• תוכן חדש...