Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף הפרוייקט שלי ושל חבר שלי התחיל לקבל צורה, כבר שומעים סוף הדרך.. בקרוב ישתדרגו הקידמיים למוראל הייבריד, והרדיו דיסק קנווד Mp7018 יוחלף בקלריון Dxz855mp.

הכל בבנייה עצמית מלאה, החל מהתיבה, הפרספקס, הלדים.. וכו'.....

תמונות:

http://photobucket.com/albums/d113/tfishler/

מפרט:

רדיו דיסק - Kenwood MP7018

קומפוננט קידמי - Mac Audio BP216

קומפוננט אחורי - Focal Polyglass 165v2

סאב - JL Audio 12w3v2 DVC

מגבר 4 ערוצים - Audiofonics ADF 242

מונובלוק - JBL GTO 301.1

קבל - Lanzar 1.2 Farad

אשמח לתגובות..

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במילה אחת: איכות!!!

תן קפיצה לסיוויק שלי תשלגם גם לי איזה משו באיכות....

גם לי יש סיוויק 2002.

תבלה אחי!!!!!

Polo 2012

פורסם

תודה רבה!! :-)

כיף לשמוע פידבקים חיוביים אחרי כ"כ הרבה השקעה...

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

לגבי הקומפוננט האחורי:

ידענו מלכתחילה שהקידמיים עומדים להשתדרג להייברידים שידעתי שאני רוצה מקדימה, לכן שמנו את הפוקאלים מאחור. הסאונד מאחור חשוב לי לא פחות מהסאונד מקדימה, זה פשוט משלים לי המון מבחינת החוויה..

פורסם

רומן, הסאב הוא זה שקניתי ממך.. דופק סוף הדרך!!! :-) בתיבה אטומה 47 ליטר.

התכנון, בנייה והרכבה לקח הרבה מאוד זמן, משהו כמו 4 חודשים. אבל שווה כל רגע!

פורסם

תודה חברים..

מה אתם אומרים על הציוד? האם הקומפוננטים מקדימה והרדיו דיסק החדש שאני מתכנן להביא יספיקו?

אני מאוד אוהב את הסאונד של ה Audiofonics (ה-4 ערוצים) והמונובלוק אומנם מבחינת עוצמה אופטימלי אבל הוא עושה את העבודה יפה מאוד?

מה אתם אומרים? אשמח לשמוע...

• תוכן חדש...