פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
טוב אז ככה .. אני מעוניין לקנות מגבר מאיבאי עוד לא הוחלט איזה ומכייון שהמכס הוא עד 200 דולר אני ידאג לא לעבור את המחיר הזה עכשיו כשאני יזמין אותו לארץ אני ישלם על המגבר עצמו + משלוח .. האם אני יצטרך לשלם גם מכס נ.ב קראתי הכל על מכס בהודעות שכיחות, לא מצאתי תשובה לשאלה .. בתודה רועי
הודעה אחרונה מאת Nature, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 849 צפיות
שלום רב יש לי 3 סאבים עם 2 סלילים 4 אום כל אחד אני רוצה להגיע איתם ל 1 אום השאלה שלי אם אני מחבר סאב אחד עם סליל אחד בלבד האם הוא מקבל את מלוא ההספק "400 " או שצריך לחבר את שני הסלילים על מנת לנצל אותו עד הסוף? למה אני שואל? חשבתי לחבר שני סאבים עם סליל אחד כל סאב וכך אני מוריד את שניהם ל2 אום ואז לחבר את שני הסלילים של הסאב השלישי ובזה אני מוריד אותו גם ל 2 אום ואז לחבר הכל ביחד ויוצא 1 אום..... השאלה אם אני אקבל את המירב מה 3 סאבים דרך אגב אני מחבר אותם למונובלוק HIFONICS שנותן 1000 RMS ב 1 אום - נראה לי שיספיק . אשמח לעצות תודה
-
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת איזה סט נחשב חזק\איכותי יותר, ובנוסף עם איזה מגבר מומלץ להגביר כל אחד מהסטים. Rockford Type RF Morel Elate 6 תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
שלום לכולם היום בעזרת השם הגיע המגבר הנחמד שלי מחו"ל שהוא JL AUDIO 500.5 המפרט שלו כזה: FRONT: 100W X 2 REAR: 25W X 2 SUB: 250W X 1 כמובן שההספק של המגבר הוא קבוע, ז"א הנתונים ישמרו כל עוד המתח נע בין 10V-15V וההתנגדות 1.5-4. לשאלה שלי. אני מנסה למצוא זוג קומפוננט טוב לערוץ הקדמי, ומנסה לחשוב על איזה שהוא סאב. קומפוננט 6.5' התקציב בישבילם הוא עד 250$ סאב עד 250$ מצאתי גם משהו ואני צריך את תגובתכם, סאב של JL 8W7 או שני סאבים של JL 8W3V2 מה עדיף? ואם למישהו יש משהו אחר להציא בשמחה.... כנ"ל לגבי הקומפ', מישהו שמע את הדגם הנ"ל diamond audio D661S? יש הצעות טובות יותר? לעזרתכם אודה דני
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 842 צפיות
יש לי סאב audiobahn 400RMS שיחובר למונובלוק של lightning audio b.250.1 שמוציא 250rms לפי המלצת היצרן מומלץ לסאב הזה תיבה אטומה. השאלה שלי היא האם בגלל שהמגבר חלש יחסית כדאי לבנות לסאב תיבה פתוחה?
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שאלה בקשר לקומפוננטים FNQ של רוקפורד... האם אפשר לקבל פירוט על כל החלקים שהסט בא? תודה...
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 984 צפיות
ידוע גם כ 6700. בקיצור האור בתצוגת כפתורים יכול להתחלף מירוק לאדום. איך עושים את זה? אני יודע שצריך לעבור ל operation mode 2 שלעבור אליו אני יודע אבל מה ההמשך?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אם יש למישהו תמונות או אתר עם הסבר או שפשוט יודע להסביר איך מפרקים את הקונסולה המרכזית בסיויק 96-00 זה יעזור מאוד,תודה.
