פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום התחלתי להתקין את המערכת שלי מ11 בבוקר אצל המתקין שלי "סאונדר" ברחובות עוד לא סיימתי עשיתי רק דיימנט בדלתות ושמתי קומפוננט 6.5 אינצ'. עכשיו נעבור לחלק המעניין: http://photos.walla.co.il/miki1386
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברשותי מונדאו חדשה עם רדיו דיסק אינטגראלי מסוג CD6000. איך ניתן לפרק את פאנל המערכת האינטגראלית של המונדאו? האם צריך לפרק את כל ה"מסביב" או שיש דרך לשלוף רק את ההד יוניט?
הודעה אחרונה מאת droid, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה להתקין מגבר 4 ערוצים ל-2 זוגות רמקולים. אני מחפש בנאדם מקצועי שיעשה לי את ההתקנה הזאת... לא התקנה של חצי שעה...התקנה של כמה שעות עם כיוון לפי איך שאני רוצה ואוהב... מי שהבין אותי הבין... אשמח לקבל המלצות..
הודעה אחרונה מאת droid, -
- 0 תגובות
- 690 צפיות
שלום לכולם אני מתכוון לרכוש את הסאב הנ"ל ואני רוצה להכין לו תיבה. הינה נתונים: fs:30 qes: 0.37 qms:7.1 qts:0.35 vas: 56 x-max:17 אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור ואם אפשר גם לקבל על הסאב חוות דעת... תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת Aviel, -
- 2 תגובות
- 815 צפיות
הסרווין ווגה hed "12 או הסרווין ווגה v-max מה יותר איכותי
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 0 תגובות
- 650 צפיות
הצעות להגברה של רמקולים 6*9 של רוקפורד 75RMS וסאב SPL 500RMS ישמח לשמוע תגובות .... OHA11
הודעה אחרונה מאת oha11, -
- 18 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, חבר שלי גר באמריקה ובא לבקר בארץ בינואר. אני מחפש קומפוננט עוצמתי... כרגע יש לי את הסאנוד סטרים, הסדרה האמצעית.. חלש לטעמי לא מספיק עוצמתי... אני רוצה משהו חזק מאוד אבל שגם יהיה לו איכות סבבה. עכשיו יש לי בעייה באוטו, יש לי שברולט אלרו, הרבה קומפוננטים לא נכנסים לי באוטו בגלל שהמגנט שלהם גדול מדי. אני צריך שהקומפוננט יהיה קטן מאוד (המגנט) אז תתחשבו בזה בבקשה. התקציב כ-250 - 300$ תודה.
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמו שרשום בכותרת, אני מעוניין לדעת כל מיני שיטות שיגלו לי אם המכשיר של ALPINE שמציעים לי מזוייף או מקורי, תודה, וערב טוב.
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן אנשים. יש לי שני סאבים קיקר COMP VR 12. יש לי בגאז' קטן יחסית (שברולט אוואו), ואני רוצה להתקין מגבר (מעדיף שלא להתקין בתוך האוטו אלא בבגאז') ואת שני הסאבים. חשבתי על האופציה של לבנות שתי תיבות עבור שני הסאבים (אחת בכל צד) ובאמצע המגבר. אם למישהו יש הצעה טובה יותר או בעד/נגד זה יעזור לי מאוד. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב . לאחר אילוצי תקציב ירדתי מאופצית האלפין ,וחשבתי לכוון הפיוניר דולפינים סדרה 6 או 7 . מחיר הפיוניר 6700 הוא 150 דולר . עוד אופציה מעניינת שראיתי היא הרדיו דיסק הזה של פנסוניק http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35309 http://cgi.ebay.com/Panasonic-CQ-C5310U-Car-CD-Receiver-MOSFET50-MP3-Sealed_W0QQitemZ5826856039QQcategoryZ50560QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem זה יוצא לי אם משלוח של הרדיו דיסק 120 דולר לאחותי שבארה"ב והיא תביא לי את הרדיו . עכשיו לשאלה המרכזית :האם יש בפיוניר סדרה 6 פיצ'רים שאין בפנסוניק?,איזה פאנל יותר איכותי? או שאי אפשר לקבוע ?. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת amit20, -
