פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
רציתי לדעת איך החברה הזאת בכלליות? הציעו לי סאב שלהם 12" אני אברר את הדגם רציתי גם חוות דעת על הקומפוננט שלהם הדגם: ABC600T מישהו מכיר? אני צריך חוות דעת איך הם נשמעים וכמה בערך עולים תודה, ניב
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 4 תגובות
- 865 צפיות
שלום... מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מפצל לקבל + מהמצבר למגבר עובר לי 2 G ומשהו כמו רשת לסאב שלא יפגע לקיקר L7 באזור המרכז בבקשה תודה!!!
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי סאב audiobahn 400rms לפי המלצת היצרן התיבה של סאב צריכה להיות אטומה ובנפח 69 ליטר. הנה הנתונים: fs=37.4hz qts=0.76 qes=0.88 vas=69 L xmax= 7mm rms=400 מישהו אולי יכול לנסות ולחשב האם הנפח הזה נכון. הרצתי חיפוש וניסיתי לחשב אבל זה לא ממש הלך לי. תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת NIRMINES, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב, אני יכול להביא את שתי הסאבים האלה עם תיבה בפחות או יותר אותו מחיר. איזה מהסאבים האלה יותר איכות אבל שיהיה גם יחסית חזק? הם יוגברו עם jbl 75.4. ואולי בעתיד(יש זמן) אני אביא גם מונו בלוק. תודה יוני
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
אז ככה אני עומד לקנות מערכת שלמה לרכב ( לאחר שגנבו לי את הקודמת ) וההצעות הם כאלה: רמקולים: Kenwood KFC6935 350W 6X9 Rockford Fosgate P1692C 150W 6X9 SoundStream XTS6.9 400W 6X9 רדיו דיסק: Kenwood KDCW531Y MP3 Rockford Fosgate RFX9120 MP3 מגבר: Rockford Fosgate P4004 1200W 4Ch JBL GTO 75.4 400W RMS 4Ch SoundStream XTA360.4 360W 4Ch Lanzar HTG434 1200W 4Ch סאב - כבר יש לי (לנזר 1000W) חשוב לציין שהמחיר לא מעניין אותי כאן, מה שחשוב לי זה ה"שילוב המנצח" מתוך הרשימה הזו. תודה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת griber6, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 970 צפיות
שווה להחליף את הפיוניר p8mp לזהhttp://www.kenwoodeurope.com/products/ListProduct.aspx?k1=2&k2=4&k3=23&pr=1824 מה יותר איכותית מבחינת סאונד בלבד עזבו תצוגות תודה לכול העוזרים
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- 5 תגובות
- 872 צפיות
מבקש המלצות למגבר מונו שיפעל אך ורק ב-4OHM ויתן 300 RMS או אולי מגבר 2 ערוצים שיחובר בגישור... המגבר יחובר לסאב מגנט TRANSFORCE 1200 התקציב 1000+- תודה...
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
מה אתם ממליצים 6.9? מבחינת איכות ועוצמה קנוואד 350 וואט או פיוניר 350 וואט ובכללי פיוניר או קנוואד ? איזה רמקול אתם מציעים מהם ל6 על 9? ובמחיר שלהם איזה עוד אפשר להביא ברמה כזאת? קומפננט של מוראל...איך הייתם מדרגים את זה? יאללה תודה רבההה שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 0 תגובות
- 786 צפיות
מה אתם ממליצים 6.9? מבחינת איכות ועוצמה קנוואד 350 וואט או פיוניר 350 וואט ובכללי פיוניר או קנוואד ? איזה רמקול אתם מציעים מהם ל6 על 9? ובמחיר שלהם איזה עוד אפשר להביא ברמה כזאת? קומפננט של מוראל...איך הייתם מדרגים את זה? יאללה תודה רבההה שבוע טוב __________________
הודעה אחרונה מאת Golf-VR-6, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
התקנה של סאב מגבר וקופוננט לרדיו דיסק לרכב חדש. חשוב שתיהיה התקנה מקצועית ביותר!! שתיהיה חנות שעושה טרייד אין על רכיבים. תודה. נ.ב על GREASE אני כבר יודע פשוט אני מחפש הצעות מחיר אחרות.