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
צג דיגיטלי
מאת סאונד בראש- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לדעת חברה איפה אני משיג צג דיגיטלי שמראה לי את מתח המצבר באופן קבוע כמו שיש על קבלים דיגיטלים ! כמו שכאן http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14659 או איך בונים כזה דבר ? תרשימים
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
אהלן! מחפש רדיו דיסק זול וטוב לאוטו הצעות?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 5 תגובות
- 902 צפיות
נתחיל בזה שקניתי קומפוננט של מורל דוטק 140RMS ואני רוצה מגבר שיחזיק אותם כמו שצריך אבל שיהיה מגבר 4 יציאות שיחזיק לי סאב עכשיו יש לי תיבה טובה לסאב 12 חור בצד של אורור, תיבה כתוב עליה REFLEX 300 זה של מגנט נראה לי.... התכנון שלי לקנות מאתר באינטרנט סאב ולשים אותו לתיבה הזאת....רציתי עצות איזה סאבים אני יכול להתאים לתיבה מסוג כזה ושהמגבר יחזיק את הסאב שאני יבחר ואת הקומפוננט... תודה
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום! אבקש את עזרתכם! ברצוני לקנות סאב 10' מחברת SOUNDSTREAM דגם EXACT בקופסא מקורית(2.5 ס"מ עווי)+גריל מקורי כך טוען המוכר(הכל חדש לא עבד אפילו דקה אחת),האם שווה לקנות את הסאב הזה ב 1090 ש"ח??? והאם מישהו יודע כמה וואט אר אמ אס הסאב הזה? שמעתי איך שהסאב מנגן וממש אהבתי אותו(יותר יפה מהקיקר 'COMP 10 בקופסא מקורית). עוד דבר שחשוב לציין שאני מחפש סאב כמה שיותר קטן ושיתן כמה שיותר תמורה(כי אין לי מקום פנוי בבגאז' לסאב של 12'). הנה כמה תמונות לפניכם:
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 6 תגובות
- 851 צפיות
שלום לכולם , אני קונה HU חדש והחלטתי להתמקד בשני מכשירים במחיר של 1600 שקל. 1. http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=807&CatCode=153 2. http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=164 כולם אומרים ALPINE זה "עולם אחר" , האמת לא היה לי נסיון אף פעם לא עם אלפיין ולא עם פנסוניק. עד היום היה לי רק פיוניר ובא לי לנסות משהו אחר הפעם. הנתונים של הפנסוניק נראים לי מספקים ביותר מבחינת אפשרויות ועל הנייר לא נראה שהוא פחות טוב מהאלפיין אבל זה אתם תגידו.. תודה.
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 0 תגובות
- 832 צפיות
שלום לכולם, המערכת שלי היא כזאת: SONY CDX-C8000R רדיו דיסק Lanzar Vibe420 מגבר - מגביר את הסאב בגישור ואת הקומפוננט האודיובאן Lightning Audio B1.69.3 אחוריים - מוגברים ע"י הפאנל Audiobahn As62q קומפוננט קדמי Orion XTR 800w Dvc סאב עכשיו קניתי עוד סט קומפוננט של סוני מדגם XS-HA1726 הוא 150 וואט , 50 וואט RMS נקי מי שרוצה לראות אז בבקשה: http://www.12v-club.ru/items/845/ עכשיו השאלה שלי היא איך ישמעו יותר טוב ? בלייטנינג אודיו שהם 75 RMS ונצילות 88 DB שמוגברים ע"י הפאנל, או בסוני קומפוננט שהם 50 RMS ונצילות 92 DB ? אילו רמקולים יותר איכותיים? והאם כדאי לשים קומפוננט אחורי בכלל? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום מתקין מקצועי הציע לי ככה מגבר לוג'יק 440 1000 וולט סאב לוג'יק 12 אינץ' 1000 וולט 500 אר אמ אס כולל פיוז למצבר כולל חוטים אייכותיים כולל התקנה+חיבור לרמקולים אחוריים קיימים טובים ביחד 2300 שקל כולל חשבונית כמובן. האם המחיר טוב?
