פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תודה.
הודעה אחרונה מאת Rst, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה אתם אומרים על המגבר הזה? אלו הנתונים שלו: 4-channel "Punch" Amplifier. Output Power (4 ohms) 50W x 4. Output Power (2 ohms) 100W x 4. Output Power Bridged (4 ohms) 200W x 2. Distortion Max (4 ohms) 0.05%. Frequency Response (+/- 0.5dB) 20Hz - 20kHz. Signal to Noise (A-weighted) >100dB. Input Sensitivity (+0dB gain overlap) 150mV - 3V. Bridgeable. Pass-thru capacity. 4 Xcard capacity. יש לי אפשרות להביא אותו ב 250 שקל יד שניה.. האם שווה?
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי פיאט פונטו 97 עכשיו במגש האחורי שלי אין רמקולים ואין חורים..!! אני רוצה לשים שם רמקולים 6*9 אבל נראה לי שהמגש מאחורה הוא דק מידי כדי להרכיב עוד מגש????
הודעה אחרונה מאת TheGreatCat, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום , אני קונה מערכת לאוטו ב1800 שקל כתבתי פה לפני כמה ימים והגעתי להחלטה שזה מה שאני קונה USC9980 Platinum Audio Pioneer TSW306C Morel PULSE 6 כל הרכיבים עולים 1500 שקל (כל רכיב יוצא 500 + -) למי שחושב שיש לו משהו במחיר הזה שיותר טוב שיכתוב כי עדיין לא הזמנתי כלום... אני גר בחיפה איפה אני מוצא מקום לקנות ולהתקין את המערכת? (מי שמכיר שיכתוב חנות) שאלה נוספת שיש לי היא שאני לא מבין מה זה קומפוננט כאילו אני רואה מערכת שהיא שישה חלקים מישהו יכול להסביר לי מה עושה כל דבר=רכיב
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי לא מזמן קומפוננט של סוני מדגם: XS-HA1726 הם 50 RMS בקרוב אני ארכיב אותו, הוא יורכב ברמקולים של הדלתות האחוריות באוטו שלי מה אתם אומרים עליהם ? יעשו צליל טוב? או שעדיף לי להתקין במגש האחורי את הפיוניר 240W מדגם TS-E6990 הם 70 RMS (כרגע יש לי רק קומפוננט קדמי של אודיובאן AS62Q) ואני מתלבט אם להרכיב את הקומפוננט סוני או הפיוניר ועוד משהו, הרמקולים האחוריים או הקומפוננט לא יקבלו הגברה... יש לי מגבר 4 יציאות אבל הוא מגביר רק את האודיובאן והסאב תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
בהיבט של התקנה מקצועית של מערכת לרכב ובדגש על ביצוע איטום דלתות ע"י "דינמט קיט". האם המתקין שם התמחה כבר בביצוע העבודה הנ"ל,או שכדאי לפנות למקצוענים מאיזור המרכז? אשמח לשמוע המלצות מחברים שהתקינו אצלם.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
בעיה ברמקולים- צליל חלש 1 2
מאת oz1- 18 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום, יש לי שני רמקולים של פיוניר 350w שמחוברים למגבר ומשום מה לא שומעים את הרמקולים חזק. ניסיתי להגביר מהמגבר ועדין לא שומעים בצורה חזקה. מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה? תודה.