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 947 צפיות
ערב טוב! זקוק להמלצה (+לינק עם אפשר) לסטריאו MP3 עם שלט מתלבש להגה סדר גודל של 600-700 ש"ח +\- (אין צורך ברמקולים). נ.ב. כמה עולה התקנה כזאת כיום?
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לכם הצעות לבמה קדמית טובה, מגבר וסאב שיורגש טוב? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
שלום! האם שלט להגה ניתן לרכוש בנפרד? או רק כחלק מהבאנדל? אם כן מה הכי מומלץ (מחיר הכי נמוך שיש)? אם זה שלט לרכב? אם לא, האם הוא יוכל לשמש כשלט לרכב: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1645040 ? תודה
הודעה אחרונה מאת eitanb3, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רכשתי hifonics titan tx 8085 לאחר שהבנתי שהוא לא מתאים לדרישות שלי, אני מעונין למכור אותו, אך לא יודע בכמה. כמה שווה המגבר בארץ?
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי מגבר של אודיו פייפ 1000 וואט 4 יציאות (לא יודע כמה RMS). הוא מחובר למורל דוטק (140 RMS) ולרמקוליים אחוריים של פיוניר 260 וואט (ניראה לי 50 RMS). אמרו לי שהוא ממש לא מזיז אותם כמה שאפשר. יש לכם המלצה למגבר אחר בשבילי ? התקציב : 1200 ש"ח (אפשר לחרוג עד 1500 ש"ח בשביל מגבר שיהיה ממש יותר איכותי..) (הד יונט DEH-P7650MP) בתודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
- 3 תגובות
- 996 צפיות
אני מחפש לקנות מערכת לרכב, כרגע כל החלקים יוחלפו אז אני מחפש קומפלט:ר"ד רמקולים מגבר וסאב. אני לא ממש מבין בתחום הזה אז אני מבקש עזרה. מערכת: שתהיה MP3, אפשר גם יד שנייה, שתראה נחמד לפחות.(עד 1000 שח) רמקולים אחוריים: חשבתי על פיוניר 460 WATT, זה טוב? זה מספיק?(קיבלתי מחיר 450 שח) רמקולים קדמיים: אין לי מושג, תעזרו לי גם פה סאב: בסביבות ה 800-1000 WATT (עד 800-900 שח) מגבר:1000 WATT (עד 1000 שח) בבקשה קצת עזרה ממכם אנשים. תודה!
הודעה אחרונה מאת D.P.kill, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מעניין אותי.. כמה אפשר לדחוף לסאב הזה כוח לפני שהוא מתפגר!! אני מדבר של ניצול של הסאב למטרת SPL נטו. בתיבה נצילה. הוא יעמוד ב 600 או 700 RMS? כמובן למשך זמן קצר. 5 שניות.
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברצוני לשמוע המלצות לרדיו דיסק עם תכונות הבאות: קליטת רדיו סבירה קורא צרובים לא קופץ אמין אחריות ל 3 שנים (אם לא אז נסתפק בשנה) תקציב 500 ש"ח (אני יודע זה מעט מאוד אבל זה מה שיש) אם אפשר להכניס לתקציב זה קריאת MP3 מה טוב, אם לא נסתדר בלעדי. תודה מראש לכל המגיבים.
הודעה אחרונה מאת 309, -
- 1 תגובות
- 758 צפיות
מישהו ידע ראה שמע משהו על הסט הנ"ל http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=OPTI6.1 תודה מראש! קובי.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 795 צפיות
אני רוצה לשים מערכת באוטו מה כדאי לי..??? בינתיים אני רוצה רמקולים אחוריים סאב ומגבר.....קומפיננטים אני יוסיף בעתיד...!!! התקציב שלי 300-400 לרמקולים (חשבתי על הפיוניר 350w זוג רמקוליםו6x9ואינטשוPioneerוTSA6971ו ) 600 שקל לסאב.......... פיוניר ה800w או הw1000 החדש ו 600 שקל למגבר...!!! חשבתי על הv-12 של מגבר לרכב USC9980 Platinum Audio או מגבר לרכב RBL1000 Red Box יש לכם הצעות יותר טובות????
