פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 816 צפיות
טוב אז ככה אם אני מרכיב צינג'ר הוא מוסיף עומס למערכת ?? או שהוא לא קשור בכלל.. ?? והאם קל להרכיב צינג'ר?? אם כן האם מישהו יכול לומר לי איך.. זאת אומרת קל קל להכניס חוט או שניים והוא יעבוד ?
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
צריך עזרה!!
מאת shimsh- 0 תגובות
- 685 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737 תנו כותרות שימושיות לנושאים חדשים שאתם מפרסמים, ע"מ שמשתמשים אחרים ידעו מה הנושא גם בלי לפתוח את ההודעה. "צריך עזרה דחוף", "כנסו לכאן עכשיו" וכיוצ"ב לא יתקבלו בהבנה.
הודעה אחרונה מאת shimsh, -
שאלת התקנה
מאת jenia269- 4 תגובות
- 789 צפיות
שלום לכולם... אני הולך להתקין עכשיו פיוניר 4700. בצמה של פיוניר יש שני פלוסים(+) אחד אדום ואחד צהוב. האדום תלוי בסויץ' והצהוב לא. השאלה היא האם להסתפק בחיבור האדום בלבד בלבד או שצריך לחבר את הצהוב גם? תודה
הודעה אחרונה מאת jenia269, -
בעיה במגבר
מאת amirjss- 2 תגובות
- 679 צפיות
תשמעו חבר'ה .. יש לי מערכת .. פירוט : סאב punch אלף וואט מגבר lighting audio s4.300 ורמקולים אחוריים מסוג מקססטאר קיצר כל שבועיים המגבר נכבה והוא לא רוצה להידלק שוב .. חבר של אחי חיבר לי תמערכת .. אז אחי לוקח תמכונית ומתקן אותה עשר דקות וחוזר.. אתם יודעים במקרה מה הבעיה כאן ?? אני רוצה לתקן לבדי.. שאלתי חבר הוא אמר לי שזה עומס יתר במערכת והfuse כל הזמן נשרף .. מה לעשות בבקשה תעזרו לי ...
הודעה אחרונה מאת amirjss, -
- 0 תגובות
- 728 צפיות
זו הודעה שניה שלי שהיתה אמורה להיות ראשונה.שבה רציתי לברך את כולם ולומר שפורום זה הינו מקצועי מענין וכיפי .
הודעה אחרונה מאת BREITLING, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רוצה לחבר את המגבר לרמקולים ולסאב איזה חוטים אני צריך ולא פשוטים אם אפשר גם להביא לינק לחוטים וגם אמרו שאני צריך איזה חוט גם מהמצבר בבקשה תעזרו לי אם זה
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני צריך חוות דעת על המערכת הנ"ל קומפוננט מורל פולס מידה 6 רמקולים 9*6 מורל פולס סאב+תיבה רוקפורד פוסגייט פאנץ 300וואט 12" דגם P112S4 מגבר PULSE AUDIO הספק מקסימלי 1600 וואט דגם BA-4400 4 ערוצים. המערכת הולכת להשמיע רק האוס. המערכת תישב על 206 XS והמחיר בלי התקנה הוא 2299 שח השאלות איך ישמעו? שווה לא שווה? איך המחיר? ואם יש למישהו את המוצרים באוטו שיגיד איך הם? וכמובן איך השילוב של כולם יחד אם יש חלק שאפשר לשפר או לתקן באותו מחיר (לא מעוניין להוסיף כסף)אז קדימה להגיב... יאללה מקצוענים לעזור למתחילים... תודה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת shimsh, -
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, קניתי רדיו דיסק של קנווד kdc-5028 בארה"ב, וכמובן שיש בעיה עם התחנות (קפיצות של 0.2 מגה הרץ כך שאי אפשר לשמוע כל תחנה עם ספרה זוגית אחרי הנקודה: 91.8, 102.0, 97.8, 100.0 וכו'). מישהו יודע איך משנים את הקפיצות של התחנות ? האם אני אשמע אי פעם 102 FM מהרדיו של האוטו? תודה!
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 5 תגובות
- 766 צפיות
הסאב המדובר הוא לאנזר MAX 12 אינטצ'.... איזה תיבה מתאימה לו פתוחה\סגורה? במקרה שזו פתוחה איזה גודל פורט? וכדו.... מה המידות ומה נפח התיבה....? ואם אפשר טיפים לבניה מוצלחת.... או טעויות שלכם שאני יכול ללמוד מהן..... כל מידע יעזור תודה מראש!!!
