Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

sub pioneer 305TSW or kicker s12l7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקס אולי די לבלבל את המוח לבחור מאיזה ניסיון אתה מדבר?? מתי היה לך קיקר שאתה בכלל מייעץ לו?? מה ראית את התיבה אצלי ואתה אומר לו איך לעשות אותה אתה ובכלל יודע איך הקיקר נשמע? יש לך מערכת שעולה כמו הסאב הזה אז דיי כבל להרגיש ממוחה לסאונד ועוד דבר מה זה משנה לאיזה רכב זה הולך להיות זה סאב שתאמין לי [אחד עם ניסיון איתו מורגש בכול רכב] ורק תראה כמה שאתה טיפש הבחור רוצה תיבה אטומה ואתה מראה לו תיבה עם פורט ועוד כותב לו ככה זה צריך להיות

ולשואל תראה לדעתי אין חכם כבעל ניסיון תראה בניגוד לזה שיש לו סאב של מיק והוא מרגיש מבין אני הייתי מיעץ לך אבל אני בעניין של spl בלבד אבל יש פה את מיקי ואת רומןx ואת סאונד בראש שהם באמת סבבה ויש להם ניסיון עם הסאב הזה תפנה אליהם והם יגידו לך באמת מה צריך לעשות לא כי הם מחפשים לעלות את מספר ההודעות שלהם או כדי להראות לכולם נרשמתי לפורום והינה אני כותב פה. יש להם ניסיון

לשואל בהצלחה למקס יש רגעים בחיים שצריך לשתוק ולא להגיב כדי לא לצאת טיפש

הכול יהיה בסדר

פורסם

עציץ...

אז אולי תיתן לו את הפרטים במקום לזיין את השכל...

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

בבקשה בלי לארב את החיי הצומח והדומם.

ולגבי הסאב.

אתה צריך לראות עם הוא מספיק חזק ביחס לרמקולים.

אם הוא משתלב טוב. ונשמע טוב. (תיבה אטומה עדיפה במקרה שלך.) (הסאב ינגן שטוח)

אז זה לא מעניין על איזה מגבר הוא עובד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אחי אתה רוצה להוסיף 600 שקל על סאב של פיוניר שלא ממש שווה 4 שקל ואחרי שבוע תראה שאתה צריך מגבר ואז תוסיף עוד לפחות 500 שקל במינימום ולא למכור את הסאב של הקיקר...

עדיף לך להוסיף תיבה לסאב של הקיקר ואחרי זה אם אתה רוצה מגבר למרות שבטוח תצטרך מגבר...

אז יצאה לך שאתה נהנה מסאב הרבה יותר טוב ואפילו בפחות כסף...

פורסם

תודה לכל המגיבים :מורן, the pawer of spl,סאונד מן וגם לך מקס !!!

ובכן הרכב שלי זה פיאט טיפו 2000 אז יש תהודה טובה מהבג'ז.

אני אבדוק את המידות בפיאט ואז אבנה תיבה אטומה ונקווה לטוב.

תודה שוב

• תוכן חדש...