Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי סובארו אימפרזה חדשה,ומעוניין להתקין בה מערכת איכותית.

1.רדיו דיסק MP3:מתלבט בין דגמי העל של פיוניר(9650) ואלפיין (9855).מה לדעתכם טוב יותר?

2.ברשותי מגבר סוני 6 ערוצים,כאשר באפשרותי להשתמש בו בתור:2 כפול 120וואט+2 כפול 55 וואט(דגם XM 3060).מתלבט לגבי קומפוננטים 6.5" קידמיים,רצוי איכותיים.

הציעו לי את:

-מורל הייבריד אוביישן 6 (במחיר 1800 ש"ח).

-PPI דגם DCX650S במחיר של 1900 ש"ח

-PPI דגם PC650S במחיר של 1100ש"ח

מה לדעתכם עדיף?איני חובב ג'אז או קלאסי,אוהב לשמוע בעיקר פופ/רוק סטנדרטי+ישראלי..(מכל דבר קצת:wink: )

האם המחירים שקיבלתי טובים,או אולי ניתן עוד "לכווץ"?

האם אתם יכולים להמליץ על דגמים נוספים מומלצים?

האם קומפוננטים זולים יותר(סדר גודל של 600-1000 ש"ח) יוכלו לתת לי סאונד מספק לצרכיי?

3.האם יש טעם להוסיף עוד רמקולים 5.25" בדלתות האחוריות(לאו דווקא קומפוננטים) ,או שזה מיותר-והקידמיים אמורים להספיק?(בכוונתי לחבר גם סאב+מגבר נוסף שנמצא ברשותי).

4.האם לדעתכם יש טעם להוסיף לדלתות הקידמיות "דינמיט קיט",או שזה מוגזם לצרכיי?

5.אבקשכם להמליץ על חנות/מתקין סופר מקצועי באיזור חיפה,רצוי מניסיון.

זהו חברים,תודה מראש לכל תשובה מצידכם,רצוי שתהייה "מושקעת":-P

פורסם

קומפוננט זו התלבטות רצינית או ה DCX של פרסשן או המוראל שתיהם נשמעים נהדר אני מאוד אהבתי את הסאונד של שתיהם...

בכל אופן את ה DCX אפשר למצוא ביותר זול סביבות ה 1600 מצאתי כשאני התעניינתי לגבי הקומפוננט הזה...

איזה סאב אתה מתעתד לחבר למערכת?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הסאב זהו ה"כסף הקטן"/לפתן של המערכת:wink:

כרגע ברשותי פיוניר 10" שיופעל ע"י מגבר קנווד מונו 400 וואט.

לאחר שכל רכיבי המערכת האחרים יהיו מורכבים,בכוונתי לבצע מס' החלפות של סאבים,עד קבלת התוצאה המקווה..

האם יש סאב ספציפי שעליו אתה ממליץ בשילוב עם הרכיבים שציינתי?

ודרך אגב-שכחתי לציין את הפוקל 165V1.איך הוא ביחס לשני הקומפוננטים האחרים?

פורסם

לטעמי, ההייבריד והאלפיין. (אישית, הייתי חושב יותר בכיוון של קלריון)

קיט DYNAMAT , מבחינתי עם סט-אפ כזה הכרחי.

קומפוננט בדלתות האחוריות, או על המגש מאחור לדעתי - מיותר.

הייתי הולך יותר בכיוון של סאב איכותי. אולי IDQ12V2 של IMAGE DYNAMICS

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

לגבי הדינמט-הציעו לי קיט(תא מטען-שאמור להספיק לדלתות הקדמיות+חלק מהתא מטען):

חומר-800 ש"ח

התקנת הקיט בלבד-300 ש"ח

האם המחיר הגיוני?את האמת-קצת "כבד עליי" האיבזור הזה..

וחוץ מזה-האם בלעדי הקיט הזה,אפשר לומר שהקומפוננטים המקצועיים הללו "מבוזבזים" ואולי כתוצאה מכך שווה לרדת ברמה לזולים יותר,או בכל מקרה הם ישמעו מעולה?

האם ניתן להשיג את הקומפוננטים של מורל במחיר זול יותר מזה שקיבלתי?

פורסם

לגבי המחיר של החומר הוא מחיר ממוצע (ככה גם לי הציעו ב 3 חנויות) אבל המחיר של העבודה די גבוה.

איטום ישנה מאוד את טיב המערכת שלך, לטעמי יותר חשוב איטום בדלתות הקידמיות מאשר בתא המטען

, פשוט מקדימה כשתשמע חזק הדלת תזוז וזה יפריע לך כניראה.

לגבי הרדיו דיסק הייתי ממליץ לך על האלפיין , אלה אם אתה מאוד אוהב תצוגות ושטויות כאלה לך על הפיוניר.

לגבי הקומפוננט לדעתי האישית לך על המורל. לגבי המחיר שלהם לא ניראה לי שתמצא ביותר זול (חוץ מיד שניה.).

פורסם

סאונד ברכב זה עניין של פשרות. בבית אתה יכול לקנות רמקולים רצפתיים ורסיבר והדבר היחיד שתצטרך לדאוג שירעד לך זה התמונות על הקיר.

כדיי להגיע לרמה עד כמה שיותר קרובה למושלמת (ואפשרית) ברכב - חייבים לאטום את פנים הרכב כדיי למנוע קרקושים ומעבר לזה - כדיי לתת תמיכה לרמקול מבחינת השטח עליו הוא מוברג או מורכב.

עם סט כמו ההייבריד אוביישן הייתי עושה איטום 100%.

• תוכן חדש...