הודעה אחרונה מאת TheGreatCat, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 862 צפיות
אז ככה אני רוצה לבנות לי מערכת נחמדה + נוטה למפציצה בווליום אז ככה בנתיים יש לי מערכת רדיו דיסק של DEHP7750MP Pioneer הדולפינים הכחולים קבלו לינק http://goop.zap.co.il/model.asp?model_id=13493 ורמקולים של פיוניר 350w שזה בערך 80rms נקי אני רוצה לדעת מה אני צריך בשביל להוסיף לה שתהיה מערכת מפציצה אז ככה אני רוצה זוג קומפוננט במחיר סביר לא מהמותג הכי מוביל איזה יש לכם להציע לי? ומגבר..אז ככה..כמה מגברים צריך בשביל להפעיל זוג קומפננט ורמקולים אליפסה של פיוניר 350 ? וכמובן את המערכת (הפנאל) ובע"ה גם אם נביא סאב. וכמה וואט אני צריך מגבר? ואם 2 מגברים אז מה לחבר למה ואיך? וגם בקשר ליציאות כמה.. ומה אתם ממליצים מגבר נגיד בוואט גבוה במיוחד או שתי מגברים…
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 3 תגובות
- 913 צפיות
נראה לי שאולי אני יביא את הסאב הבא במידה ולא יבוא לי על הרוקפור שלי ורציתי לקבל את חוות דעתכם+איזה מגבר יתאים לסאב. מה עדיף 12" או 13" למקסימום SQL. האם יש למישהו מושג איפה ניתן לקנות את הסאב בארץ הזה ובכמה כי ברדיו מילאנו לא מוכרים אותו . Free Air Resonance (Fs): 24.3 HzElectrical �Q� (Qes): 0.464Mechanical �Q� (Qms): 6.700Total Speaker �Q� (Qts): 0.434Equivalent Compliance (Vas): 3.94 cu. ft. / 111.6 litersOne-Way, Linear Excursion (Xmax)*: 0.85 in. / 21.6 mmReference Efficiency (no): 0.331%Efficiency (1W/1m)**: 87.4 dB SPLEffective Piston Area (Sd): 100.4 sq. in. / 0.0648 sq. m.DC Resistance (Re): 6.50 ohm***Nominal Impedance (Znom): Dual 4 ohmThermal Powe…
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קורא MP3 כמה שיתר יציאות זה לא בשבילי ,בשביל חבר
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום חיברתי את הסאב שלי ROCKFORD RFR 3110 POWER 1000W RMS למגבר של ROCKFORD 1500BD ב-4 אום המגבר נתן משהו כמו 800W RMS וזה היה פשוט פחד מוות סוף הדרך ואני לא מגזים כל השכנים בקרבת מקום יצאו למרפסות שלהם לראות מזה הרעש המטורף הזה הסאב מותקן בתיבה אטומה קטנה כמעט מדויקת .בעיקר התרשמתי "מהדיוק ומהמכה" של הסאב לפי פורומים שקראתי וגם לפי דעתי אפשר להגיע ל-140 DB עם הסאב הזה. מה שכן זה יותר מידי בשבילי ונראה לי שאני ימכור לצערי את הסאב. עכשיו אני מביו מזה הסדרות הישנות של ROCKFORD. מענין לדעת מה יקרה שיחברו את הסאב הזה אם מונובלוק ב-1 אום שנותן 1000W RMS אמיתים.... רציתי גם לקבל מכם שמות של אתרי אינטרנט אמינים בחו'ל שאפשר לקנות מהם כי כנראה שאני יקנה את הסאב של JL W6…
הודעה אחרונה מאת TYPE RF, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתמות החלפתי את הסאב הישן שלי סאב כפול של רוקפורד P1 לסאב יחיד של פיניקס גולד XENON 500 R.M.S מה אתם חושבים עליו והאם הוא נחשב מדויק ואיכותי כרגע הוא מוגבר עם מונובלוק של מאגנאט פאנטום 675 R.M.S ב2 אום ותודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת R8082, -
- 1 תגובות
- 700 צפיות
שלום חברים ! עזרו לי לבנות ולכוון את התיבה לתדר בסגנון של Benassi . דוגמאת השיר : Every Single Day אני צריך את עזרתכם כדי לדעת על כמה הרץ לכוון אותה לפי השיר הנתון . אני חושב שהתיבה ם חייבת להיות פתוחה .
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
קיבלתי טווטרים חדשים של מורל והם הגיעו עם שניי קבלים קטנים בצבע צהוב, שאלתי היא מה תפקידם של הקבלים למה הם משמשים
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ואם אני ילך לשם האם יתנו לי לקנות סט קומפונט ? אם כן מישהו יודע את המחיר של HYBRID OVATION?
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תראו קניתי את הרדיו דיסק הזה ב1000 ש"ח שמיעה חבל על הזמן שליטה על הסאב על צלילים נמוכים ועוד הרבה אפשרויות פאנל יפה.. 3 יציאות למגבר.. והנה הרדיו דיסק.. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3557,normal_sales מה אתם אומרים שווה המחיר?
