Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמקולים יחוברו ישירות לhu ללא מגבר וגם לא יהיה בעתיד

גודל הרמקולים "5.25

תקציב: 400-450 ש"ח

מחיפוש קצרצר שערכתי מצאתי אינפיניטי ref5002 שנראים לי סבבה אך נראה לי יותר סביר לקנות איזה קנווד או ג'י בי אל בעצמה נמוכה שיפיק יותר מהעוצמה של המכשיר בלבד.

למי מבינכם ששמע מערכות ללא הגברה בבקשה שיעזור לי בנושא, אני לגמרי מחוץ לעסק.

פורסם
שיוסיף 90 שח ל500 שח,ויקנה קומפוננט קדמי של מורל פולס. 5 ורבע.

הוא אמר שלא יהיה לו מגבר ואם לא יהיה מגבר אז המורל לא שווה ממש לקנות

יש רמקולים יחסית פשוטים אך טובים של Blaupunkt אבא שלי שם אותם באוטו הוא כקה אותם ב100 שקל והם מוצאים אחלה איכות ועוצמה מהרדיו דיסק הם לא מיועדים לחיבור במגבר.

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1726705

:-) just smile
פורסם

טוב בקיצור ההתלבטות היא בין magnat BP1330 לבין infinity ref5002.

את האינפיניטי יצא לי לשמוע אמנם "6.5 והם נשמעו מצויין, את המאגנט אני מכיר רק מביקורת אחת שקראתי והוא זול ב190 ש"ח.

מי שמכיר/שמע בבקשה שייתן חוו"ד. מדובר במתנה לחבר שמשתחרר מצה"ל...

פורסם

לך על המאגנט או על הבלופאנקט שהצעתי לך

הדגם הזה של אינפיניטי יש לו תווך תדרים קטן מאוד.לא ממש מומלץ .

:-) just smile
  • תוכן חדש...