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. כרגע יש ברשותי מערכת אשר כוללת מקדימה קומפוננט של XETEC שבתכל'ס, פרט לכמה קרעים בלתי צפויים בממברנות (דואק סידר) אני מאוד מרוצה ממנו. העיניין הוא שמדובר בקומפוננט שהמיד שלו קטנטן (אילוצי מקום וחוסר רצון לעשות בניה ברכב שלא מצדיק את ההשקעה).כרגע יש לי כולה רנו טווינגו ואם איני טועה הגודל הוא 4 אינטש (או ארבע ורבע או משהו כזה. אני לא מבין גדול במידות. אני רק יודע שזו מידת הרמקול הכי קטנה שיש). תוך כמה שבועות אני מתעד לרכוש 306- ואם איני טועה המיד שנכנס בדלת הקידמית הוא בגודל חמש ורבע. מבחינתי, כמובן שכל המערכת תלך איתי אל הפיז'ו (סאב של FOCAL, שני מגברים וכו) אבל... כואב לי הלב לרכוש מחדש סט קומפוננטים חמש ורבע חדשים (כלומר כולל קרוס וטויטר) כשכב…
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 5 תגובות
- 844 צפיות
שלום לכולם.... יש ברשותי מכשיר מדגם 750 פיוניר הבעיה שלי היא כזו המכשיר לא קולט רדיו ישראלי אז השאלה שלי האם אפשרי לתקן את זה ואשמח להצעות היכן.. בתודה מראש רן
הודעה אחרונה מאת כושי, -
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום. אמא שלי נוסעת החודש לארה"ב וחשבתי להביא קומפוננט ופאנל. מבחינת הפאנל אני לא מחפש אלפיין או קלריון אלא משהו עם תצוגות כמו פיוניר או קנווד.לגבי הפאנל כבר החלטתי מה אני יביא. נשאר לי 200 דולר בשביל הקומפוננט(אפשר למתוח את זה קצת).אני שומע בעיקר ראפ והיפ הופ אבל אני עדיין מחפש שיהיה איכותי ולא רק עוצמה. בהמשך יגיע גם מונו וסאב(מונו כנראה של היפוניקס וסאב הסרווין ווגה VMAX החדש). איזה קומפוננטים אתם ממליצים לי?בגלל שאמא שלי תהיה בניו יורק ראיתי את האתר הזה שהחנות שלו היא בניו יורק אז היא תלך לשם... http://www.etronics.com/ וגם המחירים לא רעים בכלל. בנתיים חשבתי משם על הפיניקס גולד קסנון...מישהו שמע אותו?אם אפשר חוות דעת זה יהיה מצוין. בנוסף אם יש המלצות אחר…
הודעה אחרונה מאת SUZUKI1, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם כדאי לרכוש מגבר של PLANET AUDIO VX400D ? המוכר בחנות המערכות אמר לי שלא אז אם לא מדוע המחיר שלו כל כך יקר?
-
- 26 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אולי מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המגבר הזה. http://www.hifisoundconnection.com/Shop/Control/Product/fp/vpid/1331471/vpcsid/0/SFV/30046 אני מתכוון לחבר אותו לסאב audiobahn 400rms אני יודע שהוא חלש יחסית לסאב אבל הוא ישודרג בעתיד. תודה
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- 33 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
יש לי שלושה מגברים, כאשר הם מדורגים 2*80 2*125 1*400 המגבר הראשון (דיזל אודיו NS-700) יעבוד עם החיווט הקיים של 10G יספיק כי אני לא ישמתש אפילו ב 80 וואט שהוא מציע. עכשיו לשני המגברים הנוספים, כל אחד בנפרד דורש 8 G השאלה היא מה עדיף כלכלית ומבחינת אספקת חשמל בריאה. להריץ 4 ולפצל (לשניים של 4 או 8?) או להריץ מההתחלה שנייים של 8? תודה מראש רום
-
- 1 תגובות
- 797 צפיות
שמעתם פעם על רמקולים של חברה בשם voyager לרכב 300WATT MAX אם מישהו מכיר אז שיגיב פה
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
מורל גנבים... 1 2 3
מאת infinty- 41 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היום שמתי לב לצערי שאחד הטוויטרים שלי נשרף,יש לי סט קומפוננט של מורל הייבריד שנקנו בחודש מרץ האחרון מאתר פומפה , דיברתי עם נציג מפומפה והם אמרו לי לשלוח אליהם את הטוויטר בכדיי שימסר לתיקון בגדר אחריות מחברת morel הלכתי לרכב לפרק את הטוויטר ולהפתעתי הרבה לא האמנתי למראה עניי המדבקה שעל הטוויטר דהתה ונגלה לעניי רמאות לא נורמלית מתחת המדבקה רשום pulse!!! צירפתי תמונה כדיי שכולם יראו ויאמינו ויעזרו לי להחליט מה לעשות ובאיזה צעדים לנקוט!!! תודה מראש לכל העונים!!! http://Www.Rar.Co.iL/files/eMule-1131303794.jpg
הודעה אחרונה מאת infinty, -
- 1 תגובות
- 741 צפיות
ניתן להכניס לפורד פיסטה שנת 97 רמקולים בגודל 6.5"?