הודעה אחרונה מאת stio, -
- 0 תגובות
- 752 צפיות
אני קונה מערכת לאוטו... התפריט שלי הוא כזה יש לי כבר רדיו דיסק פיוניר deh-p3550mp אני מעוניין לקנות זוג רמקוליםו6x9ואינטשוPioneerוTSA6971ו 350 ש"ח סאב סאב וופרו12ואינטשוPioneerוTSW306Cו 600 ש"ח+תיבה ומגבר עוד לא החלטתי אשמח לקבל את דעתכם תקציב 500-700 ש"ח מגבר שיפתח גם תרמקולים וגם תסאב..!! מה אומרים???
הודעה אחרונה מאת eranmor, -
עזרה במערכת
מאת פיג'ו 106- 4 תגובות
- 953 צפיות
שלום לכולם אני קניתי מערכת לרכב שלי. עכשיו אני התקנתי בעצמי הכל, הבעיה שיש לי עכשיו הוא שכאשר אני לא נוסע עם האוטו אז שומעים דיי חלש את המוזיקה ואז כשאני מתחיל לנסוע הוא מגביר את הווליום. מה יכולה להיות בעיה כאן? האם החוטים או המינוס שלי לא טובים? איך אפשר לפתור את זה? http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=92883
הודעה אחרונה מאת פיג'ו 106, -
- 4 תגובות
- 969 צפיות
אני עכשיו בונה תיבה לW7. אני רוצה לדעת מה יהיה ההבדל בין תיבה מעץ 19מ"מ לתיבה מעץ 25מ"מ. מדובר רק ההבדל בתיבה. לא בנפח וכו. מה ההשפעה של עובי העץ?
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
שלום לכולם ותודעה על העזרה בנושא הקודם. יש לי בעיה חדשה! למערכת שלי אין יציאת RCA!! האם יש אפשרות לחבר לה מגבר?? המערכת היא מסוג סוני cdx2500 דגם ישן ( קיבלתי עם האוטו ) אבל מערכת ממש טובה. בבקשה תעזרו לי... אני לא רוצה לקנות מערכת חדשה... תודה שלומי
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 3 תגובות
- 837 צפיות
יש לי בבית ואני לא מוצא עליו את הדגם ואני רוצה לדעת מה המחיר שלו...
הודעה אחרונה מאת down2u, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי .. רציתי לדעת אם יש הבדל בין הקיקר שיש לי בתמונה בצד ימין לבין החדשים הכסופים ? האם יש שינוי בהספק של הסאב? ד"א זה דגם COMP VR ועוד שאלה .. בקשר לתיבה רציתי לדעת איך התיבה משפיעה על הסאב יש לי תיבה ואני לא יודע אם היא בנפח מתאים לסאב? אם לא יש הבדל ?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
שלום אנשים, אחרי שהוחלף האוטו לקורולה 2001 נסעתי היום להתקנת המערכת שלי. כרגע מורכבים: HU:Blaunpunkt Bermuda MP35 Amp: Rockford P4004 Rear speakers: Pioneer 6980 80W RMS המוזר הוא שההבדל בווליום בין המגבר-צעצוע הקודם שלי Rockford 2300 לא משמעותי כמו שחשבתי שיהיה. מה עושים? חשבתי להחליף לקיקר 350.4 או 480.4,לא זוכר איך הוא נקרא דגם שהוא 100 וואט,4 ערוצים או לסאונדסטרים. הצילו! תודה, ערן
הודעה אחרונה מאת Chooch, -
- 0 תגובות
- 777 צפיות
שלום למישהו יש המלצה על HU אמין וטוב עדיפות ל mp3 עד מחיר אחרון בהחלט של 1000 שקל , רצוי פחות... עדיפות לחברות מוכרות כגון פיונייר , jvc וכו לפחות חיבור 1 למגבר , שליטה נוחה , אוקולייזר , פנל נשלף ... תודה לכם ושבת שלום !!!! עריכה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=93808
הודעה אחרונה מאת Bomba, -
זקוק לחו"ד על ר"ד Clarion דגם DB356MP
מאת Guest ®XploiteR- 3 תגובות
- 889 צפיות
