Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

focal 33A VS Infinity kappa perfect מה עדיף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום... השאלה נמצאת בכותרת...

אני מעוניין לרכוש סאב 12" במחיר עד 1500 וחובה כמה שיותר מדוייק, אך שיהיה גם עוצמתי...

מצד אחד יש את האינפיניטי קאפה פרפקט שמציעים לי לקנות אותו ב 1500

ומצד שני יש את הפוקאל הזה שהוא 400 RMS

http://www.d-sound.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=33&catId=4

איזה מהם עדיף מבחינת דיוק...

ובכלל איך הפוקאל הזה נשמע..

על מה כדאי ללכת?

הסאב יוגבר עם מונו בלוק (כרגע לא החלטתי בוודאות אך כנראה שזה יהיה הפאנטום של מאגנט)...

תודה לעונים...

ניב.

לא חותם

פורסם

הפוקאל סאב שקשה מאוד לדחוף אני אצלי שמתי את שתיהם ולדעתי הם נשמעים אותו דבר יכול להיות שהקאפה בטיפה היה יותר מדוייק בגלל ממברנה קטנה יותר...

אצלי יש את הפוקאל ואני מרוצה ממנו עד הגג בהתחלה הוא היה עם תיבה פתוחה שהרסה את מה שהוא יודע לעשות אחרי שיפוץ קל התיבה הפכה לאטומה והסאב הזה נותן עם כוח טוב SQ מדהים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תודה מיכאל.

השאלה היא אם הפאנטום יגביר אותו כמו שצריך .. הנצילות שלו היא 92 ושל האינפיניטי היא 96

ככה שזה דיי משמעותי...

ואני מתלבט מאוד בינהם...

יש עוד מישהו שיכול לעזור...?

לא חותם

פורסם

כמה הפאנטום מוצהר?

העניין של הנצילות לא אני ולא אתה מבינים את זה מספיק (זה לא גרף ישר) בשביל להסיק מזה מסקנות.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אינפיניטי קו ירוק.

פוקאל קו צהוב.

זה השוואה ששני הסאבוופרים בתיבה אטומה 50 ליטר, האינפיניטי יורד יותר נמוך, וישמע חזק יותר ב4 דציבל. כאשר הם מקבלים אותה עוצמה

אבל כאשר כול אחד מקבל הפסק מוצהר פוקאל 400W אינפיניטי 350W יהיה הפרש של 3.5dB נצילות לטובת האינפיניטי.

תמיר

פורסם

הפאנטום מצהיר 400 RMS ב 4 OHM

ממה שאני מבין האינפיניטי יותר מדויק מהפוקאל... יש פה עוד מישהו ששמע אותם ויכול לתת חוות דעת?

ועוד משהו קטן, יש למישהו ניסיון עם הפאנטום? מישהו יכול לתת חוות דעת על המגבר? שווה לרכוש אותו ב 1450 חדש?

תודה לכולם.. :)

לא חותם

פורסם

אתה יכול לרכוש מגבר 2 ערוצים חזק יותר ב4 אום אם תרצה - Mac Audio Z2200

אל תשכח שהמגבר מפיק 400W ב14.4V.

שורה תחתונה-האינפיניטי יותר טוב , נכון?
זה שאלה מורכבת ואני יסביר לך למה:

שאומרים שהסאב יותר טוב זה מורכב מכמה אלמנטים...

1. טיב החומרים שמימנו בנוי הסאב, זה אנחנו לא יודעים.

2. הענות הסאב, פה אנחנו רואים שהאינפינטי הענותו שטוחה יותר.

3. הענות הסאב ביחס לגודל התיבה, עשינו השוואה של שתי תיבות אטומות 50 ליטר,

4. התוצאה הסופית הנישמעת, במקרה בגרף הdB הסופי האינפינטי ישמע חזק יותר ב3.5dB בגלל הנצילות הגבוהה.

תמיר

פורסם

אני שמעתי את שני הסאבים אצלי באוטו על אותה הגברה, אמנם הפוקאל בתיבה פתוחה והאינפיניטי באטומה אבל מבחינת אופי הצליל האינפיניטי נותן מבחינתי תמורה טובה יותר, ניתן להבחין בבירור שהוא מסוגל לרדת נמוך יותר, כמו גם בנתונים היבשים האינפיניטי מסוגל לרדת ל 18h הפוקל רק ל33h אם אני לא טועה

ובכלל האינפיניטי מוכיח את עצמו חזק בעיקר בתדרים הנמוכים, מבחינה כספית הוא גם משתלם יותר מכיוון שאתה לא צריך סופר מגבר בשביל לגרום לו להשמע ממש טוב

אם אתה באמת חכם אז תבוא למפגש ביום שבת אני אהיה שם עם האינפיניטי (בתיבה לפי הוראות יצרן ולא 50 ליטר???!!!), מיכאל אני מניח יהיה עם הפוקאל, תשמע את שניהם ותחליט לפי האוזן

פורסם

תמיר החישוב לא נכון, צתריך לשים כל סאב בתיבה במתאימה לו, במקרה של הקאפה, 28 ליטר.

בכל מקרה הגעה למפגש תפתור הרבה בעיות!

אופל קורסה 2003

פורסם

אתה טועה ובגדול אפשר להשים אותו בתיבה גם של 100 ליטר והוא ישמע טוב יותר,

היצרן נותן נתונים לתיבה כמה שיותר קטנה שהסאב מסוגל לעבוד טוב איתו, אז ב50HZ הוא בגלל ישמע טוב יותר מאשר 28 ליטר.

תמיר

פורסם

אצלי אני עובד עם תיבה של 62 ליטר והיא נשמעת נהדר...

כן אני אהיה במפגש בתקווה לא להרדם אני עובד עד 8 בבוקר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אתה טועה ובגדול אפשר להשים אותו בתיבה גם של 100 ליטר והוא ישמע טוב יותר,

היצרן נותן נתונים לתיבה כמה שיותר קטנה שהסאב מסוגל לעבוד טוב איתו, אז ב50HZ הוא בגלל ישמע טוב יותר מאשר 28 ליטר.

תמיר

אתה בטוח במה שאתה אומר ? יש איזה מאמר שמראה את זה כי זה באמת מעניין אותי לדעת, תמיד חשבתי ש"לפי הוראות יצרן" אומר לך איך לבנות תיבה אופטימלית לסאב מאחר והחברה שהשקיעה מאמצים בפיתוחו בדקה אפשרויות רבות של תיבות ונותנת לך דגשים איך לבנות את הטובה מכולן ולא הקטנה הכי טובה אלא בכלל

פורסם

תמיר לפי מה שאתה אומר בIB זה ישמע הכי טוב...

אתה טוען שככל שהתיבה גדולה יותר כך הסאב ישמע טוב יותר?

נשמע לי מוזר, מאד מוזר. חברות ממליצות על נפח מסויים, ומי שרוצה להשקיע בונה לפי תכנון תיבה בתכנה המתאימה.

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...