פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
שלום לכולם. היום בשעה טובה נוסף עוד מגבר למערכת אצלי ברכב. המגבר הנוסף הוא פלטינום V12, והוא הצטרף למגבר JBL P4000 שכבר היה קיים. ה-JBL מגביר את הקומפוננטים (JBL) הקדמיים ואת הפיוניר 9*6 330 וואט מאחורה. הפלטינום מגביר את הסאב (מגנט ריפלקס) לאחר כיוון המערכת ומשחק עם ה-GAIN הבחנתי שהפלטינום מרים את הסאב פחות טוב מה-JBL שהגביר לפניו.. אך עדיין זה לא מפריע לי כי הפיוניר, שעכשיו מוגברים ולא עובדים דרך ה-HU מספקים עוד באס מאחור. עימעום האורות שהיה מועט ברכב גדל עכשיו, אמנם עדיין במעט אך יש עימעום גם בלוח השעונים וגם באורות הדרך. מספר שאלות אליכם: 1) האם יכולה להיות בעיה חשמלית או נזק לטווח הרחוק בעמעום האורות ברכב? (נזק ללוח שעונים?מצבר?אלטרנטור?) …
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
ב-250 שקל סאב שבא עם תיבה שקופה "אקוסטית" "10 של PURE_ACOUSTICS 400 RMS ככה הם טוענים... למישהו פה יצא לשמוע את הדבר הזה? שווה לפתוח בכלל? יש לי מערכת דיי איכותית פאנל של אלפין קומפוננט קדמיים , 6.5 אחורים ומגבר של סאונדסטרים(כאילו..כולם) השאלה אם זה יהרוס.. מבחינת איכות ...כי יש איכות.. או שזה סביר והוא יתן את הבאסים שלו... ועוד דילמה שלי...בגלל שזה לא נראה לי כזה רציני...עדיף לתת לו רק בסביבות ה-200 RMS לא? שאני לא אגמור אותו.. תודה לכם
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 0 תגובות
- 780 צפיות
בהמשך לת'רד הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=81924&highlight=2023 אני עדיין לא מצליח לפתור בעייה זו... לפני כמה זמן באחד המפגשים,יותם מהפורום אמר לי שיש להפוך את הקוטויות של הרמקולים אך בעייה זו לא נפתרת. ניסיתי הכל ועדיין כלום לא עוזר!! שמגבירים מעל 23 הרדיו דיסק נכבה ונדלק! יש לציין שכאשר אני שומע ר-ק מהקומפוננט הקידמי הhu לא קופץ!! ורק שמחברים את האהרמקולים האחוריים אז הhu קופץ! וגם כמובן ב4 הרמקולים אז הוא קופץ אחרי ווליום 23 מה כדאי לעשות? תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Aviel, -
phoenix gold 1 2
מאת mx-5 eilat- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
OCTANE-R 5.0:4 דגם: אם מישהוא מכיר את המגבר אני אשמח לקבל עליו דיעה תודה המחיר אגב 1200 ש"ח
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה קרה פתאום כולם מוכרים את הCOMP VR תסתכלו ביד שניה.
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
בעיה עם קבל
מאת mohadib- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 770 צפיות
שלום רב התקנתי ברכב קבל 1F מסוג monster cable למיטב ידיעתי מתי שהרכב דלוק זה אמור להראות 14.4 וולט אצלי זה לא עולה על 13.6 האם זה בעיה בקבל \ מצבר \ אלטרנטור או שזה אמור להיות כך?? אשמח לעעצות תודה
-
- 1 תגובות
- 885 צפיות
שלום לגולם. יש למישהו מושג איך לפתוח תדלתות האחוריות בפוקוס 2001??? *הבעיה היא הידית לפתיחה של החלון הידני.
הודעה אחרונה מאת rotemsrr, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום, שאלה של מתחילים: האם יש קוטביות בחיבור של הרמקולים למערכת ברכב? ומה בעצם יקרה אם אני אחבר את הרמקולים הפוך? תודה מראש, יניב
הודעה אחרונה מאת yaniv_s, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלה שלי היא האם יכול ליהיות רמקול של פוקל מזוייף מציאיים לי לקנות פוקל 165K2P UPGRATED ב 2300 שקל חדש אם אחריות מה אתם חושבים על המחיר כדי, לא?
הודעה אחרונה מאת rambo, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טוב אז ככה חשבתי לשדרג את המערכת שלי , ואני מתלבט בין מוראל אילייט 3 חלקים רוקפורד טייפ אר פשוט בתאכלס לא שמעתי אף אחד מהם מישהו ממכם שמע ?