- 0 תגובות
- 813 צפיות
אתמול פרסמתי שאלה על רמקולים קידמיים וK-F-I-R J חזר אלי אם לינק להמון חומר מעולה ומפורט אז כודם כל תודה רבה. שנית ציינתי שאני טירון בסאונד לרכב!! השאלה אולי לא נוסחה כמו שצריך. היו חזרים לי כמה מוסגים שלא כיימים בסאונד ביתי. השאלה היא: איזה חברות או ליין של רמקולים ידועים כמתאימים למוזיקת רוק וכ"ו? האם 1000 ש"ח כולל התקנה הם מחיר סביר לזוג רמקולים קומפוננטס מאיכות טובה? (כרגע אני שומע ב6*9 של פיוניר + טויטרים מאחורה ויש מה לשפר)
הודעה אחרונה מאת ariel_nir, -
- 6 תגובות
- 946 צפיות
שלום רב לכולם. אני מחפש לקנות סאב ללא תיבה עד 600 ש"ח אפשר לחרוג טיפה. אבל בעיקרון זה התקציב שלי לסאב. יש לי עכשיו מגבר לאנזר הרטייג 424 4x125 אר אמ אס. (זה מה שרשום). תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי מגבר פשוט BOSS 2*50 ואני רוצה לחבר אותו לבד אני לא יודע אבל מאיפה אני יכול לקחת את החשמל אליו אוליי אפשר למשוך מכבלים שמכוברים להד יוניט?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רוצה HU שיהיה טוב איכותי וחזק מכל הבחינות בלי מחיר חריג או משהו תנו לי מחיר טוב שייתן תמורה הולמת לכסף ושלא יהיה סתם זבל אין לי כרגע תקציב מגובש אז תביאו לי משו טוב סומך עליכם תודה
הודעה אחרונה מאת Z!0N, -
- 2 תגובות
- 877 צפיות
מה אתם אומרים על החברה הזאת? הציעו לי לקנות קומפוננט 5 ורבע אינץ שלהם. תודה
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה ההבדל בין תיבה פתוחה לסגורה באתר היצרן יש מידות מומלצות גם וגם מה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
יש לי סאב של פיונר שהוא free air וממה שהבנתי מחברי הפורום הוא לא צריך תיבה אלא הוא משתמש בבא'גז כתיבה תהודה גדולה עכשיו אני רציתי לשאול איך אני יכול להרכיב אותו חוץ מלשים אותו במגש האחורי איזה עוד אופצויות יש לי לשים אותו מאחורה כך שהבאג'ז ישמש כתיבה תהודה. תודה לכול מי שעוזר
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני צריך לדעת מה הגודל של הרמקולים הקידמיים בדייהטסו אפלאוז בבקשה.
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
- 2 תגובות
- 930 צפיות
קיבלתי רדיו דיסק חדש של BLAUPUNKT .. ויש לי בעיה כי אני לא מצליח להבין איזה חוט מתחבר לאן .. אולי תוכלו לעזור לי .. מה הפלוס .. מה המינוס .. מה הרמקולים .. מה הרימוט של המגבר .. וכ'ו וכ'ו .. תודה רבה לעוזרים !!! מקרב לב !! תמונה : question.jpg
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למי שזוכר את הפעם הראשונה שהגעתי עם הW7 למפגש. ושלומי התלהב. ורצה לראות מקרוב ונשאר עם חלק המגריל של הקיקר ביד. ומאז ניסיתי 1000 דבקים ושיטות לחבר אותו בחזרה. וללא הצלחה. בסוף עשיתי את התיקון הבא. החלקתי את הגריל ללא השברים. והוא כאילו בכוונה פתוח בכיתוב של הסאב. אז כך. יש 4 תמונות 1 היא לפני המפגש של הגריל עם שלומי. (גריל שלם) 2 אחרי המפגש של הגריל עם שלומי (גריל שבור, בצד שמאל) 3+4 האחרי התיקון. ותהיה תמונה נוספת הגריל מולבש על הסאב.
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 1 תגובות
- 760 צפיות
מישהו יודע עד כמה איכותיים המגברים שלהם? אשמח אם תוכלו להשוות אותם לחברה מוכרת
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 0 תגובות
- 740 צפיות
עוד כמה ימים כניראה אני הולך לקנות את ה L 7 של קיקר. ואולי הוא יגיע בלי תיבה. היכן אני יכול לרכוש תיבה או למצוא מישהו שירכיב לי אחת ? (באיזור חיפה אם אפשר..)
