Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

phoenix gold

mx-5 eilat
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעולם לא נתקלתי או שמעתי על מוצר מבית פניקס גולד שלא ביצע את העבודה או נתן תמורה הוגנת למחירו.

זו אמנם הסידרה הפשוטה ביותר אבל כל עוד לא מדובר בזיוף עם רמקולים מתאימים להספק אתה צריך להיות מרוצה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לי יש את אותה סידרה רק את הדגם החזק יותר R8:4 אני יכול להגיד לך רק דבר אחד ... איכות !

היה לי כמה מגברים לפני ועם הפניקס שומעים יותר איכותי .. לפחות אני מרגיש את ההבדל :S

'Megane Coupe

פורסם
לי יש את אותה סידרה רק את הדגם החזק יותר R8:4 אני יכול להגיד לך רק דבר אחד ... איכות !

היה לי כמה מגברים לפני ועם הפניקס שומעים יותר איכותי .. לפחות אני מרגיש את ההבדל :

איכות-זה מה שאומרים האנשים אחרי שהם קונים מגבר חלש.

מכיוון שהמגברים בסדרה הזו חלשים.

כמה עלה לך המגבר R8:4?

למר mx-5 eilat, זה עולה בערך 1k ש"ח.

ZZR

פורסם

חלש מידי ויקר מידי לטעמי...

הוא לא מציג יכולות מיוחדות שיגרמו לכך שהוא יעלה 1200 ש"ח.

סה"כ מגבר 4*50 די סטנדרטי.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

גם לי יש את ה8.0:4, בסה'כ אני מרוצה מאוד ולא היו לי איתו שום בעיות. הסאונד מספיק חזק בשבילי ואני לא בטוח בכלל שהוא מכוון על המקסימום.

• תוכן חדש...