Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא שאני חובב פיוניר או משהו אצלי באוטו אין בכלל פיוניר... אני חובב אלפיין...

אבל בתקציב שלו הפיוניר הזה הוא איכותי מאוד ויספיק לו הוא יוכל לחבר יציאה אחת לקידמיים והיציאה השנייה לסאב ....

או שיוסיף עוד 200 ש"ח ויקח פיוניר 3 יציאות או שיסתפק בפאנסוניק שהם מכשירים די טובים..

ויקבל 3 יציאות באותו המחיר של 2 יציאות בפיוניר.

החלטה שלו בסופו של דבר אני הייתי מציע יד שנייה בכלל במחיר כזה חבר שלי הביא ת770 של פיוניר שזה מכשיר ממש טוב..

פורסם

מסכים איתך , אבל הבעיה ב2 יציאות זה שלא יהיה לו שליטה על האחורים ועל האיזון בין ריר לפרונט.

וזה בעיה...

עדין אני חושב שהפנסוניק לא יורד ברמה מהפיוניר המדובר

לגבי ה770 במחיר הזה , גם אני מחפש כבר הרבה זמן וקשה למצוא

פורסם

אבל לפי ההמלצה שאני נתתי הוא לא ישים אחוריים ...

אם הוא שם אחוריים אז כן ההמלצה הכי אידאלית היא לקחת את הפנאסוניק ....

או להתחיל לעבור על הלוח יד שנייה ....

פורסם

קודם כל תודה לכולם על העזרה .

החלטתי היא באמת ללכת על מה שהבחור עם התמונה של הסובארו אמר (סליחה לא יודע את הניק)

אבל אני אוסיף כסף ואקנה HU עם 3 יציאות של פיוניר כי אני רוצה לקבל שליטה על כולם.

ואני באמת לא רוצה שום דבר יד שנייה אלא הכל חדש מהקופסא.

טוב תודה על העזרה!!!!

• תוכן חדש...