Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהבתי מאוד את הקופסה של הסאב ובייחוד הת את המגשים ואת המגש של הקבל

אחלה דימיון אחלה התקנה יפה מאוד מקווה לשמוע את המערכת...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

פלטות הפרספקס של המגברים יושבות על שני משולשים של עץ MDF עטוף בסקאי שחור. הפרספקס מוברג עם 6 ברגים, והמגבר יושב עליו עם SPACERים כדי שהכבלים יעברו מתחתיו.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

האם לדעתכם ההיברידים מקדימה ישתלבו עם הפוקאל V2? או שהסאונד שונה מדי וכדאי ללכת על משהו אחר במקום ההיבריד בקטע הזה?

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

לדעתי למכור את האחוריים ולהשקיע במורל אליט 3 חלקים לקדימה (כולל בניה תואמת).

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

בנייה מדהימה!

כל הכבוד ותתחדש!

אחת היפות שיצא לי לראות! וגם בחירה נכונהשל הרכיבים, חוץ מהקופוננט הקדמי...

לא הבנתי מה הוא עושה שם?

עדיף להעיף אותו ולהביא הייבריד!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם
לגבי הקומפוננט האחורי:

ידענו מלכתחילה שהקידמיים עומדים להשתדרג להייברידים שידעתי שאני רוצה מקדימה, לכן שמנו את הפוקאלים מאחור. הסאונד מאחור חשוב לי לא פחות מהסאונד מקדימה, זה פשוט משלים לי המון מבחינת החוויה..

בסוף החלטת ללכת על מורל? :wink:
פורסם

הרכבה פצצה!!!!!

אהבתי ביותר... באמת כל הכבוד!!!

אבל המלצה קטנה שלי... אל תנסה להתבלט יותר מדי עם העיצובים האלה וגם תנסה להבנות משהו שיגן על כל העסק הזה.. כי אחר כך לא יהיה נעים אם ינסו לפרוץ לך... אם כבר השקעת תמשיך עוד קצת ותמגן את האיזור של המגברים וכו'..

נ.ב. התיבה של הסאב מספיק גדולה \מתאימה לסאב???

תן הסבר על איך הרכבתה את הלדים??

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

קודם כל הפרוייקט עדיין לא הסתיים.. מתחת להכל (באיזור הגלגל החלופי) הכל אטום, ותבוא גם אטימה בדלת של הבגז', באיזור הרמקולים מאחור ובדלתות.

התיבה של הסאב היא 47 ליטר אטומה (לפי הוראות יצרן). במהלך הבנייה זה הדבר שהכי חששתי ממנו כי כל הבנייה התבססה עליו, אבל יצא מדהים והסאב מצלצל בדיוק כמו שאני אוהב.

את הלדים הרכבתי בתוך התיבה למעלה על לוח עץ עם נגד על כל לד (התנגדות שונה ללבן והתנגדות שונה לכחול) ולגבי הפרספקסים, קדחתי בדפנות חורים בקוטר ואורך הלד כדי שהוא יכנס פנימה וחיברתי אותם עם נגדים על לוח הלחמה.

כנ"ל לגבי הלדים על המגשים של המגברים, רק ששם הקידוח הוא לא בדפנות החיצוניות אלא בחור באמצע (זה שדרכו עוברים הכבלים מלמטה) יש על כל מגש 8 לדים (4 אלכסונים, ו4 דפנות) וגם זה עשוי על לוח הלחמה עם נגדים. את החשמל הם מקבלים מהכבל של נורת תא המטען ששירשרתי את החוטים של הלדים איתו כך שהם דולקים רק אם תא המטען פתוח (יש שם מיקרוסוויץ') ובתוך הטרמינל של התיבה קדחתי והרכבתי PL שבעצם הוא מעגל שמחבר את הלדים, כך שאפשר לנתק אותם לגמרי.. פשוט מוציאים את ה PL מהתיבה..

• תוכן חדש...