Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר הוא האינפיניטי (דיוטי פרי).

האוטו סובארו די אל.

הבעיה היא שגב המושב האחורי זה פשוט ספוג ואי אפשר להרכיב עליו, ולחבר לו חתיכת עץ זה דיי בעיה.

האם ניתן לחבר את המגבר מתחת המושב הקידמי (למרות בעיית התחממות וכול הבעיות הנלוות)??

אם מישהו יכול ליעצ לי על מקומות אחרים אני אודה לו מאוד.

פורסם

עדין לא ניתקלתי בבעיית התחממות מתחת למושב

שם דווקא הכי מאוורר ( בחלל הרכב לעומת הבגז )

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אתה יכול להכין פלטת עץ וכן להתקין, יש שם X גדול לחבר את הפלטה על הX או פלטה והמגבר עליו בין הרמקולים האחוריים, או להתקין על רצפת תא המטען קרוב למשענת הכסא האחורי, אל תקדח, תפוס אותו עם 2 סקוצ'ים לאורך כל המגבר מ2 צידו ובתנאי שהסקוץ איכותי והבסיס נקי מאוד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ניראה לי שאני פשוט אנסה להתקין את המגבר מתחת למושב וניראה איך זה יסתדר.

מה שכן לפני שאני מתקין אני רוצה לדעת אם צריך מרווח כולשהו בין המגבר לרצפה ומה הוא המרווח המינימלי?

פורסם

אולי ישמע קצת מוזר.. אבל לחבר שלי הייתה סובארו דיאל והוא שם את המגבר עם ברגים קודחים על הפלטה איפה שהרמקולים יושבים.. ושם אין בעיית התחממות והגנבים לא ממש מחפשים מגבר שם.. אחלה מקום לדעתי תבדוק את העניין

פורסם

אבל אין עם זה בעיה שהמגבר מקבל כל הזמן רעידות של הפלטה?

אולי אפשר לנסות להתקין עם בולמי רעידות (מן גומי כזה) בין הפלטה למגבר

• תוכן חדש...