Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו ממש לפני זמן חידוש הביטוח לאוטו.

הציעו לי לבטח גם את המערכת כולה , ולא רק את הרדיו דיסק. האם כדאי ?

(רדיו דיסק הוא פיוניר דולפינים, ושאר המערכת מורכבת מ 2 מגברים סאב קומפוננט ו6*9 )

פורסם

בביטוח מערכת סטריאו לרכב אתה יכול לבטח רק HU,מגברים,מעבדי צליל,קרוסים,אקולייזרים.

לא ניתן לבטח רמקולים ,קומפוננטים,סאבים.

מה שאתה כן יכול לעשות זה להעריך את המערכת ביותר כסף, ככה שבמידה וגנבו לך HU, זה יכסה לך גם את הרמקולים.

בד"כ זה 14% מערך המוצרים אותם ביטחת, כלומר 140 ש"ח על כל 1000 ש"ח שווי של מערכת.

אני הייתי מבטח את הHU, ואת המגברים , בסכום כפול מערכם.

ככה שאם גנבו לך HU של פיוניר 7700, תוכל הכסף מהביטוח לרכוש אלפיין 9855.:).

under construction..

פורסם

OK שאלה.

אז לפי זה מה עושה משהוא שיש נגיד אני.

שני W7.

קומפוננט קדמי כפול. (לצורך העניין HEX S600S )

ועוד קומפוננט אחורי.

מונו בלוק

ועוד שני מגברים.

וחיווט . מעבדי צליל.

DVD .

(נגיד מערכת ב 20K-30K. )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עשיתי את זה כבר. זה סבבה. אבל באופן קבוע זה בעייתי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

תכלס ביטוח נותן לך לישון בשקט בלילה ולא כל פעם שאתה נכנס לאוטו לכוות שהכל נמצא במקום ולא שאיזה מניאק כבר הרים הכל אליו....

לפי דעתי זה שווה תכסף תאמין לי מניסיון של 2 פריצות כבר לאוטו...

עכשיו השאלה שלי היא לזה שמבטח איפה אתה מבטח?

ושאלה לכל אחד מישהו מכיר חברת ביטוח שתבטח לי תמערכת ? השווי של המערכת הכוללת שלי הוא 10K האוטו הוא שנת 92 עם אזעקה

אני ניסיתי לדבר עם הסוכן ביטוח שלי והוא אמר שהם לא מבטחים מערכות כוללות רק רדיו דיסקים וגם זה רק למי שיש ביטוח מקיף ...

לאוטו שלי כבר אי אפשר לעשות מקיף כי הוא מעל 10 שנים על הכביש וגם מבחינה כלכלית זה לא משתלם

הקיצר מצטער שאני ככה מתפרץ לתרד אבל חשבתי שאם כבר דנים בנושא חבל לפתוח עוד תרד...

פורסם
בביטוח מערכת סטריאו לרכב אתה יכול לבטח רק HU,מגברים,מעבדי צליל,קרוסים,אקולייזרים.

מה שאתה כן יכול לעשות זה להעריך את המערכת ביותר כסף, ככה שבמידה וגנבו לך HU, זה יכסה לך גם את הרמקולים.

בד"כ זה 14% מערך המוצרים אותם ביטחת, כלומר 140 ש"ח על כל 1000 ש"ח שווי של מערכת.

אני הייתי מבטח את הHU, ואת המגברים , בסכום כפול מערכם.

ככה שאם גנבו לך HU של פיוניר 7700, תוכל הכסף מהביטוח לרכוש אלפיין 9855.:).

אני זה שמעריך להם את הערך של המערכת ? הם לא שולחים מישהוא מטעם חברת הביטח להעריך ?

פורסם

העצה הכי טובה למנוע גנבות היא להנמיך את הווליום לפני שאתה מגיע למקום בוא אתה מחנה את האוטו

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

בעקרון אתה צודק. זה נכון עם אף אחד לא מכיר את הרכב שלך.

אבל למשהו שהרכב הוא חלק מהפירסום. והוא רכב של הדגמא, והוא צריך להיות לפעמים עם ווליום גבוה. מה אז?

