Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי hifonics titan tx 8085

לאחר שהבנתי שהוא לא מתאים לדרישות שלי, אני מעונין למכור אותו, אך לא יודע בכמה.

כמה שווה המגבר בארץ?

פורסם

המגבר חזק מדי לציוד שאני צריך, וזה חבל כי אפשר למכור ולקנות משהו יותר חלש.

תיקון טעות: הדגם המדיוק הוא:

hifonics titan tx 8805

פורסם

מתוך נסיון (לא רב:roll: ), ברגע שמתחילים עם התקנת מערכת מחפשים איך לשפר לשנות, מי יודע אולי בעתיד תחליט לשדרג את המערכת ואכן המערכת תדרוש את המגבר שברשותך.

שאלה: האם מגבר חזק מידי מתאים לרמקולים מסויימים? או שלכל רמקול ניתן לחבר איזה מגבר שרוצים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא מוצא בו מגבר חזק, מגבר בינוני מבחינת הספקים,

תמיר

פורסם

חזקקקק?.... תנמיך ת'גיין

זה שטות למכור מגבר ביגלל שהוא חזק

פורסם

מלבד זה שאני מסכים עם קודמי, השווי של המגבר הנ"ל במידה ונקנה בארה"ב למשל הוא 160$

אני בספק אם מישהו ירצה לקנות מגבר שהוא בלי אחריות (זאת הנחה משום שאמרת שהמגבר לא נקנה בארץ) ובמחיר שהוא מוגזם.

תשאר עם המגבר, יותר מדי כוח אף פעם לא הרג.. במקסימום, תעשה איזו עסקת חליפין עם קצת מזומנים בצד.. (במידה ומישהו רוצה את ה"כוח" שאתה לא רוצה)

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

כמו שכולם אומרים תשאיר אותו אצלך ואם אתה תרצה למכור אותו ממש אני לא חושב שאתה תרוויח מקסימום אתה לא תצא בהפסד כי המשלוח והמע"מ עלה גם הרבה.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אני מסכים עם קודמי...

אין לימכור מגבר בגלל שהוא חזק מידי אלא יש להוריד ב- GAIN, שזה יתן לך גם אופציית שידרוג בעתיד...

פורסם

באופן עקרוני אני מאמין שאם המגבר עלה 160 דולר הייתי אומר שהוא שווה בערך 1200 ש"ח +-

אבל גם אני לא ממליץ למכור.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...