Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאב הזה בשונה מאחיו[גירסת C תיבה אטומה.] אמור להיות בתיבה פתוחה[לא יודע כמה ליטרים טוב לו]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יש לי שאלה בקשר לתיבות.

איך אני רואה פה אנשים שממליצים על תיבה בגודל של 100 ליטר +

אבל גודל בגאז' ממוצע הוא 100-150 ליטר

הסבר בקשה

מתי תבוא הVTS?

פורסם

מה שהבחור התכוון שהוא אמר 200 ליטר זה בגלל אופי הסאב-

הסאב הנ"ל הינו free air שעובד ללא תיבה וכל הפאגז כעיקרון יהיה התיבה שלו, חיזוק טוב של המגש האחורי למגש מפלטת עץ מסיבית וחזקה וקיבוע הסאב בפלטה יתן תוצאות טובות .

פורסם

אז שאומרים כאלה גדלים מדובר בחיזוק הסאב על המגש?

איזה גדלים זה נע בדרך כלל סאב בתוך תיבה?

מתי תבוא הVTS?

פורסם

יש כל מיני גדלים , זה תלוי מה אתה רוצה מהסאב שלך SQ\SPL

כל חברה נותנת מידות בשביל שהסאב שלה יעבוד בסיגנון איכותי (ללא פורט) או בסיגנון עוצמתי (פורטד)

תיבות נעות בין ה100 ליטרים -ל30 או פחות ...

קשה להצביע במדיוק על הגדלים.

בד"כ התיבות הקנויות מגיעות בנפח של 45 ליטר -+ עם פורט

פורסם

לדעתי לא מתאימה בכלל, ותקנו אותי אם אני טועה.

הסאב אמור לעבוד כמו שתיארתי בהודעה למעלה , ללא תיבה פריי אייר.

אם יש באפשרותך לחזק את המגש לעץ עווה ולעשות חור לסאב על המגש עשה זאת , אם לא החלף סאב.

Recommended Sealed Enclosure150 Litres

נלקח מהאתר של פיוניר

פורסם
יש לי שאלה בקשר לתיבות.

איך אני רואה פה אנשים שממליצים על תיבה בגודל של 100 ליטר +

אבל גודל בגאז' ממוצע הוא 100-150 ליטר

הסבר בקשה

גודל הבגאז' ממוצע הוא 300-400 ליטר! המקרר שלך בבית הוא 500-600 ליטר ביפנים אם קירות של משהו כמו 8 ס"מ מכל צד. נפח של קיר כזה זה בערך 90 ליטר אם למקרר היו קירות בעובי של 1 מ"מ אז המקרר היה בערך 800 ליטר. מדובר על מידות הפנימיות!
פורסם

באתר כתוב שלסאב הזה מומלצת תיבה אטומה בנפח 150 ליטר.

פורסם

לדעתי הכי כדאי להרכיב את הסאב הזה על המגש האחורי בלי תיבה בלי כלום

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

• תוכן חדש...