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כרגע יש לי HU 6750 ורמקולים אחוריים אינפיניטי 6913 6X9 אני אמור לקבל מגבר מהדיוטי פרי , כנראה JBL GTO 75.4 . אני מחפש מתקין טוב ואמין שיתקין לי את המגבר הנ"ל , בנוסף אני רוצה להוסיף באותה התקנה קומפוננט מורל דוטק ( התקנה בלבד \ קניה + התקנה ). אני גר בראשון ועובד בת"א אז כל משהו באיזור יהיה נוח . תודה עדי
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
- 0 תגובות
- 654 צפיות
שלום לכם אנשים רציתי שתעזרו לי לבחור סאב יענה לדרישותי אז ככה כרגע יש לי מגבר של רוקפורד P 4004 וסאב כפול של רוקפורד P1 עשיו אני מעוניין להחליף את המגבר במגבר של מאגנט פאנטום ורצית לדעת מה אתם חושבים עליו מבחינת הספק ואם הוא מספיק טוב ולא עדין. וחוץ מזה אני מעוניין להחליף סאב ליותר עוצמתי וכמובן חשוב מאוד שיהיה מדויק ויעבוד על שתי סלילים וגם כמובן יתאים למגבר מבחינת עוצמה שהמגבר יתן לו בראש התקציב הוא עד 1500 ש"ח. בהמון תודה ובבקשה דעתכם חשובה לי אז תעזרו לי להחליט ושוב תודה.
הודעה אחרונה מאת gil bachar, -
עזרה בהתאמה...
מאת oha11- 2 תגובות
- 750 צפיות
יש לי מגבר 800 4 ערוצים ומגבר 400 2 ערוצים מחפש רמקולים 9*6 וסאב במחיר של עד 1000 חי שקלים בלבד מבקש הצעות לציוד הכי טוב שאני יכול להוציא מהמחיר הזה... נ.ב היה לי תסאב הפיוניר 305C והרמקולים של פיוניר 460 5WAY אז לתתת הצעות שלא קשורות אליהם...
הודעה אחרונה מאת oha11, -
- 0 תגובות
- 712 צפיות
חבר'ה ראיתי פרק של פימפ מיי רייד ושם גיליתי את הדבר הבא.!!! הייתי חייב לחפש אותו ומצאתי http://www.mtxaudio.com/caraudio/products/subwoofers/jackHammer_img.cfm היה כבר יותר מדי פעמים
הודעה אחרונה מאת Rst, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב טוב . שידרגתי את המערכת לאחרונה לקומפוננטים מרמקול 6.5 פשוט,ואני עדין טוען שחסרה איכות במערכת . אני מעונין לקנות רדיו דיסק חדש מחו"ל ,את הרדיו אחותי תביא לי (חוזרת בינאור מארה"ב). תקציב 200 דולר . תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת amit20, -
- 3 תגובות
- 812 צפיות
קניתי לפני חודש בערך ר"ד של פיוניר 5750 ויש לי בעיה בגלגל של ההגבה (ווליום) האם יש לי אחריות על המוצר...אם אפשר פרטים טלפון מיקום תודה מראש אלון .
הודעה אחרונה מאת AlonSe,