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 1 תגובות
- 806 צפיות
יש לי פיאט פונטו ספייס 2003 עכשיו אני רוצה להרכיב קומפוננט בדלתות מקדימה כמה אינ"ץ צריך לדלתות של הפיאט הזאת ? תודה אחים שלי
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 0 תגובות
- 608 צפיות
בזמן האחרון אני רק שומע ביקורות רעות על רמקולים וסאבים של פיוניר. יש לי את ה 305C (בטח יסכלו אותי פה על שיש לי את ה"טויטר הגדול הזה") ות'אמת..אני ממש מרוצה ממנו עכשיו שאלתי היא כזאת: הוא יושב לי בתיבה ממש קטנה, זתומרת בלי חור, ויש מרחק של כ 3-4 ס"מ בין סוף הסאב לבין סוף התיבה (אין לי כרגע מצלמה) בקיצור, האם בתיבה גדולה יותר הוא יישמע יותר טוב,או שאולי סאב אחר יהנה מתיבה כזאת קטנה במקומו כי תכלס אני ממש אוהב את התיבה הזאת היא לא תופסת הרבה מקום בבגאז'..
הודעה אחרונה מאת Playaa, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי. מה אתם חושבים כל המגבר והקומפוננט האלו? האם זו החברה מקאודיו ששמעתי שהם טובים או שזה סתם חיקוי? ותודה לכל המגיבים. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1696082
הודעה אחרונה מאת samc, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי בעיה... יש לי רדיו דיסק של רוקפורד והתחנות התבלבלו לי מסיבה לא ידועה (כנראה לחצתי משהו בטעות). האם מישהו יודע איך להחזיר חזרה את התחנות הזוגיות לרדיו דיסק...? תודה רבה לכל העוזרים. סם.
הודעה אחרונה מאת samc, -
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מחליף את הקליאו. אני חושב לכיוון או גולף (שנת 99-2001) או טויוטה ראנקס (2003) אני מתלבט מבחינת איכות הרכב (להתקנה של מערכת) עובי המתכת. פלסטיקה. רמקולים. מקום בבג'ז. מקדימה. מה הקוטר של הרמקולים? ומה העומק שאפשר להכניס. מה הנפח הבג'ז רמקולים מאחורה? איפה יש מקום? בגולף יש בדלתות מאחורה ופלטה. בראנקס???? תשובה מבעלי רכב. ומתקינים. בלי ניחושים.
הודעה אחרונה מאת kobishil, -
חנויות בארה"ב
מאת amit20- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב. אני רוצה לקנות מארה"ב את המכשיר PANASONIC CQ-C5310U ,אני מחפש חנות אמינה שאפשר לסמוך עליה . הרדיו ישלח לאחותי (למדינת אינדיאנה ) ועוד חודש וחצי היא תביא לי אותו לארץ . עוד שאלה : איך אני שהתדרים של הארץ יתאימו לרדיו ?. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Matan-Net, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
גודל הרמקולים הקדמיים שלי במזדה לנטיס הוא 5x7.... אני רוצה לשים קומפוננט ולא נראה לי שיש בגודל הזה. מישהו אולי יודע אם אני יכול לשים שם 6.5 בקלות או שאני צריך מתקין שיעשה לי את זה? תודה מראש למגיבים.
