Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

sub pioneer 305TSW or kicker s12l7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה יש לי סאב של קיקר S12L7 בלי תיבה

אני לא פריק של מערכות וסאונד.....

בכל אופן הקיקר אמור לשבת על JBL 75.4

האם עדיף לי לקנות כבר את הסאב של פיוניר קומפלט עם תיבה ב-600 ש"ח

או לבנות תיבה לשים את הקיקר?????

אני מזכיר לכולם אני לא מעוניין לקנות עכשיו מונובלוק

ולא ממש רוצה למכור את הקיקר כי הוא סאב איכותי שישמש אותי אם לא עכשיו אז בעתיד.

אני גם לא מעוניין לפוצץ את השכונה, אני רוצה צליל נקי ומדוייק, ושירעיד לי את הלבלב!!!!

(בניית תיבה או קניה לקיקר יעלה בסביבות 300-400 ש"ח אני מעריך)

תודה לעוזרים

פורסם

הייתי מציע לך למכור את הקיקר ולרכוש משהו טוב בסיבובות ה 1000 שקל יש דברים כבר הרבה יותר טובים.

עצה שלי תרכוש אינפינטי רפרנס אני מאוד אהבתי אותו על המגבר שלך תשמע ותחליט הוא גם לא כזה יקר...

ואם לא אהבת יש עוד הרבה סאבים טובים אם תמכור את הקיקר ותוכל למתוח את התקציב למערכת.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

ידידי היקר

קיקר אחלה סאב

מקסימום לרכוש לו מגבר

לפי דעתי להחליף לפיוניר זאת ירידת מדרגה שלא תעלה על הדעת אז תוותר עליה

מקסימום תישאר עם הסאב הנוכחי ותן לו את מה שהמגבר מסוגל לתת , הוא עדין יתן לך תפוקה יותר טובה מהפיוניר המצוי .

ד"א אם אתה לא פריק של מערכות איך הגעת לקיקר ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

למזדה323 אני לא יודע איזה דברים יותר טובים יש באיזור ה1000 יותר מקיקר ???

ולשואל :עצה שלא שלא תעיז לרדת לסאב של פיוניר מהסאב שיש לך עכשיו עם אתה מחפש דיוק על תקנה סאב של פיוניר מה שכן אפשר זה תמכור את הjbl תוסיף כסף ותקנה איזה מונובלוק לא משהו מפוצץ גם באזור ה400 rms יספיק לך לsq לדעתי ועוד דבר תיבה לסאב הזה לא צריכה לעלות יותר מ150 שקל אצל נגר עם אתה רוצה ואתה מאזור פ"ת יש לי נגר מעולה שיבנה לך תיבה [הוא בנה לקיקר שלי תיבה מצויינת]

בהצלחה

הכול יהיה בסדר

פורסם

אני מאזור צפון, אז תודה על ההמלצה של הנגר.

איך הגעתי לקיקר ?? ובכן יש לי חבר מטורף שהדליק אותי.....הוא רק לא הזכיר איזה סוג של מגבר

אני צריך בשבילו ובגלל שאני לא פריק של מוסיקה (במובן הטוב) אני לא מעוניין להשקיע וכדומה.

אלא אם לא תהיה ברירה והסאב ישמע על הפנים עם הJBL ואני לא יהיה מרוצה כלל.

בכל אופן המגבר חדש מהדיוטי ואני לא מעוניין להרכיב שני מגברים ברכב.

כלומר 4 ערוצים זה מספיק ביותר בשבילי.

והקיקר הבאתי מארה"ב בסכום מצחיק 150$ , ההשקעה הגדולה יותר הייתה לסחוב אותו כל הדרך.

:lol:

אז להישאר איתו עם תיבה אטומה?? על פי המפרט הנ"ל???

http://www.kicker.com/05/05kicker.html

פורסם

טוב אז ככה בתור אחד שיש לו 2 כאלה אתה לא תתאכזב

תיבה 50 ליטר אטומה

מגבר מונו יד שניה איזה משהו ב 1000-1300 אתה יכול להביא את הלאנזר 1200D שיתן לסאב 800 RMS , או את ה מאגנט פנטום שיתן לו 675 RMS , הכל במידה וזה סאב 2 סלילים 4 אום כ"א

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

שלא תחשוב אפילו להחליף הת הקיקר בפיוניר...

אני מבין שאתה לא מיחס כל כך חשיבות לצליל אבל להגיע לרמה של פיוניר זה כבר מכוער...

הקיקר שיש לך הוא סבבה תקנה לו מגבר ואם התקציב הוא דל תקנה לו מגבר של

PROEL למי שלא מכיר אז חבל ( זאת חברה שמתעסקת עם מערכות הגברה, שלא מזמן התחילה עם שיווק גם של אודיו לרכב) אני לא ישקר לך עוד לא יצא לי לשמוע אותה ברכב אבל לדעתי הם יתפסו חזק...

