Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב, אבל מתלבט בין כל הדגמים והתוספות.

קניתי (או יותר נכון קיבלתי) רמקולים של Voyager:

2 טוויטרים 200W

2 רמקולים (לא יודע שמות) 5" 80W

2 רמקולים 6.5" 100W

אני רוצה להחליף HU בכל מקרה (שלי מיושנת של סוני)..ואני לא יודע מה עוד צריך (אם בכלל).

אשמח לקבל תגובות,

ערן.

פורסם

טוב אז אני יהיה הראשון שיעזור לך באמת...

דבר ראשון השאלה היא מה אתה רוצה בסוף שיצא מהמערכת דבר שני הוא התקציב אם אתה רוצה משהו פשוט שהו 4 רמקולים ומערכת פשוטה או שאתה רוצה כבר מערכת שתשמע יותר טוב וכאן מתחיל הסיבוך... אז תן תקציב ולאיזה כיוון אתה רוצה ללכת סאבים מגברים ןוכו... ונוכל לעזור לך יותר לעומק..

פורסם

תודה..אממ בוא נראה.

מה אני רוצה שיצא? סאונד סבבה, ושהמערכת תוכל להגיע לווליום גבוה (ועדיין להשמע טוב)..אני לא אודיופיל או משהו בסגנון.

מבחינת תקציב גם כן לא נראה לי שיש יותר מדי - אני מניח שתצחקו אבל לצערי מדובר על כנראה על פחות מאלפייה.

בעיקר אני רוצה המלצה לHU אמין וטוב, ושיסחוב לי ארבעה קומפוננטים (ככה קוראים לעגולים נכון?) ושני טוויטרים.

פורסם

תלחץ כאן, זה ה-FAQ, הוא נמצא בSTICKY למעלה כשמסתכלים על הודעות חדשות בפורום, אגב בגלל זה צירפתי את הסמיילי ההוא :roll:, כדאי שתעלה למעלה כאילו נו..

בקשר לשאלה שלך, רציתי שתעבור על ה FAQ כדי שתכיר קצת איך הכל מתחבר כי שאלת שאלה שהתשובה עליה מאוד ארוכה ודורשת הסבר שפשוט ניתן כבר הרבה פעמים, אני יתן לך קצת כיוון - כדי לשמוע מוזיקה עם כל הצלילים (תדרים) מבלי להחסיר יותר מדי אתה תצטרך להגביל את התדים שנכנסים לכל רמקול במערכת (גם הטוויטרים) ובשביל זה משתמשים בפילטר כלשהו (אקטיבי/פאסיבי) ככה הרמקולים לא ינסו להפיק מוזיקה בתדרים שלא תוכננו להיות מופקים ע"י אותו רמקול ואז לא ישמעו רע או יחרחרו, תחליט בן היתר אם אתה רוצה מגבר לרמקולים, אם אתה מתכנן להוסיף סאבוופר (מומלץ) אז אתה חייב מגבר.

• תוכן חדש...