Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת לפגו 206 cc

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב יש כבר מערכת מקורית שניתנת לפירוק

ו4 רמקולים מקורים גם כן.

יש לי מספר שאלות:

יש מההגה שליטה על המערכת האם במקרה של החלפת פאנל

עדין האופצייה תהייה קיימת?

בנוסף איזה גודל של רמקולים\קומפונטים ניתן להרכיב ברכב??

אני מניח שמגבר יהיה אפשר לחבר אבל סאב לא ממש מחוסר מקום!

אשמח להמלצות מה אפשר לעשות בכדי לקבל איכות שמיעה איכותית .

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

1.אופציית שליטה מההגה תיעלם אם תחליף HU,אם היית עושה חיפוש, היית מוצא תשובה.

2. נכנס לך "6.5 בדלת הקדמית, מאחור אין לי מושג.

3.לחבר היה רכב כזה , וכן נכנס סאבוופר.

(יש איזו בעייה עם הגובה כדי שייסגר הגג , נכון? חיפשנו אני והוא הרבה זמן סאב עם גובה של 24 ס"מ

{רק תבדוק שזה באמת הגובה הנכון, אני לא רוצה להטעות}, בסוף הוא רכש סאב "8 בתיבה מיוחדת).

ZZR

פורסם

אז ככה, מקדימה יש לך סט קומפוננט יעודי של פיוניר שעושה את העבודה מעל ומעבר... אם אתה מתקין מגבר את ההתקנה פשוטה מאוד בגלל תעלות חוטים יעודיות בפנת תא המטען (ימיני מלמטה) וסאב אתה סם משהו קטן...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

יניב שלום,

ברכב שברשותך (206CC) לצורך העניין מידות הרמקולים מקדימה הם 6" שניתן בקלות להמיר ל6.5" (משהו כמו 5 דקות עבודה), מאחור כלומר בצידי המושב האחורי נכנסים רמקולים 4" לגבי סאב הייתי הכי ממליץ לעשות בניה לסאב 10" התוצאה שווה את הטרחה הקטנה.

לגבי קונספט כללי:

- קנה קומפוננט קדמי איכותי

- מגבר 4 ערוצים.

- סאב 10" בתיבת CUSTOM.

- מתאם HI LO CONVERTER איכותי (במידה ואת מחליט להישאר עם הרדיו המקורי)

במידה והחלטת לא לעבוד עם הרדיו המקורי (שניתן לשליפה בקלות אני חייב לציין) ועדיין הינך מעוניין בשליטה על ההגה ישנן יחידות מיוחדות שעולות כמה עשרות דולרים בחול שמתחברות לבקרת הווליום ומשמשות למעשה כשלט בלתי נראה.

• תוכן חדש...