Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

רכשתי חומר לאיטום הרכב

איך להרכיב אותו זה לא בעיה

החומר מסוג DINAMAT

השאלה שלי היא כזאת

הסט של הבגאג' מורכב משני חומרים שונים

גם dinamat original וגם dinamat extreme

אני צריך לדעת איפה להרכיב כל חלק

תודה רבה

תאיר

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

האקסטרים הרבה יותר נוח לעבודה, ואינו צורך חימום לפני כן.

ולכן הוא מתאים לדפנות של הבאגאז'.

האוריגינאל הוא חומר פשוט יותר ,דורש חימום לפני זה בעזרת פן או בלואר, מתאים יותר לציפוי החלק התחתי של הבאגאז'(רצפה).

under construction..

פורסם

להפך, ההתקנה זה כן הבעיה...

אני ממליץ לך אולי להשקיע עוד כמה שקלים ולהתקין במקום מקצועי שיש לו ניסיון כמה שיותר רחב עם החומר.

או לחליפין למצוא חבר או משהו כזה שיש לו ניסיון עם החומר.

חבל להרוס או להתקין בצורה לא יעילה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

את האקסטרים מדביקים כמו מדבקות רגילות פשוטות מנקים לפניי ומדביקים צריכים לדאוג שהמקום יהיה מאוד נקי, החומר הזה הוא גמיש במיוחד הוא כמו מסטיק ולא דורש חימום לפניי זה.

עצה לגביי הדינמיט הרגיל ביום של חמסין להשאיר את החומר בחוץ כשעה אחת החומר נהיה ממש גמיש ואני אומר את זה מתוך ניסיון יותר קל לעבוד איתו, אין ספק שצריכים אחריי זה בזמן שמדביקים עוד לחמם את החומר עם פן אבל בעיקרון שהחומר כבר חם העבודה בהרבה יותר קלה.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

גם לאסטרים טוב קצת חימום בשביל שיהיה יותר רך.

אין לנו בזמן הקרוב חמסין אבל גם קצת שמש מחמם את זה טוב.

ותדביק את האקסטרים על המכסה של הפגאז' כי האורגינל בשמש נופל.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...