ערב טוב, אז לפי התרשמותי הראשונית מהמכשיר, הוא נראה פשוט למדי בלי כל מיני אנימציות למיניהם, אפילו נותן תחושה מסויימת שמדובר באחד המכשירים הזולים של המותג הידוע והנחשב CLARION. גם לפי הנתונים שלו הוא לא נראה מבטיח במיוחד - כמו כל מכשיר "סטנדרטי" של חברה אחרת. ואולי אני טועה אבל, בישבילי מה שחשוב הוא לא איך שהמכשיר נראה מבחוץ אלה איך שהוא נשמע, וכמובן רמת האיכות והאמינות שלו. האמת אני די בדילמה עם עצמי לגבי המכשיר הזה... איך הוא בהשוואה לפיוניר 7750? ואני מתכוון לנטו איכות המכשיר מבפנים ולא מבחוץ + איכות השמע. האם כדאי לשקול רכישה של הקלריון או שעדיף לשכוח ממנו? לינק למכשיר: http://www.go4it.co.il/Product.asp?Pid=DB356MP&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7##
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
רכשתי סובארו אימפרזה חדשה,ומעוניין להתקין בה מערכת איכותית. 1.רדיו דיסק MP3:מתלבט בין דגמי העל של פיוניר(9650) ואלפיין (9855).מה לדעתכם טוב יותר? 2.ברשותי מגבר סוני 6 ערוצים,כאשר באפשרותי להשתמש בו בתור:2 כפול 120וואט+2 כפול 55 וואט(דגם XM 3060).מתלבט לגבי קומפוננטים 6.5" קידמיים,רצוי איכותיים. הציעו לי את: -מורל הייבריד אוביישן 6 (במחיר 1800 ש"ח). -PPI דגם DCX650S במחיר של 1900 ש"ח -PPI דגם PC650S במחיר של 1100ש"ח מה לדעתכם עדיף?איני חובב ג'אז או קלאסי,אוהב לשמוע בעיקר פופ/רוק סטנדרטי+ישראלי..(מכל דבר קצת ) האם המחירים שקיבלתי טובים,או אולי ניתן עוד "לכווץ"? האם אתם יכולים להמליץ על דגמים נוספים מומלצים? האם קומפוננטים זולים יותר(סדר…
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 937 צפיות
שלום רב רכשתי חומר לאיטום הרכב איך להרכיב אותו זה לא בעיה החומר מסוג DINAMAT השאלה שלי היא כזאת הסט של הבגאג' מורכב משני חומרים שונים גם dinamat original וגם dinamat extreme אני צריך לדעת איפה להרכיב כל חלק תודה רבה תאיר
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אנשים איך אלה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1721207 כפי שרואים באתר אפשר להוציא אותם ב 230 שקל כולל משלוח האם הם שווים את המחיר? כמובן אני לא מחבר אותם למגבר רק להחליף את הקדמיים של אבא שלי באוטו שלו האם הם שווים את המחיר?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 5 תגובות
- 903 צפיות
קיבלתי מחבר של אבא שלי סאב מדגם- beyma-15' g-350 מישהו יכול להגיד לי איך הוא? כמה וואט הוא? אם מישהו מכיר אותו בכלל...\= תודה.. אלון
- 5 תגובות
- 844 צפיות
הרמקולים יחוברו ישירות לhu ללא מגבר וגם לא יהיה בעתיד גודל הרמקולים "5.25 תקציב: 400-450 ש"ח מחיפוש קצרצר שערכתי מצאתי אינפיניטי ref5002 שנראים לי סבבה אך נראה לי יותר סביר לקנות איזה קנווד או ג'י בי אל בעצמה נמוכה שיפיק יותר מהעוצמה של המכשיר בלבד. למי מבינכם ששמע מערכות ללא הגברה בבקשה שיעזור לי בנושא, אני לגמרי מחוץ לעסק.
הודעה אחרונה מאת Rieno,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 203 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- flytomars
- axSupreme
- nechmya
- IsraCar
- tan tan
- carsgo
- Boris002
- discoTD5
- Haim_gds
- om2
- zaf
- Yuval Oren