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 1 תגובות
- 742 צפיות
היה היה.. אתר שנוגע באודיו לרכב אתר ישראלי, עם הרבה הסברים טכניים, הסברים סטייל "עשה זאת בעצמך" לגבי התקנות, עבודות פייבר(כולל תמונות), ואם אני לא טועה, הרבה מהמאמרים שבו(הסברים אם תרצו) היו מקושרים כאן לפני שנה שנתיים.. מישהו יודע על מה אני מדבר ומה הכתובת שלו/הייתה הכתובת שלו?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 2 תגובות
- 970 צפיות
לאחר בירורים ודיונים רבים אני מתכוון לחפות על כל הפנל של הדלת בעזרת פיבר עכשיו שאלתי היא איפה למען השם ניתן למצוא את כל המצרכים ??? הלכתי לאייסוהום סנטר בחולון ואשדוד ואין כלום :\ אם מישו יודע איכן ניתן למצוא אודה לו מאד בתודה רוני
הודעה אחרונה מאת r0ny01, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר לי בקצרה איך מתקינים מגבר? נתנו לי את הקישור הזה אבל הוא מסובך ולא ממש הבנתי אותו אז אני לא רוצה לחבר סתם וישרף משהו.. (http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html) יש לי מגבר 600w פאנל פיוניר ורמקולים 6*9 פיוניר 460W ממש קצר.. תודה רבה
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אולי למישהו יש איזושהי סכמה/מדריך לבניית מפצל וידאו אקטבי כדוגמת מה שבתמונה... תווודה רבה מראש..
-
בעייה עם סאב
מאת t.e.s- 2 תגובות
- 690 צפיות
שלום יש לי בעייה שאני לא ממש מבין אותה יש לי סאב בזוקה בתיבה לא מקורית! עכשיו כשהבגז פתוח אפקט הסאב מתחזק בהרבה מאשר כשהבגז סגור בסלון של הרכב, מה שמוזר שבכל הרכבים שהיו לי לפני זה היה הפוך ברגע שנפתחת הדלת של הבגז הבאס היה נעלם .. אולי מיקום לא נכון או משהו.. מישהו נתקל פעם בתופעה?
הודעה אחרונה מאת t.e.s, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 820 צפיות
שלום, כפי שציינתי בעבר הרכב הוא פגו 206 סי סי התקציב בסביבות ה3 וחצי אלף שח. hu אני מתכוון ללכת על כיוון האלפיין cda 9847 בהתאם לכך אני אשמח אם תמליצו לי על מגבר וקומפוננטים.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למי שבאמת מבין ומכיר nakamichi pa 1004 איך הוא מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רוצה לשים שני מסכים וכונן דיודי .. עכשיו אני רוצה לחבר את הדיוידי אל הHU המקורי של הרכב אז זאת אומרת שאני צריך לקנות2 מסכים ומכשיר דיוידי.ומתאם... עכשיו דיברתי עם חבר והוא אמר לי לא כדאי להתעסק עם חברות זבל סיני ולקנות רק פיוניר וקנווד.. קיבלתי הצעה של 2 מסכי 7 אינטש לא זוכר בדיוק את החברה.. וכונן דיוידי של לנזר ב2000 שקל וזה בנתיים בלי להתווכח.. וגם דרך אגב איך עושים את זה עם המתאם והכל אז תוכלו להמליץ לי על מה לקנות לא בתקציב כל כך גבוהה עד 3 אלף ככה. ואם ההצעה שקיבלתי טובה.. בתודה יהודה
הודעה אחרונה מאת yehudaze1, -
קומפוננט פשוט חופר 1 2
מאת amit20- 25 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מדובר בקומפוננט של לייטינג אודיו . אני רוצה לדעת איך אפשר להנמיך טטוויטרים הגרועים האלו ,נאמר לי שאפשר לחבר להם נגד אבל איפה בידיוק?. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת shibby,