הודעה אחרונה מאת rambo, -
סאב של JVC
מאת avil84- 5 תגובות
- 791 צפיות
למישהו יש ניסיון עם הסאב הזה? http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-JVC-12-SUBWOOFER_W0QQitemZ5825515601QQcategoryZ18803QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem מה שאני קונה הוא 2 סלילים ואיך הקומםוננטים של אלפאסוניק..? והאם תיבה של 36 ליטר פורטד תתאים להם? ועוד שאלה מה ההבדל אם אני ישים תיבה 1 כפולה או 2 נפרדות ? אני קונה אותם עקב סאב של קליף שנשרף לי ... וזה אחד האפשרויות שנתנו לי להחליף (אני מחליף את 2 הסאבים)
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- 0 תגובות
- 632 צפיות
אלה הקומפוננטים http://www.soundstream.com/sub/prod...ents_XST_d.html הדגם XSC.6 ............................ אחוריים.. "6.5 http://www.soundstream.com/sub/prod...ers_pica_d.html דגם PCS6.5 ............................ סאב נכון לעכשיו עדין לא סגור על זה אבל מה שכן אני רוצה מגבר 4 ערוצים. תתעלמו מהסאב כרגע...אתם חושבים שזה מתאים לרמקולים? http://www.onlinecarstereo.com/CarA...ProductID=15526 תודה!
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 941 צפיות
שלום, אתמול דיברתי עם בחור שמוכר מגבר 800W, צבעו כסף, וכמה חלקים ממנו הוא שקוף, את השם שכחתי אבל בכל זאת הוא רוצה עליו 600 שיקל, וסיפר לי שקנה ב1400 כחדש. מכירים את הדגם? ומה דעתם עליו אם כן?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
חיבור נגן MP3 למערכת 1 2
מאת dabab- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם. האם יש אופציה של חיבור נגן MP3 למערכת? אני מדבר על נגנים כגון IPOD ו I RIVER וכו'. משהו שאולי מתחבר לשקע מצית או משהו כזה. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Matan-Net, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
http://www.sonicflare.com/archives/eminent-tech-trw-17-the-most-powerful-subwoofer-in-the-world.php הגיוני?
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אוקיי התחדשתי היום בקיקר הנ"ל. אני מעוניין להמלצות מידות לתיבה מהמנוסים בניכם תדר מודגש של 29HZ נתונים: SPL 86.4DB MOUNTING DEPTH 6 SQM 0.05321 VAS 92.82 LITERS VAS 3.28 CUFT FS 26.8 HZ QMS 9.38 QES 0.596 P 400RMS X MAX 11.5 RESPONSE 25-500 HZ אפשר גם פיענוח של מידות תיבה לפי המלצות יצרן . תודה.
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלה שנתונה לויכוח בין הרבה אנשים אז ככה ברשותי פיוניר 750 דולפינים במפרט של הרדיו כתוב שהמכשיר מוציא 4.5 וולט למגברים. המתקין שלי טוען שהמכשיר שלי ושכל הפיונירים מוציאים 2 וולט פרט ל770 שמוציא קרוב ל 4 וולט. הוא טוען עוד שהמכשירים שעוברים את ה 4 וולט זה רק אלפיין ופנסוניק. מצד שני אנשים מביני עניין אמרו לי ש ה 750 מוציא 4.5 וולט וש ה 770 מוציא 6.5 וולט. מישהו יכול לשפוך אור על כל העניין?
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש אלטרנטור מפירוק בין ה 80-120 אמפר עכשיו לא אכפת לבעלי הפירוקיות כמה אמפר אני צריך הם רוצים לדעת של איזה רכב ושנתון יש לכם מה להציע לי ?? או אפילו חשמליות שמוכרות אלטרנטורים משומשים ? בתודה מראש איתי
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 6 תגובות
- 948 צפיות
אני מעוניין להחליף את ההגברה שלי לאלפיין-שמעתי,ויש הבדל,ומי שאומר שהוא רק פסיכולוגי הוא רק משקר לעצמו,וגם אם זה רק פסיכולוגי אני מוכן להשקיע בהבדל הפסיכולוגי הזה. אני צריך הגברה לקדמיים(הייבירד) לאחוריים (פיוניר 80RMS) ולשתי סאבים (רוקפורד P2) אני מתלבט בין מגבר 5 ערוצים חזק לבין מונו ו4 עורצים לבין 2 מגברים 4 ערוצים. ואני לא כל כך מתמצא במגברי אלפיין אז אני צריך גם המלצה לדגמים ספציפיים. לגבי התקציב,זה קצת בעייתי,עד 5K לשתיהם או לאחד הספציפי הזה.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 0 תגובות
- 831 צפיות
סיטרואן ברלינגו 2006, רדיו דיסק של קנווד, סביר. רמקולים גיפה לא ידוע מה. שומעים על הפנים. האם ניתן לשפר את השמיעה ע"י החלפת הרמקולים בדלתות לרמקולים אחרים או סט קומפוננטים? מה עליי לעשות בשביל שישמעו באיכות טובה. מה הגודל של הרמקולים בדלתות של הברלינגו? אני מחפש רק איכות. מאיפה אני יכול למשוך שני חוטים מהרמקולים הקדמיים בדלתות, בשביל לחבר טוויטרים? אם משהו יכול לעזור לי בהמלצה של מה עליי לעשות אני אודה לו.