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 3 תגובות
- 789 צפיות
רציתי לדעת איך הקומפוננט הזה מישהו יודע עליו משהו מורל אינטגרה אובישן 6 וחצי אינץ ומה המחיר שלו בחנות וכמה אפשר למצוא אותו יד שניה עם מישהו יודע משהו בבקשה שיגיב תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקיי אז השאלה שלי היא כזאת... יש לי סאב של AUDIOBAHN, שלפי הנתונים הוא בעל הספק של 500RMS. היות ואני לא חובב באסים, לא קניתי איזה מונובלוק שיפתח אותו טוב אלא קניתי מגבר איכותי יותר לקומפוננטים שלי וחיברתי את הSOUNDSTREAM שהיה לי בגישור על הסאב הזה... לפי הנתונים של הסאונדסטרים הוא מוציא בערך 150RMS בגישור?(מגבר 4 ערוצם). רציתי לדעת אם אני יכול להרוס את הסאב בצורה שבה אני מגביר אותו. הסאב הוא בעל סליל אחד.
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לדעת איזה רמקולים יותר טובים ויותר אכותיים? KENWOOD דגם KFCM6935IE או Rockfors דגם FRC3269 מה יותר כדאי לקנות? תודה
הודעה אחרונה מאת orensh69, -
- 1 תגובות
- 726 צפיות
לאחר חיפוש לא מצאתי כלום.. למישהו יש ניסיון איתם? תודה מראש מתן
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
ח"ד על מגבר
מאת ami123- 4 תגובות
- 868 צפיות
היום הגיע לידי בחינם מגבר של SUPER SOUND PA2002 שני ערוצים 150W לערוץ. מישהו מכיר את המגבר הזה? אני יודע שהוא זבל סיני אבל באוטו שלי יש HU של PILOT עם מגבר פנימי די חלש ורציתי לדעת אם יעזור לי לחבר את המגבר הזה לרמקולים האחורים/קדמיים. על המגבר יש לוגו של NGE. הרמקולים האחוריים שלי הם מאגנט בולפאוור 6930 150W. והקדמיים הם מאגנט בולפאוור 1630 120W. למה כדאי לי יותר לחבר את המגבר?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני עכשיו ממש לפני זמן חידוש הביטוח לאוטו. הציעו לי לבטח גם את המערכת כולה , ולא רק את הרדיו דיסק. האם כדאי ? (רדיו דיסק הוא פיוניר דולפינים, ושאר המערכת מורכבת מ 2 מגברים סאב קומפוננט ו6*9 )
- 2 תגובות
- 847 צפיות
שלום אני עדיין טירון בכל מה שקשור לסאונד ברכב, אני שומע הרבה מוסיקה ובווליום חזק אבל עד היום לא יצא לי לקנות מערכת לאוטו אני נוהג בלנצ'יה תמה ( אוטו גדול למדיי) כשקניתי את האוטו היו לו שני רמקולים אחוריים של פיוניר ( אובליים 6*9) הסאונד שלהם טוב אבל כדיי לשמוע בווליום חזק אני צריך ממש לקרוע אותם (קרוב לפול ווליום) ואני לא רוצה לקרוע להם את הממברנה - אני רוצה לשפר את המערכת עם רמקולים קידמיים טובים (עד 1000ש"ח כולל התקנה) שיתחברו למערכת (מערכת של blunkput 55w*4 ) המלצות יתקבלו בברכה - הבנתי שיש הבדל בין רמקןל אחוד לרמקולים בקומפוננטס אם משהוא יכול להסביר מה ההבדל בדיוק ומה ההשלכות על התקנה ומחיר? ** אני שומע מוסיקת רוק, soul ,blus וכ"ו. כמעת בכלל לא אלקטר…
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 946 צפיות
האם יש מצב להתקין בפורד פוקוס 2005 רדיו-דיסק קורא MP3 (שברשותי) במקום הרדיו-דיסק המקורי שהגיע עם הרכב?
הודעה אחרונה מאת liron27,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 952 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- DareDevil
- itsik170
- טויוטה סופרה
- EliC25
- hwgeek
- Pika007
- פינדר
- yor2
- yuvk
- zvit
- garay
- ArikB