Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק CLARION

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתי שמח לשמוע על הצעות ל HU CLARION ברמה של 9835 ומעלה מבחינת איכות סאונד,

שיוציא סאונד חי ומלא...

אני רוצה להביא מחול,השאלה איזה דגם כדי להביא שיהיה אפשרי לקלוט איתו רדיו.

איזה דגמים כאלה ניתן למצוא ללא!!! כפתורי טאצ.

תקציב 4000 ש"ח

פורסם

ההבדל בינהם זה מכשיר אמריקאי מול אירופאי, מה שבעייתי בקלריון שמ2005 והלך, רק מכשירים אירופאים תומכים בתדרי רדיו אירופאים.

ה6 זה האירופאי.

המכשיר שהכי מתקרב ל9835(אם לא מתעלה עליו), זה ה955MC החדש, ספינת הדגל של קלריון.

under construction..

פורסם

למה בלי טאצ'????

מה שציעו לך זה מכשיר פצצה !!! איכותי ביותר...

במחיר שכתבת את כבר יכול להביא מחו"ל את ה-955MC כולל משלוח לארץ...!!!

אם אתה רוצה בלי טאצ' ומשהו איכותי תלך על ה- 846MC או 746 אם אני לא טועה(הוא 24 BIT) ..

בהצלחה!!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

ה955 באמת נראה מפתה, הוא עולה בערך 50 דולר יותר מה945 והוא נראה הרבה יותר נחמד!

דגם ממש חדש לא ראיתי אליו שום מידע בגוגל, גם הייתי באתר של קלריון בערך לפני חודש וחצי והוא לא היה שם, עכשיו כמובן כן.

פורסם

ה-955 יצא לפני 4 חודש לפחות!!!! צכשיר פצצה ביותר ממליץ בחום(אני ראיתי את ה-945 והוא היה פצצה אז זה אמור להיותר יותר י הוא גם ציבעוני..) :)

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

מכשיר יקר!!!! אם אני לא טועה אפשר להשחג אותו בארץ דרך היבואן של CLARION ... שמעתי יש להם אותו.. הוא יקר בטרוף!!! אפילו בתאילנד!!!

פורסם

אחי נציעו לך פה מכשירים הכי מתקדמים בארץ ומהמיקצועים בעולם...

הדגם האחרון שהצעתה נראה קצת חלום סאונד...

אז כל ההצעות כבר נכתבו נשמח לשמוע מה הבחירה שלך ומה אתה מתכוון לרכוש..

OHA11

• תוכן חדש...