הודעה אחרונה מאת tomitom, -
- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בינתיים לפי ההמלצות שקיבלתי מ droid בתור קומפוננט הוא המליץ לי ללכת על מוראל הייבריד אוביישן 6 http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=23 ומגבר הוא המליץ על מגבר של חברת הליקס HXA40 http://www.dstore.co.il/yp/product.asp?pc=48023 מכיוון שהפוסט הקודם שלי ירד לתחתית העמוד ואני ממש רוצה לשמוע עוד דעות והמלצות פתחתי דיון חדש מקווה שתוכלו לעזור לי תודה
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 872 צפיות
שלום הבנתי ממאמר של AUTOOSOUND כי מילוי נפח פנימי יכול להגדיל את נצילות התיבה "במציאות מביא השימוש בחומרים ממלאים להגדלת הנפח המדומה של הארגז בכ-10% עד 15% בהשוואה לנפח הגיאומטרי". אם אילו חומרים אתם ממליצים לעשות זאת? תודה. http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/22-01-2001-Theory-Tslil-Baargaz.html
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 0 תגובות
- 782 צפיות
שלום לכולם! לאחר עיון בפורום הבנתי שהשילוב שיש לי במערכת (רשום למטה) יכול להגיע לתוצאות יפות מאוד בעזרת הכיוון הנכון. הבעיה היא שלאחר כיוון שלא ממש אהבתי בחנות שבה התקנתי (מפורט בת'רד אחר שפתחתי) אני וחברים שלי שלא ממש מבינים בזה קצת נגענו בכיוונים ופיקששנו הכל. עקב חופשה משפחתית נבצר ממני להגיע למפגש הפורום האחרון באיצטדיון רמת גן. רציתי לדעת אם יש מישהו (אפילו בתשלום סימלי), וגר באיזור צפון תל אביב, שמוכן לעזור לי בכיוונים של המערכת. פשוט כרגע המערכת נשמעת ממש רע ביחס למה שאני חושב שהיא יכולה להפיק. תודה לכולם מראש.
הודעה אחרונה מאת STmh04, -
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חברה יש לי סאב של קיקר S12L7 בלי תיבה אני לא פריק של מערכות וסאונד..... בכל אופן הקיקר אמור לשבת על JBL 75.4 האם עדיף לי לקנות כבר את הסאב של פיוניר קומפלט עם תיבה ב-600 ש"ח או לבנות תיבה לשים את הקיקר????? אני מזכיר לכולם אני לא מעוניין לקנות עכשיו מונובלוק ולא ממש רוצה למכור את הקיקר כי הוא סאב איכותי שישמש אותי אם לא עכשיו אז בעתיד. אני גם לא מעוניין לפוצץ את השכונה, אני רוצה צליל נקי ומדוייק, ושירעיד לי את הלבלב!!!! (בניית תיבה או קניה לקיקר יעלה בסביבות 300-400 ש"ח אני מעריך) תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת yanivbenedykt, -
- 2 תגובות
- 890 צפיות
אפשר להחליף אותה ברדיו דיסק רגיל?
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
סתם רוצה לשמוע דעות על איך הוא ברמה הכללית. אני אישית מאוד אהבתי. אמרו לי שהוא גם כמה רמות מעל הפיוניר בסביבת המחיר שלו. את התיאור תוכלו למצוא כאן: http://www.panasonic.co.uk/cd-tuners/cqc1301/index.htm אני מרוצה, אבל סתם רוצה לשמוע עליו דעות. יוסי.
הודעה אחרונה מאת om-er, -
- 0 תגובות
- 691 צפיות
אני צריך בבקשה חוות דעת על הדגם הזה Clarion DB346 מי שיש לו את הדגם הזה ויכול לעזור לי אני אשמח בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת om-er, -
שלום לכולם! החלטתי שהגיע הזמן לשפר את נושא הסטריאו ברכב... אני מתעניין בקניית מגבר וסאב למערכת שברשותי: פיוניר 5750+רמקולים של קנווד 50RMS תקציב: בסביבות 1100-1200 ש"ח בתקציב הנ"ל אפשר לקנות רכיבים איכותיים? אני לא מבין גדול בתחום אם מישהו יכול לעזור לי תודה!
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
בחירת מגבר לסאב 1 2
מאת Dome- 25 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי סאב סרווין ווגה הד 12 250 אר אמ אס ומגבר לאנזר 430 125 אר אמ אס לכל ערוץ 4 ערוצים המגבר שלי נכנס לפרוטקשן בגלל שהוא חלש לסאב השאלה היא איזה מגבר 2 ערוצים או מונובלק אני יכול להביא עד 700 שקל אבל שהמגבר לא יכנס לפרוקטשן ושאני לא יצטרך להביא קבל יש לי חיווט 4 גייג'
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מתלבט בין שלושת המגברים הללו : Lanzar HTG414 Boss C600 Lanzar VIBE411 זה הרמקולים שאני רוצה להגביר : הרמקולים הקדמיים הם : PCCI540 BLAUPUNKT Component 5.25 הרמקולים האחוריים הם :GTX693 BLAUPUNKT 6x9 ההד יוניט שהכנסתי בו הוא : KDCW7531 ... תודה
הודעה אחרונה מאת shibby,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 499 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- natco
- איציק נ.
- yor2
- RK
- Yuvalino
- פיגו107שנת2010
- RBRB
- yohai71
- T_A
- nir eli
- אורי מ.