Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה HU שיהיה טוב איכותי וחזק מכל הבחינות בלי מחיר חריג או משהו תנו לי מחיר טוב שייתן תמורה הולמת לכסף ושלא יהיה סתם זבל אין לי כרגע תקציב מגובש אז תביאו לי משו טוב סומך עליכם

תודה

פורסם

אין לי תקציב כי אני לא מבין בזה משהו אם הייתי אז הייתי מביא לכם מזמן. אני רוצה נגן בלי מסך בינתיים שיהיה יפה וחזק מכל הבחינות תתנו לי נגן טוב במחיר טוב לא חריג ואני כבר יעשה את השיקולים שלי אם לקנות או לא

אז תזרקו לי שמות..

תודה

פורסם

ההגברה של המכשיר היא 45X4 זה לא אומר משהו אני התכוונתי למכשיר בהגברה של 50x4 שהוא חזק מבחינת כל האפשרויות והפיצ'רים הקטנים...אז מה באמת הכי טוב בתחום?

פורסם

אני הייתי הולך על DVD ומסך, שיכולים (לכל הפחות) להתחבר ביניהם ב COMPONENT או RGB .

ולא בCOMPOSITE . אם יש אפשרות ל HDMI עוד יותר טוב.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

דברו איתי עברית אני מזה מתחיל בנושאים האלה אתם כאילו מדברים איתי סינית דברו איתי תכלס לעיניין מה להגיד למוכר בקשר למכשיר כדי שאני יביא משהו טוב בשבילי..

תודה

• תוכן חדש...