Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

באוטו שלי , אין הרבה דברים..

רדיו דיסק פשוט כזה מחברת Blaupunkt שבא עם האוטו ( לא MP3 )

מגבר JBL העממי וזוג רמקולים 6/9 , פיונייר סדרה צהובה 80 RMS כל אחד.

הכל אני התקנתי , עם ערכה יקרה ומקצועית 4 ג'ייג' של 'אדנס.. הכל שזור הכל עבה ומסודר , השחלתי ה RCA בצד והפלוס בצד האחר ( אם זה משנה משו ) , הכל היה תקין וסבבה בהתחלה.. לאחרונה התגלו רעשי אלטרנטור.. שמתגברים עם לחיצת גז... אבל מאוד מאוד חלשים.. אחרי שאני מגביר כבר לא שומע אותם... בהתחלה זה לא הפריע לי.. עכשיו הרעש הזה נהיה טיפה יותר משמעותי... וצצה בעיה חדשה.. כשאני מגביר ל 60 ולפעמים 50 ( מתוך 80 ) במיוחד בשירי ראף כבדים המגבר נכנס לפרוטקשן , ואז חוזר הכל במהירות.. כאילו.. הוא לא מתחמם.. אך נכנס לפרוטקשן כשאני מנמיל טיפה הוא חוזר.. , יש לציין שמנוצל רק 2 ערוצים מהמגבר.. והוא ממש לא מתחמם.

למישו יש הסבר מקצועי לבעיה? והפיתרון?

בקשר לנקודות הארקה ניסיתי כמה.. ואותה בעיה , חשבתי על לשים המגבר על בלטת עץ.. ולהאריק את ה RCA.. זה יפתור משו??

יש לציין גם.. שהגיין לא מכוון היטב.. סתם לפי האוזן .

כל התגובות יתקבלו בברכה.. כי זה ממש מבעס אני שומע רק על נמוך.. ולפעמים על פסי האטה יוצא " בום כזה " .....מוזר.. יש הצעות ?!

תודה מראש

פורסם

זה די מורכב ככה באוויר, אבל הייתי מנסה קודם לבדוק את נקודת המינוס מחדש.

יכול להיות שהיא נמצאת במיקום לא טוב. בגלל זה בפסי האטה אתה שומע "בום" .

אם הייתי רואה את ההתקנה פיזית הייתי יוכל להגיד מה זה יכול להיות, אבל ככה זה נשמע די תמוה....

under construction..

פורסם

דבר ראשון, מרכיב עץ בין המגבר לרכב.

ומשנה את המינוס, (לא מעריק את הRCA)

בודק את החיבורים של הרמקולים. אולי רופף נוגע בשילדה , מתקצר, וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ברור שכך , אך איפה בדיוק.. אילו מקומות בשלדה .?

עוד שאלה , אני רוצה לתת לרדיו דיסק כבל מינוס חדש.. האם מהמצבר או גם מנקודה קרובה בשלדה ??

תודה

סאונדמאן , מה יש בלהאריק ה RCA.. אם זה לא יועיל זה בכלל לא יזיק.. לא ?

פורסם

זה יכול להרוס את הרדיו דיסק. לדפוק את ה RAC של המכשיר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חבר'ה , הכל הסתדר,

החלפתי נקודת הארקה , שמתי ליד גלגל הספיר.. שייפתי בעזרת מברג שטוח , גירדתי.. ובעזרת טבעת ובורג קודח חיברתי שם , אבל הבעיה העיקרית הייתה בחוט הפלוס, כשהתקנתי המגבר.. הרכבתי הסופיות לכבל הפלוס.. כנראה שלא לחצתי אותה מספיק , והחיבור שם היה רופף.. כאשר הורדתי המושב האחורי החוט יצא מהסופית.. מה שעשיתי לחצתי אותו היטב עם פטיש! , וכנראה זה מה שהיה גורם לבום בפסי האטה כי הפלוס היה חופשי.. ובגלל זה היה נכבה בווליום גבוה מכיוון ולא היה מגיע חשמל מספיק , ואחרי שינוי מיקום הארקה.. כבר אין רעשים

תודה לכל אלו שניסו לעזור :)

יום טוב

• תוכן חדש...