יצא לי לשמוע את המגברים בתצוגה...

המחירים הם לא יקרים והם נותנים תמורה יפה לכסף.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם
הייתי מציע לך למכור את הקיקר ולרכוש משהו טוב בסיבובות ה 1000 שקל יש דברים כבר הרבה יותר טובים.

עצה שלי תרכוש אינפינטי רפרנס אני מאוד אהבתי אותו על המגבר שלך תשמע ותחליט הוא גם לא כזה יקר...

ואם לא אהבת יש עוד הרבה סאבים טובים אם תמכור את הקיקר ותוכל למתוח את התקציב למערכת.

אתה מציע לבנאדם למכור את הקיקר ואתה אומר לו שיש דברים הרבה יותר טובים ב-1000 ש"ח...

LOL אתה מצחיק!!! בהצלחה לך בחיפושים... לא ניראה לי שתמצא משהו טוב יותר ב-1000 ש"ח מהקיקר הזה..

ולפותח הת'רד אם אתה בכל זאת רוצה למכור דבר איתי בפרטי...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

זאת עצה שלי גבר הוא בסוף יעשה את מה שהוא רוצה

פשוט לא נראה לי ממש שה גי בי אל יצליח להוזיז את הסאב הזה

אבל בכל זאת בהצלחה!

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

תודה למגיבים.....

אני מבין שתיבה אטומה לא צריכה לעלות הרבה אצל נגר.

אני חושב שאני אבדוק את הקיקר על הJBL ואם טוב אז נשאיר אותו.

כרגע אני לא בראש של מונו + 4 ערוצים!!!!! 2 מגברים לחובב מוזיקה זה יותר מידיי.

בכל אופן כבר שאלתי הרבה פעמים ואני לא מצליח לקבל תשובה, בהזדמנות חגיגית זו אשאל שוב.

האם לבנות את התיבה האטומה לפי המידות שבאתר של קיקר???

לפי הלינק הבא:

http://www.kicker.com/05/05kicker.html

יש צורך לבחור PRODUCTS

ואז SUB BOXES

L7 BOXES

SPEC

VS12L7

ואז מופיע מפרט מסוים שאני מעוניין לבנות .

האם מומלץ???? תודה למשקיעים שפתחו את הלינק והגיעו עד למפרט.:-)

פורסם

זה הצורה הטובה ביותר כדי לתת את מלואה האפקט של הkicker s12l7 בהצלחה...

kicker s12l7.JPG

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

יניב ה L7 הוא סאב מאוד עוצמתי, הוא יורד נמוך וומנגן חזק מאוד, אם זה מה שאתה מחפש אז אני ממליץ לך להשאר איתו כי עשית עסקה מצויינת, הסאב חדש עם אחריות בארץ עולה כפול שלוש ממה שקנית אותו. אם אתה הולך להשאר עם המגבר הנוכחי כדאי לך לחשוב על תיבה עם פורט במידה ואתה רוצה באס חזק, קח בחשבון שזה בד"כ בא על חשבון דיוק, אני הייתי מציע לך לבנות תיבה אטומה לסאב שלך ולהפעיל אותו עם המגבר שלך בגישור של 2 ערוצים, רק תבדוק שהמגבר שלך יציב בגישור בהתנגדות הסופית שאתה הולך לקבל מהסאב (ע"י חיווט 2 הסלילים שלך בצורה מתאימה), לפי איך שאתה מתאר את העדפותיך נראה לי שזה יענה וגם יעבור את הציפיות שלך, ותזכור שאם אתה מרגיש שהסאב לא מספק אותך מבחינת העוצמה אז אתה תמיד יכול לקנות מגבר שיגביר אותו חזק מאוד. בנוגע לשאלתך על האם לבנות את התיבה לפי התיבות שמוצגות באתר של קיקר, אז ככה: אם יש לך מספיק מקום בבאג'ז ולא מפריע לך הגודל מומלץ ללכת על הגודל המקסימלי שממליץ היצרן לסוג התיבה שבא תבחר, את המידות מבחינת אורך/רוחב/גובה אפשר לשנות בהתאם להתקנה שלך וגודל הבאגז, פשוט תקרא ב MANUAL כמה ליטרים אתה צריך לסוג התיבה שלך ותבנה אחת בהתאם, אתה יכול לחשב את המידות בעזרת תכנות כמו WinISD, אם בחרת לבנות תיבה מסוג פורטד אז אתה צריך לבדוק בדיוק איפה אתה צריך את הפורט, כמה עמוק ודברים נוספים.

בהצלחה

• תוכן חדש...