Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למערכת..???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשים מערכת באוטו מה כדאי לי..???

בינתיים אני רוצה רמקולים אחוריים סאב ומגבר.....קומפיננטים אני יוסיף בעתיד...!!!

התקציב שלי 300-400 לרמקולים (חשבתי על הפיוניר 350w זוג רמקוליםו6x9ואינטשוPioneerוTSA6971ו )

600 שקל לסאב.......... פיוניר ה800w או הw1000 החדש

ו 600 שקל למגבר...!!! חשבתי על הv-12 של מגבר לרכב USC9980 Platinum Audio או מגבר לרכב RBL1000 Red Box

יש לכם הצעות יותר טובות????

פורסם

אמממ הייתי מציע לך ללכת על הרד בוקס מגבר חמוד אבל קח בחשבון שבעתיד מתי שתקנה קומפוננט אתה תצטרך עוד מגבר בשבילם.

ולדעתי אל תמהר לשום מקום קח ת'זמן תכסוך עוד קצת כסף כי בסוף לדעתי אתה לא תסתפק ותרצה להחליף וסתם תפסיד כסף אז תחסוך תוסיף עוד 200 שקל קנה סאב קומפויאר של קיקר ועוד 200 שקל תקנה את הJBL מהדיוטי ועוד 50 שקל לרמקולים של JBL CS.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...