Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לחבר את המגבר לרמקולים ולסאב איזה חוטים אני צריך ולא פשוטים

אם אפשר גם להביא לינק לחוטים

וגם אמרו שאני צריך איזה חוט גם מהמצבר בבקשה תעזרו לי אם זה

פורסם

אתה בעיקרון יכול ללכת לכל מתקין מקומי ולקנות ממנו ערכה להתקנת מגבר, הערכה הממוצעת תכיל:

1) כבל + שיוצא מן המצבר, עובר דרך בית פיוז ומגיע אל המגבר- בעצם זה הכבל שמוליך חשמל ומפעיל

את המגבר.

2) כבל - שיוצא מן המגבר ומתחבר לשלדת הרכב(הארקה).

3) כבל RCA שמתחבר מצידו האחד אל הרדיו דיסק ומצדו השני אל יציאת הRCA שעל המגבר.

ככל שתעלה באיכות הRCA או איכות הכבלים ככה גם המחיר יעלה כמו כל דבר בחיים האלה.

הדבר גם תלוי בסוג המגבר שנמצא ברשותך משמע: אם יש לך מגבר חזק מאוד ומדובר בהספקים גבוהים אתה יכול להשתמש בכבל של 4G משמע עובי הכבל הוא גדול יותר.

אם מדובר בהספקים קטנים יותר אתה יכול להתשמש בכבל 8G שהוא דק יותר מה-4G.

בקש לRCA הייתי ממליץ בכל מקרה לקנות RCA איכותי, שזור - ישנה השפעה גבוהה מאוד של הRCA על איכות הסאונד באוטו.

בקשר לחיבור הסאב- מתחבר למגבר בחיבור +\- פשוט אבל תשים לב שהחיווט שמחבר את הסאב למגבר לא יהיה חיווט פשוט ודק אלא משו עבה יותר.

פורסם

רמקול ו6x9ואינטשוInfinityוREF9603Iו 100RMS

מגבר מגבר 4 ערוצים 7541A מבית Infinity נראה לי 100 או 107 RMS

וסאב 12ואינטשוLightning AudioוB3.12.4ו 150 RMS

• תוכן חדש...