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
- 4 תגובות
- 911 צפיות
יש לי קומפוננט מורל דוטק 5 ורבע, ואני לא מרוצה ממנו , לטעמי הוא נשמע לא מדוייק ! אני מחפש קומפוננט עם צליל חד ו"חודרני" ודיוק מאוד חשוב לי ! כמו כן, יש לי אפשרות לקנות ב- NYC , עד 150$-200$ . ( רק 5 ורבע ) הוא מוגבר עם רוקפורד p4004 ! אם כבר פתחתי תרד אז שאלה על המגבר ! האם הוא יהיה יציב בגישור ב2 אוהם ?! בנתונים שלו רשום שבערוץ בודד הוא יהיה יציב ב-2 אוהם . http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10063524&CategoryDesc=Punch%20Amplifiers
הודעה אחרונה מאת yossi-X-R-3-I, -
- 2 תגובות
- 782 צפיות
שלום לכולם ברשותי 2 זוגות רמקולים: אחד מהם הוא לייטנינג אודיו BOLT (שאני גם שוקל למכור בגלל השאלה הזאת) 225 וואט 75 RMS דגם B1.69.3 http://www.cardomain.com/item/LITB1693 והזוג השני הוא: Pioneer TS-A6981R 420 וואט 80 RMS http://www.cardomain.com/item/PIOTSA6981R עכשיו חברים השאלה שלי היא ככה: הרמקולים יהיו מחוברים למגבר של אלפיין שמוציא 4X60 RMS שני הרמקולים חדשים לגמרי, הלייטנינג שלי והפיוניר של אחי, ולא ממש אכפת לו מה יהיה לו עכשיו חיברתי את שתיהם לרכב ואני חושב ששומעים אותו דבר.. אני לא מרגיש ממש הבדל (רצוי לומר שיש סאב באוטו וניתקתי אותו כדי לשמוע את ההבדלים בין הרמקולים) מישהו בבקשה יכול לתת לי עצה איזה רמקולים להשאיר אצלי? כ…
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי פג'ו 406 והיו בה רמקולים אחוריים מקוריים שישבו בתוך תושבת מיוחדת שעשויה מפח, מי שיש לו את האוטו יבין על מה מדובר. שמתי שם רמקולים של פיוניר 330 וואט 6X9 לפני כשנתיים וחצי ממש בקומבינה כי הכל שם צפוף ומסובך, המגנט של הרמקולים יושב בתוך התושבת ובגלל שהמגנט של הפיוניר הרבה יותר רציני הוא מאוד צמוד לתושבת שעשויה מפח ואף נוגע בה קצת. בזמן האחרון אחד הרמקולים התחיל קצת לזייף והשני קצת פחות. הרדיו דיסק אצלי הוא הרדיו דיסק המקורי של CLARION ויש לי מגבר של LOGIC שמחובר אליו במעין קומבינה כזאת כי אין לרדיו דיסק הזה RCA. מה שרציתי לשאול זה האם אחד הדברים האלה הוא בעייתי ובגללו הרמקולים התחילו להיהרס ויש סכנה גם לרמקולים חדשים אם אשים או אפילו לשאר רכיבי המערכת הנוכחיים…
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קניתי היום בשעה טובה יונדאי גטס מודל 2004 דגם GLF אני מעוניין לדעת מה המידות רמקולים לפני שאני מפרק את הדלתות וגם המידות מאחורה בבקשה. בקרוב אני ארכיב את המערכת שלי שמופיעה למטה בחתימה ואני יעלה תמונות...מקווה להרכיב כבר בשבוע הבא תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז הנה כמה תמונות של המערכת שלי מותקנת כבר בתוך האוטו הציוד הוא: ר"ד רוקפורד 9220 מכשיר דיוידי של בוס מסך 7" תקרתי קומפוננט קדמי של לייטנינג אודיו רמקולים אמצעיים של פלאנט אודיו 6*9 v6930 מאחורה פיוניר 300 על המגש של הרמקולים את הרמקולים מגבירים 2 מגברים האחד הוא לנזר 434 והשני הוא לייטנינג אודיו 400.4 b2 סאבים יש 2 של סרווין ווגה 15" V-MAX החדשים כל אחד הוא 600 אראמאס!!! את הסאבים מגביר מונובלוק פלאנט אודיו vx900d (לא רואים אותו בתמונה כי הוא יושב מתחת לסאבים במקום גלגל רזרבה) זהו הנה התמונות המערכת הותקנה אצל שיקו ורפי בחולון שהם הבעלים הגאים של "sr system" בחולון רח האורגים 21 א.ת חולון וזהו זה חברים תהנו!!! ----> למרות שאי…
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי סאב וופר של פיונר דגם ts-w305f http://www.pioneeraus.com.au/car_entertainment/subwoofers/tsw305f/ עכשיו אני לא יודע באיזה תיבה לשים אותו עם חור או בלי חור תודה לכול מי שעוזר
הודעה אחרונה מאת mohadib, -
שיפור למזדה 3
מאת peledc- 0 תגובות
- 943 צפיות
אחרי שנים עם מערכות מוגברות ורמקולים של Quart (עם קומפוננט מקדימה ובלי מאחורה) עברתי למזדה 3. איכות הסאונד רחוקה מלהספיק ולצערי את ה HU אין אפשרות קלה להחליף. אני בדילמה לגבי השאר. לאחר בדיקה מקיפה עם היבואן, הוספת מגבר למצבר גורמת לבעיות עם האחריות. היא לא מבוטלת, הם פשוט יבדקו על כל תקלה חשמלית עם החיבור למגבר לא קשור. 1. האם אתם מכירים מישהו שהחליף רק רמקולים וזה גרם לשיפור מספק? 2. האם אתם מכירים מתקין שמסוגל לתת אחריות על ההתקנה מול טענות של יבואן על נזק? שומע רוק קל ומוזיקה קלאסית תודה אלון
הודעה אחרונה מאת peledc, -
שלום לכולם יש לי ברכב רדיו דיסק פיוניר 760 מגבר של SPL סאב 12 אינץ' של אודיובאן וקומפונט קדמי לא משו מוכר. עכשיו אין לי רמקולים אחוריים. אבל השאלה היא האם אני יכול להרכיב בדלתות אחוריות עוד זוג קומפוננט או על המגש ? זה לא יהרוס לי כלום מבחינת הסאוונד? הצעות יתקבלו בכייף. קרא את כללי הפורום (כותרת).
