Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אני כנראה בראש למכור את המגבר והקומפוננט.

לא את ההד יוניט כי אני מסתפק ב4700 שהוא מאוד צנוע ולא מושך תשומת לב, גם לא יכאב לי אם יקרה לו משהו הרי זה הרכיב הכי נפוץ שיגנב... בגלל זה גם לא רכשתי את ה """"דולפינים""""

סאב כרגע לא נידון מסיבות אישיות. ולא מאמין שינדן בזמן הקרוב.

ככה שהתקציב כולו נתון לקומפוננט ומגבר.

לכן חשבתי ללכת על השקעה בבוסטון אקוסטיק פשוט כי אין אין עליהם.

מאוד הייתי רוצה לדעת איזה מגביר יכול להניע את הרמקולים כמו שצריך שהרי הם 800W 400RMS 3Ohm, איזה מגבר יספק להם 3 Ohm?

פורסם

אם אני לא טועה כל מגבר שיציב ב2 אוהם יהיה יציב גם ב 3 אוהם

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מגבר שיתן לך בדיוק 400 ב 3 אוהם זה ה קסנון 4.200 נותן 4*200 לכל עומס בין 1-4 אוהם ו400*2 לכל עומס בין 2-8 אוהם

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

חשבתי אולי כדי כבר להשקיע פעם אחת בגדול

וללכת על בוסטון אקוסטיק סדרה Z6

.

תזהר, יש להם טוויטרים מאד אגרסיביים...

בקשר למגבר של הליקס - בביאמפינג הוא פותח את ההיבריד מצוין.

אבל בהחלט ישנן אלרנטיבות זולות יותר שנותנות תוצאה קרובה :)

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

המגבר הנ"ל של הליקס, לא מתאים לקומפוננט הזה נקודה.

האוביישן 6 דורש או הגברה חד ערוצית של לפחות 150 וואט RMS.

או בי-אמפינג(או יותר נכון בי-ווירינג עם הגברה פסיבית) של לפחות 2 ערוצים של 75 וואט RMS.

ושמוציאים 3000 ש"ח על מגבר, כדאי מאוד שהוא יספק את זה.

בכל מקרה האופציה של הגברה דו-ערוצית היא טובה יותר מחד ערוצית.

וכבר אמרתי, אני ממליץ בחום על הפיניקס גולד קסנון 100.4, יעלה באיזור ה2500 ש"ח,

ויתן את התמורה המקסימלית למחיר שלו.

וחוץ מזה, עם כמה שהסט הזה טוב, עדיין סאב אפילו קטן של 10 אינטש ואפילו חלש של בסביבות ה250-350 וואט RMS, זה חובה !.

זה ישמע אנמי לחלוטין ללא סאב.

under construction..

פורסם

לפחות 150W RMS? לדעתי נסחפת. ההייבריד יכול לפעול יפה גם עם חצי מההספק הזה. לדעתי האישית 150W יהיו מוגזמים לסט. 75W לטוויטר זה גם מיותר.

רק בגלל שמוצהר על סט שהוא יכול לעמוד בהספק מסויים זה לא אומר שהוא באמת זקוק לו בשביל להפיק את מלוא הפוטנציאל שלו.

פורסם

ה150 וואט RMS זה "בהנחה" שיש מתח קבוע של 14.4V במערכת, מה שבפועל לא קורא וזה אולי 13.6 או משהו קרוב לזה.

חוצמזה,2 ערוצים של 75 וואט בביאמפניג מעולים עם הסט הסט הזה (4 ערוצים של 75...).

בכל מקרה, אם כבר מביאים מגבר ב3000 ש"ח, אז למה לא להביא מגבר חזק שנותן 4*100, זה גם יכול לשמש בעתיד כנקודת פתיחה הרבה יותר טובה שסוגרת כמעט את כל הפינות עם כל סט כלשהו...

אצל אחי שמתי הייבריד על הגברה של 80 וואט לערוץ, זה לא מספיק לטעמי, בביאמפינג כאשר חוברו כל ארבעת הערוצים ל2 ביאמפינג של 80 כל אחד(160 לסט) זה הרבה יותר טוב.

בפועל וביננו, גם 40 וואט RMS לטוויטר זה מספיק, אך מכיוון שגם ככה הקרוס עושה את החלוקה, והטוויטר של ההיבריד לא צועק בכלל, עדיף לתת לו את ההגברה שלו, על מגבר שיתן אפילו 70% מיכולת שלו , ללא עיוות.

אם כבר מביאים מגבר כזה , אז לדעתי עדיף מגבר כמה שיותר חזק ואמין.

על מנת לכסות גם על שדרוגים עתידיים...

אם יש את הכסף ואת האפשרות, אז למה לא לנצל את זה על מגבר טוב וחזק? זה לא חובה לשמוע בפול ווליום כל הזמן...זה לא יגרע משום דבר אם זה יהיה מגבר של 4*100 או לפחות 4*75-80...

under construction..

פורסם
הקרוס לא מחלק הספק,

אבל ההספק בתדרים הגבוהים מעל ל2.4Khz , נמוך מבחינה יחסית לתדרי המיד והבאס.

ההספק הוא אותו הספק, אתה יכול להגיד שבתדרים מסויימים ההתנגדות קטנה\גוברת אבל ההספק נשאר זהה..

אתה יכול להגיד שרכיב שעובד בתדרים גבוהים יותר הוא בד"כ גם יותר נציל.

אבל אתה לא יכול להגיד שההספק בתדרים גבוהים יותר הוא נמוך יותר..

under construction..

פורסם
אבל אתה לא יכול להגיד שההספק בתדרים גבוהים יותר הוא נמוך יותר..
לא רק שאני יכול לומר את זה, אני גם צודק.

ככל שהתדר עולה במערכת , ההספק יורד, בצורה אקספוננציאלית, תבדוק,

אני לא טועה.

ZZR

• תוכן חדש...