פורסם

.:).

אתה לא כל כך צודק, כי גם אנחנו רצינו לבטח את המערכת לפני כמה ימים בביטוח ישיר, ומבטחים שם גם רמקולים וסאבים, ואתה משלם משהו כמו8% מערך המערכת.

*לפי דעתי שווה לבטח את המערכת ככה אתה פחות דואג ויותר בטוח.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
אתה לא כל כך צודק, כי גם אנחנו רצינו לבטח את המערכת לפני כמה ימים בביטוח ישיר, ומבטחים שם גם רמקולים וסאבים, ואתה משלם משהו כמו8% מערך המערכת.

*לפי דעתי שווה לבטח את המערכת ככה אתה פחות דואג ויותר בטוח.

יכול מאוד להיות, זאת לא קביעה חד משמעית.

זה כמו לדוגמא, הרכב שלי , אף חברת ביטוח לא מוכנה לבטח אותו מקיף, שלא נדבר על מערכת.

אך הסוכן ביטוח שלי (במקרה הוא גם החבר הכי טוב של אבא שלי), הצליח לשכנע אותם לבטח לי את הרכב מבחינת ביטוח מקיף, ואני במגעים לשכנע אותם לתת לי ביטוח על מערכות גם על צד ג', ללא חובת מקיף.

under construction..

פורסם
בעקרון אתה צודק. זה נכון עם אף אחד לא מכיר את הרכב שלך.

אבל למשהו שהרכב הוא חלק מהפירסום. והוא רכב של הדגמא, והוא צריך להיות לפעמים עם ווליום גבוה. מה אז?

אני בטוח שזו לא הדאגה שלך....

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

כאז ככה...

את המערכת אפשר לבטח בכל דרך אפשרית...

כלומר גם את הרמקולים קומפוננטים ועוד ניתן לבטח

בחברות הביטוח בדרך כלל רגילים לבטח HU מגברים ולמעשה כל מה שנקרא מכשיר

כמובן שהביטוח יחסי למחיר מחירון בהתאם לקבלות

אתה חייב להציג קבלות מקוריות לגבי מחיר המוצר ובהתאם לשווי הכולל מתאימים את גובה

הפרימייה לשנה החל מ14% ועד 17%

כמובן ובדרך כלל מעבר לסכום מסויים יש למעשה שמאי מתאם חברת הביטוח שבא לבדוק

כל פריט ופריט בהתאם לקבלות

שהגשת לסוכן הביטוח כלומר מה הדגם והמספר הסידורי ואם הוא תואם לקבלה

וכמובן מהי תקופת האחריות שניתנה מהספק לגבי כל מוצר אם זה הHU או מגבר לא משנה

הכול נכלל בפירוט שמאי כמו ביטוח תכולת דירה רק רכב

כמובן שביטוח כזה ניתן אך ורק להוסיף לביטוח מקיף!

כידוע במקיף יש חובה במערכת אזעקה אם גלאי נפח בשל ניפוץ חלון וזה מה שנותן למעשה ביטוח שמשות וחלקי רכב מפגיעה כלשהי אז אם יגנבו את המערכת יהיו חייבים לשבור חלון או לשבור משהוא בדרך אז זה מכליל נזקים ברכב ונזקים במערכת...

למשל אם נשברה בנייה שנבנתה במיוחד ושברו אותה

שברו חלק בפנל

קרעו רמקול

הכול יחסי כלומר שווה לעשות ביטוח אם אתה יודע שישי באמת סיכון ך אל תשכח שזה גם עולה בתמורה לא כול כך זולה

יש גם נוהל מעבר כלומר כאשר אתה מחליף חלק מהמערכת למשל מגבר אחר צריך להזמין שמאי שיראה שמותקן מגבר אחר חליפי במקום המגבר הקודם ולהסות שיניו בפוליסה של המגבר החדש אם השני הקודם בפוליסה

ושוב בהתאם לקבלות המקוריות שמגישים לחברת הביטוח

שמחתי לעזור

• תוכן חדש...