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 8 תגובות
- 903 צפיות
ערב טוב לכולם באוטו שלי , אין הרבה דברים.. רדיו דיסק פשוט כזה מחברת Blaupunkt שבא עם האוטו ( לא MP3 ) מגבר JBL העממי וזוג רמקולים 6/9 , פיונייר סדרה צהובה 80 RMS כל אחד. הכל אני התקנתי , עם ערכה יקרה ומקצועית 4 ג'ייג' של 'אדנס.. הכל שזור הכל עבה ומסודר , השחלתי ה RCA בצד והפלוס בצד האחר ( אם זה משנה משו ) , הכל היה תקין וסבבה בהתחלה.. לאחרונה התגלו רעשי אלטרנטור.. שמתגברים עם לחיצת גז... אבל מאוד מאוד חלשים.. אחרי שאני מגביר כבר לא שומע אותם... בהתחלה זה לא הפריע לי.. עכשיו הרעש הזה נהיה טיפה יותר משמעותי... וצצה בעיה חדשה.. כשאני מגביר ל 60 ולפעמים 50 ( מתוך 80 ) במיוחד בשירי ראף כבדים המגבר נכנס לפרוטקשן , ואז חוזר הכל במהירות.. כאילו.. הוא לא מתחמם.. …
הודעה אחרונה מאת Ameer.86, -
- 1 תגובות
- 725 צפיות
שלום לכולם. יש לי שאלה שאני חושב שאני יודע עליה את התשובה. אבל מאחר וצצו מספר ויכוחים בנוגע לנושא, אשמח לשמוע דעתכם. אצלי ברכב יש מגבר 4 יציאות. עליו מחובר סאב ב- 2 אום, וזוג רמקולים מקדימה. אני רוצה להוסיף גם רמקולים מאחורה. האם אני יכול לחבר אותם במקביל לרמקולים הקדמיים (על אותן היציאות של המגבר)? האם הם יכולים להישרף..? האם זה יוסיף משהו בכלל ..? ממתין לדעותיכם.
הודעה אחרונה מאת griber6, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 946 צפיות
שמעתי מחבר שאפשר להתקין סאב במגש האחורי בדיוק כמו רמקולים אחוריים וככה התיבת תהודה שלו תהיה תא המטען.. אפשרי? יעבוד טוב? אני מעוניין לעשות את זה ככה כי פשוט אין לי מקום לתיבה מאחורה.. תודה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היתי שמח לשמוע על הצעות ל HU CLARION ברמה של 9835 ומעלה מבחינת איכות סאונד, שיוציא סאונד חי ומלא... אני רוצה להביא מחול,השאלה איזה דגם כדי להביא שיהיה אפשרי לקלוט איתו רדיו. איזה דגמים כאלה ניתן למצוא ללא!!! כפתורי טאצ. תקציב 4000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, שמעתי שיש אנטנה לרדיו מבתוך האוטו שנדבקת על השימשה ( כדי שלא ישברו כל פעם את החיצונית..) מישהו שמע על זה ? כמה זה עולה ואיפה להשיג ? האם הקליטה טובה כמו בחיצונית ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ttyt, -
- 3 תגובות
- 909 צפיות
שלום יש ברשותי PIONEER DEH-560 PRIEMIER היום חיברתי בשעה טובה מגבר וסאב ועכשיו יש לי בתפריט של הר"ד שליטה מלאה על הסאב, ויש שם אופציה של לבחור סאב נורמל או REV מה ההבדל בינהם והצעה איך לכוון מבחינת תדרים את הסאב (50-80-125) ? וישנה עוד אופציה של HPF גם םעם תדרים מה שה ומה שם להשים? תודה חן
הודעה אחרונה מאת audio-feel,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 264 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Liquidator
- נהג מירוצים ותיק
- עוזי ל
- stum
- Shay Shd Dave
- לירון .ה.
- RedLabel
- Pavlik
- PASHUT
- גולדן191
- falou
- Cycleman