Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אכנס כרגע לוויכוח על מידת ההבנה שלי...

בכל אופן, אני והרבה אנשים בתחום הסאונד ברכב, בדעה שחלק (אמנם קטן, אך עדיין) מהסאונד צריך להגיע לאוזן גם מאחור, על מנת לאזן ולהעמיק את הסאונד ברכב..

לגבי סראונד - מי שמותקנת לו מערכת DVD עם מפענח 5.1 כלשהו ברכב, חייב רמקולים מאחור אחרת הוא מאבד מאפקט הסאונד בסרט.

לגבי סראונד בסטריאו (נשמע קצת מוזר הא...) התכוונתי לתחושת הצליל השונה ברכב כאשר מותקנים בו רמקולים מאחור, למרות שכאמור מדובר בשתי ערוצים בלבד. כשאמרתי סראונד, התכוונתי אם כן לתוספת של מקור צליל שמוסיפים רמקולים מאחור - תוספת שהיא חובה מבחינתי.

לדוגמא, אצלי בפאנל (9350 של פיוניר) יש פונקציה (כחלק מה DSP) שמאפשרת לבצע DELAY קבוע מראש לסאונד שמגיע לרמקולים האחוריים וזה יוצר תחושה שאתה נמצא בהיכל ענק, או כל מיני אפשרויות אחרות שללא סט אחורי לא היו נשמעות בצורה שהן נשמעות.

שוב היחיד שזרק פה שטויות לאוויר זה אתה...

SPL - 143.6DB

"

פורסם

עמרי פסיכודל אתה שומע בכל הרמקולים כי מוזיקה כזאת מקליטים גם בארבע רמקולים גם במסיבות של טראנס נטו יש רמקולים מאחורה לעומת מסיבות במועדונים שיש קיר רמקולים מקדימה סאבים בינהם וזהו...

זה ענין של העדפה מי שאוהב את הסאונד שלו נמשך אחורה ישים מי שלא יוותר...

אני העדפתי לשמוע גם טראנס רק עם סט קדמי כי זה נשמע לי יותר טוב ויותר נחמד...

אחוריים לדעתי לא נותנים עומק למוזיקה אחוריים נועדו נטו למלא את הסאונד ליושבים מאחורה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

כולם צודקים!!!

כולם כאן מדברים על אותו דבר!!!

העניין הוא בסה,כ הטעם האישי של כל אחד ואחד מאיתנו!

מה שאחד אוהב השני יסלוד ממנו ולהפך, בגלל זה העולם פחות גרוע.

אני אישית מאוד אוהב את הסראונד בקטע של השהיות והדמיות--- אחרים שונאים, האמת רוב רובם של האנשים שברכבהם סטריאו מקצועי, ממש לא נהנים מהסראונד ובטוחים שזה גרוע.

לכן חזרנו חזרה, כל אחד והטעם האישי שלו וזה בסדר גמור, כולם צודקים

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הדבר המנצח הוא:

מקדימה: קומפוננט או לדלי תקציב רמקולים 6.5 + טוויטרים בעלי נגד.

מאחור : 6X9 לקבלת הקיק ולצלילים גבוהים

גם כן מאחור : סאבוופר לדעתי האישית 1 מקסימום 2 (עדיף אחד).

המלצת חברות בתקציב הגיוני : בשום פנים ואופן לא פייוניר!

6x9 : גאי.בי .אל

קומפוננט : סרוין וגה או מורל

סאב : סרוין וגה קיקר או הסאב החדש של מיק ה1000 ואט כל שער הדגמים זבל

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

הכוונה לזבל זה הסאבים של מיק חוץ מהנ"ל

לא לרמקולים אחרים. אני יודע שיש טובים ואפילו טובים יותר.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם
עמרי פסיכודל אתה שומע בכל הרמקולים כי מוזיקה כזאת מקליטים גם בארבע רמקולים גם במסיבות של טראנס נטו יש רמקולים מאחורה לעומת מסיבות במועדונים שיש קיר רמקולים מקדימה סאבים בינהם וזהו...

זה ענין של העדפה מי שאוהב את הסאונד שלו נמשך אחורה ישים מי שלא יוותר...

אני העדפתי לשמוע גם טראנס רק עם סט קדמי כי זה נשמע לי יותר טוב ויותר נחמד...

אחוריים לדעתי לא נותנים עומק למוזיקה אחוריים נועדו נטו למלא את הסאונד ליושבים מאחורה...

מיכאל... כבר שנים שאני הולך למסיבות טבע ובאמת שלא יצא לי להיות במסיבה שלא הייתה בסטריאו נטו, דווקא במועדונים כן יש מגמה לדחוף עוד רמקולים, אם היית בקומפורט 13 אז יש להם שם רמקולים באולם המרכזי וגם במשני, גם בפסייטראנס עורכים את המוזיקה עם שני מוניטורים ותו לא

דבר שני מחזק את דבריך בנוגע לחשיבות הרמקולים האחוריים ברכב, בעבר לא חשבתי ככה ולכן אני תקוע כרגע עם קומפוננט אחורי ומגבר שני ערוצים להגברה שלהם, בסכום כסף הזה היה עדיף לי להביא מונו לסאב...נו טוב עכשיו אני כבר הרבה יותר חכם...

• תוכן חדש...